Skocz do zawartości

[MULTI] Counter Strike - seria

Recommended Posts

Mi ostatnio przegrany mecz zaliczyło jako wygrany także wszystko możliwe :)

To w volvo takie rzeczy się dzieją. W niektóre dni liczy mecze z opóźnieniem. Dlatego np. możesz wygrać 3 mecze, przegrać 1 i po przegranej zaliczy Ci rank-up'a z poprzednich winów.

Miałby ktoś może skina AUG Torque albo jakiś ciekawy? Może też być sg 553. Zamienię się za skrzynki lub zapłacę. 

Edytowane przez untited898

Macie też tak, że jak gracie meczyk turniejowy z graczami z tego samego poziomu to przegrywacie do np 4 a raz wygrywacie 16-0?

Edytowane przez untited898

^^

http://static.pokazywarka.pl/bigImages/2925551/11454786.jpg?1399673751

Tylko, że to nie kennyS, aktualnie ma w profilu awatar Titan (od przeszło tygodnia), poza tym gra obecnie pod nickname Le MagicieN, a wczoraj grał pod kennyS[♥) * Zowie. 

• Popieram 2

Tu tak cicho i nikt nie wspomina, ale nie wiem czy wiecie, że pasha z Virtus Pro streamuje regularnie od nie dawna i jest to mega przezabawne, właśnie teraz gra mix-a z get_rightem i widzami, mówi i po polsku i po angielsku co jest bardzo komiczne - zapraszam was do oglądania, bo warto :) 

http://www.twitch.tv/pashabiceps

Kilka cytatów pashy:

"Everything is pod kontrolą"

"Two more in kuchnia"

"This is kozak"

"I'm feeling in smoke like fish in water"

"My wife nadchodzi"

"Very ładnie"

"Wszystko is natural, only ryż, kurczak, żadnych sterydów"

"I like czerwony barszcz with mushrooms and kapusta"

"Ich bin Jarek, from Poland"

• Popieram 1

Ja tam wiem i obejrzę czasem, najlepszy stream ja twitchu moim zdaniem, Jarek nikogo nie udaje.

po angielsku

Nie tyle mówi co próbuje, do tego ta epicka muzyczka disco pola z poprzedniej epoki :P

Dobra była akcja jak żonę obudził :menda:

W sumie jak koleś na czata wrzucił link do allegro, to pasha powiedział żeby z tym wypi*rdalał, nie przebiera w słowach.

• Popieram 1

Takie symulatory są fejkowe na maksa, widziałem jak typ na reddicie wrzucił kod takiego symulatora - to opiera się na takim wymyślonym algorytmie, mającym niewiele wspólnego z tym, który faktycznie jest w grze - a szkoda. 

http://www.twitch.tv/pashabiceps od kilku minut pasha streamuje, zapraszam - na razie sesja disco polo i śpiewający Jarek :)