Skocz do zawartości

[MULTI] Counter Strike - seria

Recommended Posts

Jakie myszki posiadacie do gry w CS-a ?

Ile graczy tyle myszek, także pytanie wydaje mi się bez sensu.

Można grać na myszce za 10zł i za 250zł

Czy jest ogromna różnica między tanimi myszkami, a takimi przeznaczonymi do gier ?

Tak, ale to nie jest jakiś ogromny wydatek rzędu 200-300zł. Można zakupić coś dobrego za połowę tej kwoty.

Poza tym to, że ktoś napisał że mysz jest do gier 'gaming edyszyn" i te sprawy to nie znaczy, że będzie dobra.

Mysz musi być precyzyjna oraz dobrze leżeć w łapie, ktoś wymyślił te pojęcie, żeby robić innych w balona i na tym zarabiać.

• Popieram 1

Ja bym pograł,ale od kilku dni trafienie w nieruchomego przeciwnika to dla mnie wyzwanie :/

TS-lvl nieogar totalny... Trochę nie moja liga na granie z wami. Idzie mi gorzej niż na samym początku gdy kompletnie nie wiedziałem o co chodzi

Edytowane przez natsu

Gracie coś dzisiaj?

żeśmy pograli z Tychą ,bilans 3x wygrane i wyskoczył mi dziś Master Guardian 2 :D Jeszcze tylko jeden awans i zacznie się opór...

gram tyle lat w to ,ale czasami można się uśmiać nieźle, jak to, że koleś stał na mnie nie wiedząc na kim, biedak się zorientował jak dostał kulę w łeb ehhe

• Popieram 1

Nie wiem jak to wyszło, ale poszło gładko i teraz jest bardzo oporowo. Trafiłem do "Legendary Eagle Master" i zaczęły się naprawdę ciężkie pojedynki, w ogóle ja gram dość dobrze, ale najlepiej wychodzi mi z awp i na tym poziomie to się tego trzymam i nawet otwieram tabelę. Gdy próbuje pograć coś m4/ak na daleko to ludzie są albo bardzo dobrzy albo ja nie wiem o co tutaj chodzi, bo zdarzało mi się widzieć typów, którzy bez problemu trafiają bańki w sekundę, czasem z bardzo dalekiej odległości (jak choćby długa na dust2). Ja jestem w stanie wszystko zrozumieć, tylko na w tym "orle" jest to tak podejrzane, że są gracze, którzy wychodzą i od razu "sadzą" głowy- tak jakby robili to w ogóle bez celowania.  Dzisiaj na dust2 miałem taką akcje: stałem w drzwiach z awp, tzn wychyliłem się na sekundę i oddałem strzał, nie trafiłem, ale za to typ z ak ustrzelił głowę - napisałem "NS", jak się później okazało, prawdopodobnie był odpalony. Jakie macie rangi ? Czy jest możliwość, żebym jutro z wami zagrał ? Dajcie znać :)

Edytowane przez Antiax