piterrrxd 2308 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Na low jest kilka powtarzających się bugów, podobnie jak druga część gra nawet na najniższych ustawieniach średnio działa na integrze Do testów SweetFX ustawienia ultra: http://sfx.thelazy.net/static/media/presetscreenshots/2_28.jpg http://sfx.thelazy.net/static/media/presetscreenshots/2_26.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mnetzimny 4 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Mocno wam się grzeją Radeony w tej grze ?? mi na Asusie R9 290 Gpu podkręcony tylko o 100 Mhz temperatury dochodzą do 90 stopni , w innych grach mam jeszcze więcej kartę podkręconą i rzadko dochodzi do 75 stopni . Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Do testów SweetFX ustawienia ultra: Wrzuciłem swetfx i twój plik z konfiguracją do folderu z grą, ale jak jaką włączam i naciskam scrlk to nic się nie zmienia, nie ma podgląda efektów. W innych grach działa bez problemów. Zmieniłem nazwę twojego pliku na SweetFX_settings.txt Cytuj Link to post Share on other sites
Szaju 1 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ciekawe jak długa jest kampania? Jestem aktualnie na 7 misji hmmm Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Mocno wam się grzeją Radeony w tej grze ?? mi na Asusie R9 290 Gpu podkręcony tylko o 100 Mhz temperatury dochodzą do 90 stopni , w innych grach mam jeszcze więcej kartę podkręconą i rzadko dochodzi do 75 stopni . u zielonych jest podobnie, niezły piekarnik robi ta giera momentami http://vpx.pl/i/2014/06/29/16b4d2.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 @radam5 preset jest pod konkretną wersję SFX - https://www.firedrive.com/file/7CCC0A61E3EAFCE9Wrzuć całą paczkę do folderu "Sniper Elite 3\Bin". Jeżeli gra zawieszałaby się przy uruchamianiu trzeba także zrobić kopię folderu "SweetFX" w głównym katalogu gry. Fraps i inne tego typu programy muszą być wyłączone. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9818 Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Tak czytam, czytam te wasze opinię i chyba się skusze. Gra nie staje się monotonna po jakimś czasie ? Jak wasze prywatne odczucia ? Misje są zróżnicowane czy dość typowo dla serii ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Misje są naprawdę ciekawe i dość urozmaicone (fort nocą czy fabryka Ratte) więc warto Wczoraj wklepałem klucz od dlc + bonusy w Steam. Gra mi sypie błędami jak wybiorę nowe wyposażenie. Brakuje tekstur, postać dziwnie kica podczas gry itd. miał ktoś może podobne cyrki z dlc Cytuj Link to post Share on other sites
koks77 0 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A może macie jakieś rozwiązanie na taki błąd , podczas gry rośliny cały czas są kwadratowe coś z teksturami, grać można ale wygląda to trochę brzydko. Może macie jakieś rozwiązanie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 MAm problem z myszką. W menu kursor działą ale przyciski nie działają ... Jak rozpoczynam gre to nie działa ani kursor ani przyciski. Nawet Sterowanie klawiaturą w sposó masakryczny działa. Raz zaczyna iść....raz nie chce ruszyć ofc o obracaniu głową nie ma mowy ( myszka) Any ideas ? Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nie ma to jak mieć boxa (edycja premium), gdzie z 2 płyt dvd instaluje się 5GB, a później trzeba pobrać jeszcze 8GB Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Norma, większość gier tak ma... Głupota ale nic się na to nie poradzi Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nie no bez przesady nie aż tak. Normalnie grę instalujesz z płyt, a potem pobiera ci jakieś aktualizacje. Tu najwyraźniej musisz pobrać ponad połowę gry + aktualizacje... Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja ostatnio miałem praktycznie z każdym boxem taką sytuację. Instaluje jakieś 60-70% z płyty a resztę pobiera + ewentualne aktualizację i wychodzi kilka GB. Dlatego wolę cyfrówki a w pudełkach kupuje tylko nieliczne i są to głównie RPG Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ile średnio zajmuje przejście tej części snipera? Gra wykrzacza mi się przy praktycznie każdej oświetlonej lampą skrzynce z amunicją... jakaś masakra... Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Na fastrunie to przejdziesz w kilkanaście godzin, ja mam nabite chyba ponad 40 (nie ukończyłem jeszcze wszystkich wyzwań). Udało mi się zabić Adolfa na 7 sposobów. Tutaj jaja są nieziemskie, polecam Odnośnie krzaków. Gra jest naprawdę dobrze dopracowana i nie miałem żadnych problemów. Grałem dosłownie od pierwszych godzin. W ostatnim patchu dodano mapę do multi "Lost Valley", możliwość grania w coopie na DLCekach i ostateczne poprawki. Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) No nie wiem u mnie trochę gra łapała bugów. Gra zajęła mi 13h tak zabijając po cichu oraz plądrując co się da. Śmierć hitlera poprzez odstrzelenie mu jaj jest nie powiem... ciekawa EDIT. Czy jest ktoś chętny na kooperację? Przechodziłem już raz grę sam na poziomie trudności sniper. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez DyndaS 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts