Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ze skad te 1000 rezow niby ? :o No chyba ze monk ale temu tez ciezko tyle nadymac.

@Saiya-jin - ja bym na twoim miejscu wymienil tego Skorna (btw nie jest zly wiec cos tam za niego dostaniesz) i kupil toporek/bulawe w main hand'a i miecz/wlocznie w off'a. Wierz mi gra sie o niebo lepiej, nie brakuje furii no i szybsze "tiki" z wiaterkow.

http://www.diabloprogress.com/hero/stryj3k-2508/Stryjek/105566 - to jest moj barb, wiem ze nie jest to jakis kozak ale mozesz sie spokojnie wzorowac bo zamiata wszystko jak leci :D

Oj uwierz mi że masz :D

Konta 2 znajomych ;) Bez szału ale są potężni ^^

Obaj latają na mp10 bez pierdnięcia:

http://www.diablopro...ssacre/13640951

Drugiego nie mogę na d3 progress znaleźć , pokazuje że konto puste ;S

Raziel299#2425

Ale takie statystyki przykładowe to ok 1000resów , 140k dps bez buffów , 6,1k defa , wysoki as , spory crit i takie tam ;D

btw. Jak CI te 40m nie potrzebne to chętnie przygarnę xD Ja akurat mam w co inwestować :D

Przecież ten koleś ma 77k dps unbuffed.

@Saiya-jin - ja bym na twoim miejscu wymienil tego Skorna (btw nie jest zly wiec cos tam za niego dostaniesz) i kupil toporek/bulawe w main hand'a i miecz/wlocznie w off'a. Wierz mi gra sie o niebo lepiej, nie brakuje furii no i szybsze "tiki" z wiaterkow.

Grałem z furią i sztyletem. Wirki biją szybciej, ale ogólnie jest słabszy dps i jednak wolę Skorna. Teraz jakiekolwiek zmiany to xxkk lub xxxkk golda, więc nie bardzo jest sens ulepszania tego barba.

Edytowane przez Saiya-jin
  • 4 tygodnie później...
widać eGamesStores jest konkurencyjne, no ok to po 80gr/1m dla benchmarkowców sprzedam ;D

przynajmniej pewność, że nie zniknie, żadne masowo zdobywane złoto w niewiadomy sposób.

" data-cid="791826" data-time="1356446415">

No to dorobiłem się na diablo majątku moimi czterema milionami...

majątku można było się dorobić 2 m-ce temu, ale obudziłem się za późno ;) złoto bylo 2 razy droższe a z przedmiotów można było wyciągnać 10 razy więcej złota, teraz tylko extreme prefecty się sprzedają

i to za grosze....

Edytowane przez fantomaz

Mistrzowie powiedzcie mi jedno - zacząłem szukać kluczy u tych magicznych kluczników. Nie mam jeszcze ani jednego więc zacząłem od klucznika w akcie 1...... Tłukę go juch chyba ze 200 raz i nic. Nie ma klucza. Naczytałem się, że najpierw trzeba mieć wymaksowane znajdowanie magicznych przedmiotów. Powymieniałem wszelkie zbroje, sygnety, buty i inne pierdoły. Nabijałem męstwa nafalemów na max, czasami przed klucznikiem miałem jeszcze kapliczkę od znajdowania przedmiotów i ............ NIC. W życiu klucza jeszcze nie widziałem po zaciukaniu klucznika....NIGDY i nigdzie. Nie tylko w akcie 1. O co tu biega ?

robisz 5 nafalemów , do tego ustawiasz przynajmniej mp1 gry , nie wiem jaką masz postać ale jeśli na piekle szło Ci dobrze to pewnie na mp2-3 wydolisz barbem/monkiem , jeśli masz czarke/szamana/dh to może być ciut ciężej bo łatwiej padają a tak to bez problemów nazbierasz klucze ;)

Dla mnie diablo 3 umarło po pvp blogu, miałem dużo cierpliwości ale blizz ciągle leci sobie w kulki..

Top dh prawie sprzedany ,jeszcze kilka partów zostało^^(prznajmniej kasa jest ze sprzedania)

Jakie jest wasze zdanie na temat diablo :>? Dalej gracie czy tez sie wyprzedajecie:p?

Gość effendi360

Na razie trzymam to konto bo mam na nim starcrafta 2. Niedługo wychodzi dodatek a na bezrybiu - i rak ryba. Co do samego diablo - mi ogólnie gra się podoba, tylko AH zepsuł moim zdaniem klimat i nie ma już takiej podjarki przy szukaniu itemów. Regularnie nie gram ale mam 60ty poziom dwoma postaciami a w planach zrobienie wszystkimi. Tylko czasu brak...

Dokładnie, ja powiem tylko ,że grałem od początku czyli od 15maja farmiąc cały czas a najlepszy dropek jaki był to za 500mil i to 2 miesiace temu więc postanowiłem jakieś 2,5tyg temu "grać ah" i powiem tak Diablo 3 to jest maszynka do zarabiania kasy^^

Wystarczy ze masz przy sobie kilka b//250eu i mozesz tak flipowac itemy ze hoho, sam tylko patrząc ah co chwilkę na przemiennie z filmem zarobiłem kilka b ,więc stwierdziłem po blogu ze cienko jest z diablo a mój gear to już nie jest kilka groszy(450k dps bez ss full new nat set 665ar 61k life dh top3 pvp dummy diabloprogress)więc sprzedałem zostawiając 3b na okazje. W tym momencie już nikt nie farmi tylko gra ah, i tylko żałuje że nie zajełem się tym od początku(obecnie mam 1400h na dh 100k+ elitek zabitych) i nigdy nie wydropilem upgrade'u dla siebie, tylko i wyłącznie inwestycjami i dobrą znajomością rynku(ah/rmah).

No i nawet jak wyjdzie pvp to i tak przyjdą jakieś szejki z xxxxx euro gdzie bedzie pay to win.

• 2 tygodnie później...