PatrykT 6221 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=KzGehg2SAhY Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 http://eu.battle.net/d3/pl/console/ Ciekawy jestem jak gra się w Diablo na konsoli Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Kupie na ps4 i przetestuje pewnie lipton Edytowane 1 Lipca 2014 przez Kubuś73 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja przegrałem z 2h na ps3. Całkiem przyjemnie się grało, ale ja to jestem casualowy diablowiec... Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Inaczej się gra na PC i na konsoli. Na konsoli jest inny rzut kamery i jest coś czego brakuje w wersji PC: możliwość gry offline możliwość gry "lan" uniki ataków jak turlanie itp Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mi podoba się bardzo interfejs paska skilli Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Mnie się osobiście wygodniej gra na konsoli ... myszka daje może większą precyzję ale nie jest to battlefield problem jest natomiast z płynnością . jak się spamuje skillami w jakiejs bogatej w potworki lokacji i jeszcze na Master V to się robi gra sub 20 fps .. na dłuższą metą to jednak męczy oczy. Obecnie próbuję zrobić hellfire ringa i czekam na Ultimate Evil Edition .. myślę, że zdecydowanie gra zyska drugie życie i jak ktoś chce zacząć zabawę w Diablo to zdecydownanie polecam tą wersję na PS4 .. jeszcze miesiąc ... ciekawe tylko kiedy na PS4 uzbieram. Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja dzisiaj napaliłem się na machiny i level z krową. Wrażenia - głupota jakaś ? Nałaziłem się jak idiota za kluczami, a po ubiciu mega kilerów dostałem trochę złota i 4 czy 6 przedmiotów żółtych....................Level pseudo krowiasty - kompletnie nic. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mała notka aktualnych zmian na PST. Jak wiadomo nie wszystko musi przejśc do finalnej wersji ale większość może zostać tak jak jest i wejść w życie w finalnej wersji http://eu.battle.net/d3/pl/blog/14569138/informacje-o-aktualizacji-210-dla-pst-9-lipca-2014-10-07-2014 Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Coraz bardziej wkurzają mnie ludzie z którymi gram. Zawsze zakładam grę i zapraszam ludzi, aby zwiększyć współczynniki znajdowania złota i sprzętu. Już 2 razy wywalili mnie z własnej gry. Raz że zamknąłem otwartą przez siebie szczelinę i nie chciałem z nimi czyścić levela do końca, a dziś to był po prostu szczyt szczytów - jakiś koleś wszedł mi do gry (szczelina) i pisał coś że ma jakieś karwasze, ale że po angielsku to zlałem sprawę bo myślałem że się chwali, albo wszedł z kimś i chce je może oddać. Doszliśmy razem w czwórkę do końcowego bosa i jak tylko boss się pojawił zobaczyłem napis że zostałem usunięty z gry !! Z własnej gry którą otworzyłem i zaprosiłem tych gości. Po wywaleniu mnie napisałem do tego typa o co mu chodzi. Okazało się że te mega karwasze którymi się chwalił przyciągały bossów przy kapliczkach, a ja z najwyższym levelem z nich leciałem non stop przodem i je uruchamiałem. Cudownie - napisałem mu że straciłem na tej szczelinie czas i bosa, a typ napisał że to moja wina i koledzy się z nim zgodzili............ a idź pan do diablo..... Czemu ci frajerzy szprechający po angielsku nie wezmą pod uwagę, że nie każdy zna ich język i jakieś pierdoły że klikałem SHRINES - słowo dopiero poznałem jak wrzuciłem do translatora. Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Niestety, złamałeś 2 niepisane zasady w riftach, jak ktoś pokazuje/pisze o nemesisach to nie klika się kapliczek i nie zamyka się rifta jak ktoś czyści. Niestety ale sam za takie rzeczy wywalam z pt p.s. który masz lvl ? Edytowane 13 Lipca 2014 przez PatrykT 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 296lvl - śmigam w teamach na udręce 2 albo samemu 2/3. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Albo można zapytać czy koniec riftu. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Niesamowicie się cieszę. Diablowe community skutecznie usuwa buców z gier. Nie dosyć, że taki pyszni się najwyższym lvlem, biegnie sam na przód (niwelując tym samym bonus za wielu graczy), a graczy zaprasza do drużyny, żeby tylko jemu było wygodnie.Niestety, ale jak Patryk powiedział, zamykanie rifta pod nosem siedzącym tam jeszcze graczom to zwykłe grubiaństwo, a klikanie kapliczek gdy jest w drużynie ktoś z nemesisami to marnotrawstwo.Także "ci frajerzy szprechający po angielsku" (boże, co za ignorancja się tu wylewa) bardzo dobrze zrobili, sam zrobiłbym tak samo. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Sid widze w formie Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) 296lvl - śmigam w teamach na udręce 2 albo samemu 2/3. No to już trochę grasz także te minimalne podstawy powinieneś połapać, a zasada nemesisek to jeszcze grubo przed RoS i riftami obowiązywała. Także według mnie trochę pokory p.s. Sidu kiedy jakiegoś rifta strzelimy ? Bo nudno 400 lvl się dobija Edytowane 13 Lipca 2014 przez PatrykT Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 A mi kto 400 lvl dobije Nie wiem, coś dawno nie grałem, a was na TSie nigdy nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Dobra, dziś wbijam na ts-a Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Dziś to jest mecz Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Nie rajcuje mnie ten kabaret Wracając do tematu https://www.youtube.com/watch?v=UJclu_Jkivo&feature=youtu.be Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) A ts działa jeszcze? Podobno mrozu coś namieszał. Edytowane 13 Lipca 2014 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Nie podobno tylko tak. Na szczęście mst wraz z sidem i sajmonem postawi i dopieścili piękny kanał który już od kilku dni śmiga A kiedy wchodzi ten zapowiadany patch? Może to będzie dobry moment na powrót do D3... może na nowej postaci, bo monk już nudzi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Lipiec/sierpień podobno 1 Cytuj Link to post Share on other sites
emilko1994 97 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No na TS-ie to i mnie nie było dawno, generalnie oprócz mnie i Patryka, niekiedy również Darkatraza, nikogo nie ma online Biafra widziałem w SCII pogrywa, także Sid nie obijaj się, rób nowego chara to poexpimy razem bo i mi się wizz powoli nudzi, spróbowałbym Crusem. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Ja mam wszystko wylvlowane (poza Crusem i WD, mają 50-coś lvle) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts