Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mnie się osobiście wygodniej gra na konsoli ... myszka daje może większą precyzję ale nie jest to battlefield :) problem jest natomiast z płynnością . jak się spamuje skillami w jakiejs bogatej w potworki lokacji i jeszcze na Master V to się robi gra sub 20 fps .. na dłuższą metą to jednak męczy oczy. Obecnie próbuję zrobić hellfire ringa i czekam na Ultimate Evil Edition .. myślę, że zdecydowanie gra zyska drugie życie i jak ktoś chce zacząć zabawę w Diablo to zdecydownanie polecam tą wersję na PS4 .. jeszcze miesiąc :) ... ciekawe tylko kiedy na PS4 uzbieram.

Ja dzisiaj napaliłem się na machiny i level z krową.

Wrażenia - głupota jakaś ? Nałaziłem się jak idiota za kluczami, a po ubiciu mega kilerów dostałem trochę złota i 4 czy 6 przedmiotów żółtych....................Level pseudo krowiasty - kompletnie nic.

Coraz bardziej wkurzają mnie ludzie z którymi gram. Zawsze zakładam grę i zapraszam ludzi, aby zwiększyć współczynniki znajdowania złota i sprzętu. Już 2 razy wywalili mnie z własnej gry. Raz że zamknąłem otwartą przez siebie szczelinę i nie chciałem z nimi czyścić levela do końca, a dziś to był po prostu szczyt szczytów - jakiś koleś wszedł mi do gry (szczelina) i pisał coś że ma jakieś karwasze, ale że po angielsku to zlałem sprawę bo myślałem że się chwali, albo wszedł z kimś i chce je może oddać. Doszliśmy razem w czwórkę do końcowego bosa i jak tylko boss się pojawił zobaczyłem napis że zostałem usunięty z gry !! Z własnej gry którą otworzyłem i zaprosiłem tych gości. Po wywaleniu mnie napisałem do tego typa o co mu chodzi. Okazało się że te mega karwasze którymi się chwalił przyciągały bossów przy kapliczkach, a ja z najwyższym levelem z nich leciałem non stop przodem i je uruchamiałem. Cudownie - napisałem mu że straciłem na tej szczelinie czas i bosa, a typ napisał że to moja wina i koledzy się z nim zgodzili............ a idź pan do diablo.....

Czemu ci frajerzy szprechający po angielsku nie wezmą pod uwagę, że nie każdy zna ich język i jakieś pierdoły że klikałem SHRINES - słowo dopiero poznałem jak wrzuciłem do translatora.

Niestety, złamałeś 2 niepisane zasady w riftach, jak ktoś pokazuje/pisze o nemesisach to nie klika się kapliczek i nie zamyka się rifta jak ktoś czyści. Niestety ale sam za takie rzeczy wywalam z pt

p.s. który masz lvl ?

Edytowane przez PatrykT
  • Popieram 2

Niesamowicie się cieszę. Diablowe community skutecznie usuwa buców z gier. Nie dosyć, że taki pyszni się najwyższym lvlem, biegnie sam na przód (niwelując tym samym bonus za wielu graczy), a graczy zaprasza do drużyny, żeby tylko jemu było wygodnie.
Niestety, ale jak Patryk powiedział, zamykanie rifta pod nosem siedzącym tam jeszcze graczom to zwykłe grubiaństwo, a klikanie kapliczek gdy jest w drużynie ktoś z nemesisami to marnotrawstwo.
Także "ci frajerzy szprechający po angielsku" (boże, co za ignorancja się tu wylewa) bardzo dobrze zrobili, sam zrobiłbym tak samo.

• Popieram 2

296lvl - śmigam w teamach na udręce 2 albo samemu 2/3.

No to już trochę grasz także te minimalne podstawy powinieneś połapać, a zasada nemesisek to jeszcze grubo przed RoS i riftami obowiązywała. Także według mnie trochę pokory

p.s. Sidu kiedy jakiegoś rifta strzelimy ? Bo nudno 400 lvl się dobija :P

Edytowane przez PatrykT

Nie podobno tylko tak. Na szczęście mst wraz z sidem i sajmonem postawi i dopieścili piękny kanał który już od kilku dni śmiga ;)

A kiedy wchodzi ten zapowiadany patch? Może to będzie dobry moment na powrót do D3... może na nowej postaci, bo monk już nudzi :P

• Popieram 1

No na TS-ie to i mnie nie było dawno, generalnie oprócz mnie i Patryka, niekiedy również Darkatraza, nikogo nie ma online :) Biafra widziałem w SCII pogrywa, także Sid nie obijaj się, rób nowego chara to poexpimy razem bo i mi się wizz powoli nudzi, spróbowałbym Crusem.