Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

Mnie się wyświetla prawidłowo.

Dlatego że Ty masz dostęp do swojego dropboxa. Nie jest on jednak publiczny. Wrzucaj zdjęcia na przykład na imgur jeśli chcesz je wstawić na forum. Tak jest łatwo i trwale :)

Czyli przybyły głośniki i burdello bum-bum na biurku ;)

Tytuł brzmi "Twoje stanowisko pracy ..." także w przypadku Luksona takie teksty są nie fair. To większość z Was wkleja miejsce trollingu przy komputerze ;)

http://i.imgur.com/ZvdJJ9J.jpg

@Lukson 

Zainwestuj w jakąś matę ochronną pod fotel bo szkoda podłogi. Propsy za Fresco :D

Czyli przybyły głośniki

Głośniki się zmieniły. 

burdello bum-bum na biurku ;)

Było zawsze tylko na różnych poziomach zaawansowania.

A panele?

Niedawno położone, kupione w Castoramie za 16,99 z metra. Są ch****e. Nie moje mieszkanie więc się nie przejmuję.

Najpierw Tyskie, potem Fresco? Nie mieszaj brachu

Prawie 7 miesięcy odstępu pomiędzy zdjęciami... ale tego wieczoru co robiłem fote oprócz Fresco jeszcze 3 Tyskie klasyczne upłynniły się.

Fotel z lollegro?

Kupowany w Jysk'u jako używka z ekspozycji za 200zł, dwa lata temu:

http://jysk.pl/biuro/krzesla-biurowe/gold/krzeslo-biurowe-mark-czarne-ptermoelast

Po jakim czasie zrobione to zdjęcie?

Pierwsze w kwietniu, drugie dwa dni temu.

Tytuł brzmi "Twoje stanowisko pracy ..." także w przypadku Luksona takie teksty są nie fair. To większość z Was wkleja miejsce trollingu przy komputerze

Dokładnie. U mnie naprawdę widać stanowisko pracy a nie (tylko) pierdzenia w fotel i fapowania :P

Prawdziwe stanowisko pracy jednak powstaje powoli w piwnicy:

CNC (plastik, drewno, miękki metal), RepRap Mendel, przewijarka silników i stanowisko testowe do nich.

Zainwestuj w jakąś matę ochronną pod fotel bo szkoda podłogi.

Kupione gumowe kółka. Po przeniesieniu syfu do piwnicy nie będę musiał nic robić tylko umyć podłogę i gumy.

Propsy za Fresco

Kupili właściciele mieszkania za delikatny remont. 

@up

Faktycznie, też tak to widzę jak uruchomię wyobraźnię- to stary Logitech z epoki kamienia :P

Chciałem wstawić możliwie naturalną fotę, tak jak jest na co dzień (czyli b..el) :D

Obowiązkowa kawka itp.

Edytowane przez gtr76