Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

Zapomniałem wrzucić  %-)  chociaż lepiej późno niż wcale ;)

Piekło masz na chacie 

"Nowe" miejsce pracy...

Fajna żyrafa :D

NIE CYTUJ FOTEK ;) Biafra

// nie cytuj zdjęć worm

CCC combo breaker

czy nie wkurza Cię Biafra ten blat

Zupełnie nie :D Nigdy nie zwróciłem na to uwagi. Przynajmniej widzę że biurko muszę umyć :D Zazwyczaj klawiatura jest bliżej środka blatu więc zupełnie nie rzuca się to w oczy :) 

• Popieram 2

@UP jaka sterylność , można jeść z tego biurka. BTW uwielbiam narożne biurka więc masz u mnie plusa :P.

A co tam po lewej stronie leży? jakiś iPhone czy iPod?

Też niedługo dodam swoje , ale u mnie to strasznie przeciętnie.

Edytowane przez Halny
  • Popieram 1

Hahhahahh dałbym ci 30 punktów śmiechu jakby się dało :D TO jest 10 letni czytnik kart a ja od 2006 roku mam premierową wersję Nokii 6070 xDDD 

A biurko wycieram codziennie (zapłaciłem 150 zł za blat i 30zł x5 za nogi w ikei w katowicach) bo się kurzy :P

A często je brudzę, co chwilę coś wcinam, zrobiłęm sobie 10 blach ciastek na święta (no dobra, mamusia zrobiła) no i kupiłem sporo mandarynek i teraz się obżeram, ale spoko, ważę 63 kilo przy 178 cm ;)

Edytowane przez BumCykCyk
  • Popieram 1

Hahhahahh dałbym ci 30 punktów śmiechu jakby się dało :D TO jest 10 letni czytnik kart a ja od 2006 roku mam premierową wersję Nokii 6070 xDDD 

A biurko wycieram codziennie (zapłaciłem 150 zł za blat i 30zł x5 za nogi w ikei w katowicach) bo się kurzy :P

A często je brudzę, co chwilę coś wcinam, zrobiłęm sobie 10 blach ciastek na święta (no dobra, mamusia zrobiła) no i kupiłem sporo mandarynek i teraz się obżeram, ale spoko, ważę 63 kilo przy 178 cm ;)

licytujemy sie ? 60 przy 185 ;) a ale ta przemiana materii moja wszystko zabiera co w siebie włoże.

Edytowane przez Adonim85

@BumCykCyk

1.Wstawiłbyś to zdjęcie na jakiś normalny hosting (tu po kliknięciu wyświetla mi się główna strona fotosik`a [chciałbym zobaczyć w większej rozdzielczości])

2. Ogólnie to bardzo fajnie, tylko zrobiłbyś coś z tymi kablami, bo bardzo nie pasują do sterylnego, poukładanego otoczenia.

Wiem wiem, miałem je bardzo ładnie spięte, że nic nie było widać ale musiałem wszystko rozpiąć jak z tydzień czy dwa temu przyszedł do mnie monitor i jakoś nie miałem czasu a jak miałem czas to mi się nie chciało :P

Zdjęcie wstawię na imageshacka, pasuje?

Po prostu fotosik jest bardzo szybki i wystarczą 2 kliknięcia, a na imageshacku czasami jest 10 min roboty z jednym zdjęciem ^^

Polecacie jakiś jeszcze hosting?