Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

W koncu zrobilem porzadek z kablami poprzez wepchniecie ich do rynienek wiec moge i ja sie pochwalic ;) Co prawda dalej sa jakies takie wzglednie luzne kabelki, ale ciezko zrobic by kabel od myszki nie byl luzny jak musi sie wysuwac na szufladzie pod biurkiem. A kabli bylo tam bardzo duzo, bo pod biurkiem na scianie przykrecony jest przedluzacz, listwa plus kabel idacy od innego przedluzacza, kable antenowe, od netu. Wiekszosc oczywiscie za dluga. Na szczescie dalo sie to poupychac.

Dlaczego tyle przedluzaczy?

Gniazdko -> listwa APC -> UPS APC -> 2 x przedluzacz i do nich dopiero popodlaczane urzadzenia.

http://img594.imageshack.us/img594/9397/y4uu.jpg

http://img546.imageshack.us/img546/4091/0nnn.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/4859/658l.jpg

Monitor 24, TV 46. Jak odwroce sie na krzesle w strone tv to material HD oglada sie bardzo fajnie z tej odleglosci.

A UPS ma niecaly 1kW i podlaczylem do niego tv, wzmacniacz, dekoder, router i kompa z monitorem. Da rade to pociagnac spokojnie pol godziny, a samego kompa jak nie gram w nic to i godzine :)

Edytowane przez verul

@adriankiller

da sie grac majac klawiature na tej szufladzie choc to lekko uciazliwe. Na ogol gram na TV w Dirta 3 i inne tego typu gry bo mam pady do xboxa bezprzewodowe. Wiec po prostu sobie ustawiam tv jak chce i gram ;] Choc i tak najczesciej uzywam go do filmow wlasnie. Zarowno do ogladania z fotela jak i z lozka. Uchwyt do tv od sciany odchyla sie o dobre pol metra wiec da sie go ustawic tak by odpowiadal danej potrzebie.

Edytowane przez verul
Verti, jaki masz proc i kartę i jak działa na tym coś normalnego? a nie kanciak? wiem wiem, że w to grasz, ale zapewne testowałeś inne tytuły

Do tego monitora dobrze było by mieć  SLI  minimum  z GTX 760(albo GTX 670 w SLI),optymalnie GTX 770  w SLI,maksymalnie GTX 780 w SLI .Zależy na jakich detalach i jaką grę chcemy odpalić. Rozdzielczość monitora wynosi 2560 x 1080 pikseli.

Edytowane przez eVerest

aha czyli nie jest tak zle na pierwszy rzut oka to dziwnie to wszystko wyglada jak dla mnie dlatego  bylem ciekaw jak na tym dzirasz  ;)

Inaczej nie szlo tego rozplanowac. Generalnie na TV to gram tylko z wykorzystaniem pada. Lepiej mi ogarniac gry bardziej dynamiczne jak strzelanki na mniejszym monitorze.