Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 3

Recommended Posts

Gość effendi360

Oglądam sobie właśnie Let's Play na YT

Robisz bardzo duży błąd, psując sobie w ten sposób zabawę. Celowo unikałem jak ognia wszelkich trailerów i czytania tekstów o tej grze. Ja jeszcze jej nie skończyłem i już pluję sobie w brodę, że przez przypadek spojżałem na pewien screen w psxe, który mi nieźle zaspoilerował grę. :/

• Popieram 1

Jeśli ktoś ma problem:

Jak uzyskać dostęp PlayStation Recovery Menu:

1. Wyłącz PlayStation 3.

2. Przytrzymaj przycisk zasilania; System ponownie włączy i wyłączy się.

3. Kiedy system został zamknięty, ponownie naciśnij przycisk włączenia, aż usłyszysz 2 kolejne sygnały.

4. Po usłyszeniu dwóch sygnałów, zdejmij palec z przycisku włączenia.

5. Będziesz poproszony o podłączenie kontrolera przez USB, następnie naciśnij przycisk PS.

6. Pojawi się Recovery Menu.

Pobrałem brak problemów konsolka działa świetnie, Slim 160GB.

@gtxxx'or Też tak zawsze mam nic interesującego dla mnie nie dają  w PS+, ostatnio był nawet nawet InFamous 2 ale granie z spadkami do 10fps podczas dużych walk mnie nie jara :).

Edytowane przez matt105

Panowie mam drobne pytanko.

Od jakiegoś czasu mam PS3ke i postanowiłem zakupić PS+.

nie umiem się dokopać a też zbyt czasu nie mam...jak to jest z tymi grami z plusa.Mają one zostać na liście pobierania żebbył mógł je zawsze ściągnąć?Głównie chodzi o PSV bo w PS3 mam dysk 500GB to tam raczej będę ściągać po kolei aż wyschnie miejsce.

Pasuje zbierać te gierki na PSV a jak zakupie jakieś karty po 16GB bo chyba najbardizje sie oplacaja (mam w okoliocy dostep za 162zł).To wtedy bede te perelki kupwoac i nagrywac.

Takze bardzo prosze o odpowiedz - pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Córce znajomych (7 lat) bardzo przypadł do gustu Sports Champions, ale nie wiem czy 5 lat to jednak trochę nie jest zbyt mało na tą grę. Spróbuj może coś z serii Wonderbook... np. tego całego detektywa Diggsa... za 6-7 dych to widziałem, więc tragedii cenowej nie ma. 

Gość effendi360

Aaa aa a no widzę właśnie no to ma księgę na pewno bo widziałem jak grała. Too tego detektywa. Aaaa to działa z tą samą książką ? Bo ona gra w to na  - >mojej< - konsoli, więc wystarczy mi tylko gra ? :D

Wiesz, kupno gry na Steam to też wypożyczenie, tyle że na czas nieokreślony... Ja tam mogę zapłacić te 6 dych, co 3 miesiące. Nawet dla tego "wypożyczenia". Ostatnio dali ICO oraz Shadow of Colossus w wersji HD, jakby tak patrzeć to za sam ten pack zapłaciłbym 6-7 dyszek, a są to gry które raz się przechodzi i tyle (a w 3 miesiące zrobię to spokojnie).

hmmmmmmmm

Najchłodniejsza w sensie , że będzie mało się grzała buda to ostatni FAT CECHL 04

Najmniej awaryjny to chyba SS ale to cholerstwo się grzeje jak diabli i jest głośne no i wygląda ja "kupa"

ja bym wybrał złoty środek - Slima 3xxx