Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 3

Recommended Posts

@UP effendi360

A co z Hatsune Miku, NI no Kuni, inFamous, Yakuza, MotorStorm, Metal Gear Solid HD Collection, Resistance, Catherine, Final Fantasy, Tales of Xillia i wiele innych fakt niektóre też na Xboxa, ale to nie zmienia faktu, że gorsze dodajmy do tego tegoroczne premiery Beyond:Two Souls, Final Fantasy XIII Lightning Returns, Kingdom Hearts 1.5 HD REMIX, The Last of US, Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, GT6,  Castlevania: Lords of Shadow 2, Diablo III, które będzie lepsze od wersji PC mogę tak wymieniać i wymieniać jest tyle ciekawych gier na PS3 ze jej kupno nawet przed premierą PS4 nie byłoby startą pieniążków. :)

Edytowane przez Light56

@UP effendi360

A co z Hatsune Miku, NI no Kuni, inFamous, Yakuza, MotorStorm, Metal Gear Solid HD Collection, Resistance, Catherine, Final Fantasy, Tales of Xillia i wiele innych fakt niektóre są też na Xboxa, ale to nie zmienia faktu, że są gorsze dodajmy do tego tegoroczne premiery Beyond:Two Souls, Final Fantasy XIII Lightning Returns, Kingdom Hearts 1.5 HD REMIX, The Last of US, Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, GT6,  Castlevania: Lords of Shadow 2, Diablo III, które będzie lepsze od wersji PC mogę tak wymieniać i wymieniać jest tyle ciekawych gier na PS3 ze jej kupno nawet przed premierą PS4 nie byłoby startą pieniążków. :)

Można powiedzieć, że wszystko z Japonii to Exy dla PS3 bo tam ma przebicie ogromne :).

Mi nie pasują ceny gier, troszkę dziwne grzanie się konsolki i troszkę jakościowo pad (po pewnym czasie dziwnie trzeszczy itp...).

Z kolei jako fan Wyścigów bym chciał X dla Forzy, ale płatny live straszy, kosztuje tyle co Playstation Plus w którym mamy sporo darmowych gier i wersji closed Beta...

I jeszcze gry z krajów wschodu :).

Może kupię PS4, ale to dopiero jeśli naprawdę będzie nadal sporo Ex'ów a ceny konsoli spadną do +/- 1200zł (Nie muszę mieć konsoli zaraz po wydaniu bo i tak nadrobię wszystko a jeszcze zaoszczędzę na grach używkach :) )

Edytowane przez matt105
Gość effendi360

@light

Teraz powiedz ile z tych wymienionych przez Ciebie "hitów" ukończyłeś... :] Na czele z tym gównianym FF, na którym już nawet w PSXE nie zostawiają suchej nitki, przeklinając dzień w którym do głowy wpadł autorom powrót do postaci lighting... Resistance... tja... może na 14sto calowym monitorku by to dobrze wyglądało przy tej rozdziałce. Z wymienionych przez Ciebie gier jedynie infamous się jako tako nadaje i castlevania. Reszta to japońskie popierdółki niezjadliwe dla przeciętnego gracza-europejczyka.

Diablo III, które będzie lepsze od wersji PC

Poczytaj sobie artykuł w najnowszym PSXE o zmianach jakie mają zamiar wprowadzić autorzy do gry, jakie to są zmiany i czy faktycznie wyjdą one grze na dobre... :]

@Effendi

Wszystkie te gry, które wymieniłem zostały przeze mnie ukończone a Japońskie gry uwielbiam wciągają mnie na dobre i nie jestem typowym graczem europejczykiem gram praktycznie w wszystkie gry, które dla innych wydają się dziwaczne Hatsune Miku, to jest dopiero epicka gra nie mówiąc o ciekawie zapowiadającym się Kamen Rider.  :D

Edytowane przez Light56

MGS HD Collection to można ukończyć z powodzeniem na emulatorze PS2/PSP, który na PC radzi sobie bardzo komfortowo. Motorstorm to zwyczajny arcadowy 'racer', który jest 'fajny' bo ekskluzywny dla Sony.

Resistance aka 960x504 jest niegrywalne, a inFamous się piekielnie szybko nudzi. Bo ile razy można "iść w miejsce X, i bić się z Y". 

Będziesz wykorzystywał ukryty potencjał Cella w fifie?

:D

God of War 3

te tytuły na pewno zahaczę   to znaczy kupie od 1 do 4  , co jeszcze na bank kupuja fight night champion , no i jakies UFC dojdzie i tez  jedna z pierwszych gier to na bank gran turismo 5 ^^

A już niedługo dostaniemy The Last of Us

250zł :(

Widać nie macie się czego czepiać tylko rozdziałki w jakiej działa gra, tym bardziej na konsoli. phi :rotfl:

Gra w tak piekielnie niskiej rozdzielczości jest niegrywalna, bo obraz to jedna wielka plama. Ja mam gdzieś czy to działa na konsoli, komputerze, czy mikrofalcówce multimedialnej firmy amica. Dla mnie liczy się jakość produktu, a ta w przypadku Resistance jest mierna. Więc albo panowie z Insomniac Games są wirtuozami marnowania zasobów sprzętowych i nie byli w stanie utrzymać choćby i tak żenującego 1024x600, albo PS3 to jeszcze większy paździerzak niż się pozornie wydaje.

960x504 to nawet nie jest 0,5 megapiksela, to niższa rozdzielczość niż oferuje Vita (960x540) oraz powoli większość smartfonów. Warto dodać że w Resistance 3 w momentach większej zadymy ta rozdziałka spada jeszcze do 800x504, a mimo tego gra... ledwie trzyma 30 fps. 

Gość effendi360

LoU jak najbardziej będzie na pewno spoko. Sprawa bezdyskusyjna. Grałem w demo. God of War 3 - jak najbardziej - ale Wstąpienie - unikaj - strata czasu i pieniędzy - skok na kasę i tyle, gra nudna jak flaki z olejem, kończyłem ją na siłę...

Grałem w demo. God of War 3 - jak najbardziej - ale Wstąpienie - unikaj - strata czasu i pieniędzy - skok na kasę i tyle, gra nudna jak flaki z olejem, kończyłem ją na siłę...

powiem tak każdy ma inne podejście do gry kupie zobaczę :)

Wszystkie gry na konsolach wyglądają gorzej niż na pc i to jest fakt, najbardziej irytują mnie właściciele konsol którzy twierdza, że jest inaczej.Do niegrywalnych dodajcie InFamous 2 strasznie muli przy wielu wybuchach (których w tej grze nie brakuje)...

Kurczę z wszystkich źródeł wcześniej dochodziły informacje, że GT6 to odświeżone GT5 a teraz okazuje się, że to nowa wspaniała gra.

Tylko komu wierzyć nie chcę znowu niesłusznie kupić konsoli i nie kupować za dużo gier bo za drogie... Może dobrym rozwiązaniem będzie pogranie na razie na PC a kiedy konsole stanieją za rok kupić i odrobić wszystkie zaległości. :)

PS: Jeśli te zmiany zostaną dobrze wprowadzone i wyjdzie na PS4 to powiadam tak, od tej chwili Polyphony Digital zostaje moim ulubionym producentem gier i zarazem chciałbym tam pracować :).

Edytowane przez matt105

Nie ma sensu się nakręcać za wczas. Tak było z GT4 i 5, jakie to ładne i rozbudowane, nawet efektowne na trailerach. Co z tego, skoro model jazdy był dla mnie nie do przyjęcia i Forza 3 i 4 dawała mi sporo więcej radości. Nawet w stare GT 1, 2 grało/gra mi się dużo lepiej, kiedy w zakręcie mam chociaż trochę "swobody" a nie cegłę na torach. Nie jestem jakimś tam mega fanem motoryzacji ale sama tylko Forza usprawiedliwia zakup X360. 

Grał już ktoś w The Last of Us? Oglądam sobie właśnie Let's Play na YT i ta gierka wydaje się być niesamowicie klimatyczna, chyba gra roku na PS3. :rudolph:  Są chwile w których żałuję że nie mam konsoli i przed nosem przelatują mi takie świetne tytuły :/