Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 3

Recommended Posts

I jak, grał już ktoś? Ja właśnie przejechalem wyścigi po 2 razy, szkoda że nie mam GT5 i nie mogę niczego porównać, jednakże wydaje mi się że NFS Shift ma lepszą grafikę. A model jazdy całkiem przyjemny ;)

wydaje mi się że NFS Shift ma lepszą grafikę.

Miał bo chodził w 720@30FPS a GT6 na oko 1920@60FPS.

Model mniej drętwy od GT5, można na przykład śmiało pograć trigerami (Forza 3/4). Grafika też lepsza od poprzednika, choć nieznacznie. Może się skuszę na pełną wersję. 

W sieci juz trąbią, ze forza zjada oprawa to demo...

no i gdzie ta super oprawa z ta ekstra teselacja co pisal wulfen... Aaaa zapomnialem... To przecież demo a w pelnej to cell wrescie pokaże swój mityczny i ukryty potencjał... Lol

Miał bo chodził w 720@30FPS a GT6 na oko 1920@60FPS.

Model mniej drętwy od GT5, można na przykład śmiało pograć trigerami (Forza 3/4). Grafika też lepsza od poprzednika, choć nieznacznie. Może się skuszę na pełną wersję.

"na oko" ... Mam sie smiac czy plakac bo juz nie wiem

To już nie chodzi o badziewne modele a o to ze koles który dzis wkleja fakeowe filmiki z pomiarem fps w rise pisze o czymś "na oko"

radze nastepnym razem zastanawiac sie co sie wkleja z y2be...

bo jak będąc przy zdrowych zmysłach można wierzyć w licznik fps materiału wideo udostępnionego dla promocji i zeskalowanego do 30fps (stąd taki liniowy wykres) . Takie testy robi się LIVE z konsli...

Sam jutro zassam to demo i porównam osobiście do konkurenta (ostatnia forza)

Gość effendi360

Mój TV informuje o 1080p w GT a na moje oko jest około 50klatek. Grafika to koszmar. Trawa, droga, to jest jedna bitmapa. Brzydkie, mało kolorowe, syf. Kraksy... Ludzie to jest niby szósta część ? Destruction derby które ja grałem w podstawówce ! Rozwala gt pod tym względem całkowicie bo tu na kilkaset razy potężniejszym sprzęcie kraks nadal nie ma ! Model jazdy to nadal katastrofa i do realizmu ma daaaleeeekoooo. Skok na kasę i tyle. Teraz możecie się fapować.

Kpina w biały dzień to nowe Gran Turismo... TV wskazuje 1080p to fakt, ale co z tego jeśli wygląda to gorzej niż Forza 4? Gra jest faktycznie płynna i to jedyna zaleta... Ciekawe co Wulfen teraz wymyśli, po tych bajkach o teselacji :P 

Pewnie. Zaraz tobie powiedzą, że ludzkie oko widzi do tych 23-4 FPSów, więc tyle tobie potrzeba. Co z tego, że oczy rejestrują obraz na przemian, ale kogo to obchodzi. Na dodatek oko widzi więcej.

Edytowane przez Gwynbleidd