Kamil444 360 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) to tak przerywnik między hitami czekam na Man of Steel, Elysium,i World War z NAUCZ SIĘ POPRAWNIE CYTOWAĆ POSTY/ODPOWIADAĆ W TEMACIE Lektura dla Ciebie: http://forum.benchmark.pl/topic/84403-odrobina-netykiety/ Edytowane 5 Maja 2013 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie cytuj postów wyżej. Man of steel.. pewnie kolejna żenada. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Szuper man i brygada, tak ? xD Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ostatio miałam okazję obejrzeć polski film pt. "Rewers" - jestem ciekawa jakie jest Wasze zdanie na jego temat? Bo jeśli mam być szczera- mnie się ten film podobał. Agata Buzek wiadomo nie jest zbytnio urodziwa,a w tym filmie w szczególności, ale przez tę swoją brzydotę, była po prostu piękna. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Byłem na tym w kinie. Spoko film. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 "Rewers" Ciekawa historia, przyzwoite aktorstwo. Film na poziomie. Ostatnio sam nadrabiam zaległości w rodzimych produkcjach i przetrawiłem zakupione "pokłosie" i "obławę". Pokłosie- rewelacja. Polecam każdemu. Rewelacyjni aktorzy, film o naszych problemach który może trafić do każdego w ciekawej formie kryminału. Nasz kraj ma tendencję do produkowania filmów o własnej historii zrozumiałych tylko dla naszych rodaków. Obława nie była najgorsza ale nie jest prowadzona tak ciekawie i nie ratuje obrazu nawet dobra gra kilku z aktorów. Od biedy na tak, raczej nie polecam jeśli ktoś ma coś lepszego do roboty. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Pokłosie - świetny polski thriller. Obejrzałem z żoną bo nalegała, po 15 minutach już nawet niemusiałem udawać zainteresowania:) Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pokłosie świetne, w sumie to jeden z lepszych polskich filmów, jakie dane mi było oglądać w przeciągu dwóch lat. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 piękne umysły myślą tak samo. Wczoraj byłem w kinie na "Panaceum" Sam ma sali... Film nie dla każdego. Jednak moim zdaniem Soferbergh daje radę... Cytuj Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dla całej gimbazy która wygrzewa się przed komputerem i ciągle tylko narzeka że im źle bo nie mają i5 albo nowego smartfona polecam film "czeka na nas świat" Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 @up w świetle tego co piszesz w temacie "co kupiliście" to tem Twój post jest bardzo dziwny Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Właśnie miałem pisać żebyś go sobie włączył i oglądał do skutku... Cytuj Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 @up w świetle tego co piszesz w temacie "co kupiliście" to tem Twój post jest bardzo dziwny TOTEM http://www.travel-vancouver-island.com/images/500/totem-pole_88.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 @up dyskusja jak z głupim w nocy... Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wczoraj byłem w kinie na "Panaceum" Chce się w wybrać! BIG od 1 do 10 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 "Dark Skies" - http://www.imdb.com/title/tt2387433/ Stanowczo odradzam, strata czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 @dodo - oj film wymusza subiektywne odczucia. To nie jest typowa papka ala Avengers. Tylko szare kino, gra twarzy, muzyka, zabawa ostrością scen. Nie mogę go polecić z czystym sumieniem. U mnie subiektywne 7/10 co oznacza że obejrze go raz jeszcze na płycie. Usankcjonowanie moich ocen: 1 - 4 filmy których nie chcę ogląć, brzydzę się nimi lub wyłączam w połowie. 5 - średniak, leci bo leci. Przy okazji pogadam z żoną 6 - dobry, napewno go sobie ściągne, szkoda kasy na płytę 7 - film dobry - prawdopodobnie wypożyczę lub kupię w promocji. Film wyróżniający się obrazem lub muzyką. Klimatem. 8 - film bardzo dobry. W kinie minimum 2 razy plus po premierze brd na półeczkę 9 - jw. Plus poszukiwanie wersji limitowanej brd! Plus wielokrotne oglądanie i uczenie na pamięć dodatków. 10 - w kinie 4-5 razy plus brd w limitkach, steelbookach, plakaty, gadżety itp. Wydam każde pieniądze na film i mogę go oglądać nieskończoną ilość razy. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 To nie jest typowa papka ala Avengers Big, lubię dziwne, inne filmy. Np na Rzez bylem w kinie i bardzo mi się podobał Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Nie tak dawno, bo dopiero w telewizji obejrzałam film "Avatar" i przyznam szczerze, miałam mieszane uczucia, mimo, że same efekty specjalne były spoko.. Ja polecałabym film "Gra" z Michaelem Douglasem , dobry, wciągający,a przede wszystkim stres nie opuszcza przez cały czas trwania filmu. O ile oczywiście ktoś lubi tego typu filmy. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 "Parker" - http://www.imdb.com/title/tt1904996/ Mogę podpisać się pod tym, co napisał Effendi. Typowy film ze Statham'em, ale ogląda się go gładko i nie musiałem w połowie robić przerwy, co zdarza mi się prawie przy każdej produkcji. Oglądam za dużo seriali i po 40 minutach ciężko mi wysiedzieć na tyłku przed telewizorem. Przekonałem się ostatnio do Hannibal'a, Da Vinci's Demons, mimo strasznej schematyczności, również nie jest zły. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Obejrzę dla samej Lopez . Polecam film "Rozmowa". Hackman i Coppola, idealne połączenie. http://www.imdb.com/title/tt0071360/?ref_=sr_5 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Przekonałem się ostatnio do Hannibal'a A nie mówiłem? Trzeba było dać mu kilka odcinków na rozkręcenie. E04 był IMO najlepszym z serii (jak dotychczas). Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 To ten, który nie poleciał w USA? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Tak, ten. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17819 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 „Dog Day Afternoon" - m.in.Al Pacino, John Cazale... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts