bercik9999 24 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Pulp Fiction zawsze mam krzywą jazde Cytuj Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Pulp Fiction zawsze mam krzywą jazde Nom , ale tylko i wyłącznie gdy czyta Tomasz Knapik z tłumaczenia Elżbiety Gałązki . Cytuj Link to post Share on other sites
monika1080 0 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Z obejrzanych niedawno mogę polecić Prawo Zemsty i Avengers. A polskie filmy? Ktoś ma jakieś naj? --- konta w bzwbk Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) nie przeczytałem wszystkich wypowiedzi więc może się powtórzy. Zabójstwo Jesseego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez miglanc Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Z innej kategorii, polecam „Pumping The Iron" z Arnoldem Schwarzeneggerem. Dokument pokazuje historię przygotowań do zawodów Mr.Olympia oraz Mister Universe w 1975r. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Z dokumentów poszerzających horyzonty przypomniał mi się Metal: A Headbanger's Journey Ciekawy dokument ukazujący kulturę i specyfikę społeczności metalowej. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Poszukuję jakiegoś fajnego filmu na wieczór czy popołudnie. Nic mi teraz nie przychodzi do głowy. Może Wy znacie jakieś fajne tytuły filmów. Obojętnie jeśli chodzi o gatunek, ale lubię się pośmiać podczas oglądania Za najciekawsze tytuły będę rozdawał plusiki, także do dzieła i tworzymy listę świetnych filmów! Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) ej , pozycz expendables 2 na vhs, objerzalbym ;] A ja ostatnio ogladalem The Avengers i moge smialo polecic Uczta dla oka, a i posmiac sie idzie A dzis mysle obejrzec Dark Shadows z Deepem, bo mam BD , i moze sie skusze tez na Men in Black 3 , bo tez BD z lektorem jest Edytowane 8 Września 2012 przez sebul Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Mr.Nobody Włączyłem sobie od niechcenia chyba Canal + dwa dni temu i film zrobił na mnie mega wrażenie. Miejscami(A raczej przez cały film) niejasny, ale mocne przesłanie. W dodatku bardzo wciągający. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Z dokumentów poszerzających horyzonty przypomniał mi się Metal: A Headbanger's Journey Ciekawy dokument ukazujący kulturę i specyfikę społeczności metalowej. Całkiem niezły, trochę przerysowany, ale pewnie takie było zamierzenie. Chyba go sobie odświeżę, bo widziałem go ładne kilka lat temu. A dzis mysle obejrzec Dark Shadows z Deepem A kto to taki ten Deep ? Z tego co wiem, to w DS gra Johnny Depp Jak obejrzysz to podziel się wrażeniami, bo recenzje czytałem niezbyt przychylne, w stylu "najgorszy film Burton'a" itp. moze sie skusze tez na Men in Black 3 , bo tez BD z lektorem jest Aaaaaa tylko nie filmy z lektorem ! Toż to zabija całą przyjemność oglądania ! "Pane Terminatore, nie ubijajte me ! To se ne da !" Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Człowiek na linie. Polecam, świetny i nieźle wciągający. http://www.filmweb.p...nie-2008-468252 Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Całkiem niezły, trochę przerysowany, ale pewnie takie było zamierzenie. Chyba go sobie odświeżę, bo widziałem go ładne kilka lat temu. A kto to taki ten Deep ? Z tego co wiem, to w DS gra Johnny Depp Jak obejrzysz to podziel się wrażeniami, bo recenzje czytałem niezbyt przychylne, w stylu "najgorszy film Burton'a" itp. Aaaaaa tylko nie filmy z lektorem ! Toż to zabija całą przyjemność oglądania ! "Pane Terminatore, nie ubijajte me ! To se ne da !" A ja lubie z lektorem i juz ;] Deep czy Depp, dla mnie to nie istotne Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 @up popieram „Człowiek na linie" świetny dokument, niesamowity gość - warto zobaczyć ! Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Deep czy Depp, dla mnie to nie istotne No jasne, bo nie ma różnicy w zrobieniu komuś laski lub łaski. Po co nazywać ludzi po imieniu, jak można przekręcać nazwiska i mieć na to wy*****e I jak już, to najwyżej nieistotne. Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dokładnie A ogladalem to Dark Shadows, ale po gidzinie odpadlem, film o niczym. Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dla mnie najlepsze są filmy akcji, sencacyjne, kryminalne, horrory i thrillery. Wiadomo, że to fikcja, ale adrenalina jeszcze nikomu nie zaszkodziła, jeśli nie ma jej zbyt dużo. Np." Rytuał "z Anthony Hopkinsem, czy "Sprawa Jacka Taylora:Ochrona" - sprawa zaginięcia dziecka i morderstwa kobiet. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 " Rytuał "z Anthony Hopkinsem ło matko! Uwielbiam Hopkins'a, ale ten film to jedno wielkie nieporozumienie. Dark Shadows - nie dłużył mi się, ale szału nie było. Snow White and the Huntsman - fajne dwarfy, reszta tragiczna. The Cold Light of Day - Dno i kilometr mułu. Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Projekt X Cytuj Link to post Share on other sites
macko5 0 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Tutaj gościu poleca nowe filmy: http://www.e-vive.pl/na-co-do-kina-podpowiada-bartek-kulinski-l-video,pl,8842.html Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Projekt X Dobry film Resident Evil Retrybucja , dzis bylem w IMAXie i film mega ! Lepszy niz poprzednia czesc ! Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Kapitan Ameryka - chyba tylko dla fanów komiksów, Avengers ciekawszy moim zdaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) - Labirynt Fauna z 2006r. Leciał w TV w czwartek. Świetne, nietypowe, głębokie i specyficzne kino. Do interpretacji i przemyśleń. Mnie dawno film ta nie poruszył jak ten ale zdaje sobie sprawę, że to nie dla każdego kino. - Zeitgeist z 2007r. Dokument + spiskowa teoria dziejów. Sensownie i logiczne, bez zbędnych bzdur i udziwnień ale trzeba traktować nieco z przymrużeniem oka. Do konsumpcjonistycznej kapitalistycznej gospodarki, kościoła i religii chrześcijańskiej oraz do systemu politycznego mojej niechęci nie wzbudził, bo już wcześniej sama się wzbudziła na skutek obserwacji tego chorego świata (ludzi). Nawet jak ktoś unika spiskowych teorii to ten film jest sensowny i nie odrzuca fikcją. - Jeden dzień z 2011r. Taki obyczajowo romantyczny do interpretowania. Generalnie dobry. - 21 Jupstreet z 2012r. Taka komedyjka na odstresowanie - Star Trek z 2009r. Takie średnie SF. Miłe dla oka efekty tym bardziej, ze oglądałem w HD - Bitwa o Ziemię z 2012r. Lepsze SF od tego powyżej. Efekty tez sympatyczne. Tez w HD było więc miło się oglądało. Bez przemyśleń fajna łupanka. Trochę skaszaniona końcówka z pancernikiem. - Piaty wymiar z 2009r. Taki trochę thliller/horror. Bardzo surrealsyczny. Świetny klimat. Świetny koniec, nie wyjaśnia wszystkiego, zmusza do pomyślenia i interpretacji. Edytowane 17 Września 2012 przez krolik_beny Cytuj Link to post Share on other sites
jokerpl64 2 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 TED Mroczny rycerz powstaje Skazani na Shawshank Mroczne Cienie Nietykalni Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 "Głowa byka" Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Polecam Battleship bardzo wciągający filmik Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts