mICh@eL 335 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 K-PAX był niezły A czy ktoś wymieniał "Seksmisje" Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 prawda, K-PAXa oglądałem dawno, ale coś z niego pamiętam i był fajny Seksmisji chyba nikt nie wymieniał S.T.A.L.K.E.R. jakoś mnie nie przekonał, ale obejrzałem, książkę również przeczytałem teraz czekam na 3 część gry Terminatora wcześniej chyba też nikt nie wymieniał to ja o nim wspomnę pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Tokeen 0 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja mam tylko kilka ulubionych filmów :> Kac Vegas Push (fajny klimacik) The Lazarus Project (wciąga nieziemsko) Supersamiec Cztery filmy, które mogę non-stop oglądać Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Chłopaki z sąsiedztwa:) Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 "wall - e" potem "kruk" i tak na przemian Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ostatnio oglądałem obie nowe części Różowej pantery - idzie się uśmiać. Do poprzedniej listy dodam film Święty (The Saint) jednak nie wersję z Val'em Kilmer'em a tą starszą z Roger'em Moor'em, Deja Vu, Milczenie owiec, Hannibal. Z komedii to Wieczny student (wszystkie części), Dorm Daze (Szalony akademik), How High, Soul Plane, Nie zadzieraj z fryzjerem, Job, 21, Yes Man i Rock'n'Rolla. Podobają mi się również ostatnie parodie filmów: Poznaj moich Spartan, SuperHero Movie, Onion Movie, Epic Movie, Władca pierścionka. Cytuj Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a mna ostatnio wstrzasnal District 9... oczywiscie pomijajac sceny typu" ja bede cie oslanial a ty uciekaj"..zbyt amerykanckie sa to momenty..jednak jesli sie odrzuci takie wlasnie sprawy..hmm...godny polecenia kawalek.. Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jakoś nie zauważyłem żeby ktoś wymienił "Bladerunner'a"! Cytuj Link to post Share on other sites
Pfourul 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mnie najbardziej sie podobal film Resident Evil, oraz jego kontynuacje. Chociaz wczoraj zobaczylem film ktory mna wstrząsnął, a byl nim Requiem for a dream, jeszcze tak zyciowego filmu nigdy nie widzialem. Osoba, ktore go nie widzialy moge zaproponowac tylko zeby go zobaczyly Cytuj Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Resident Evil jak najbardziej 1, 2 trochę gorsza ale całe szczęście 3 znowu miodzio aż nie mogę się doczekać 4 części... Nie wiem czy ktoś napisała o jakiś komediach z Robinem Williamsem ale godne polecenia np. Klatka dla ptaków.. Hmmm co tam jeszcze niezłego Egzorcyzmy Emily Rose, Silent Hill, Teksańska masakra piłą mechaniczną 1, Mad Max obydwie części... jak mi coś się jeszcze przypomni to dopiszę Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Polecam Ocean's Eleven i Ocean's Twelve - doskonałe filmy edit: Vinci - polski film Machulskiego - też bardzo dobry Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Vanilla Sky, Green Mile, Forest Gump, Silent Hill, Tenacious D: The Pick Of Destiny i inne. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 "Forrest Gump" pisze się przez 2 "r" nie wiem dlaczego zapomniałem o tym filmie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Faktycznie się walnełem. Ale to przez tego Flash'a który mi się sypie co 30sekund. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Popieram, forrest gump to swietny film zielona mila tez, jesli jej jeszcze nie wymienialem. Jeszcze mały updacik: - zabójcy - rambo 2 - specjalista Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A co powiecie na "Four Rooms" Quentin'a Tarantino? Albo na Grindhouse: Death Proof? Cytuj Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Mi też się Forrest Gump podobał A tak poza tym -Matrix -Blade -Bruce Wszechmogący -Ojciec Chrzestny -Leon Zawodowiec -Gladiator -Dzień Świra -Za wszelką cenę -Szeregowiec Ryan -Piraci z Karaibów -Ja, Irena i ja -Kłamca kłamca hmm, jak sobie przypomnę więcej to dopiszę No i jestem maniakiem anime, ale nie będę wymieniał skoro to temat o filmach Cytuj Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 - Teksańska masakra piłą mechaniczną 1 i 2 - Piła - Smakosz 1 i 2 - Udręczeni - Seria "Star Wars" - Seria "Obcy" - Seria "Władca Pierścieni" - Seria "X-men" - Seria "Epoka Lodowcowa" - Gladiator - Mroczny Rycerz itp. itd. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Martwica Mozgu - wypas film, kazdy powinien obejrzec Symetria Matrix Transporter (Ogolnie wszystkie filmy ze Stathamem) Boondock Saints (ten film to tez pozycja ktorej nie mozna przegapic). Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 TransporterOstatnia część to tragedia. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać podczas "przewijanych" pościgów. http://www.youtube.com/watch?v=SCPZlyWLVzw&fmt=22 Po prostu nie mogłem uwieżyć jak skopali film. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Tutaj sie zgodze, ale ogolem uwielbiam Stathama i jego repertuar wiec ogladam kazdy film z nim Cytuj Link to post Share on other sites
Sławek 242 0 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Transformers 1 i 2 Adrenalina 1 Adrenalina Pod napięciem Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jumper :0 Cytuj Link to post Share on other sites
rotorek 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Push był też całkiem całkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Adrenalina Pod napięciemAdrenalina była fajna ale druga część wg mnie to totalne dno. Bez urazy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts