dadulek 9363 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Polo <3 Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Polo rocznik 1996 chyba to był zdecydowanie najgorszy samochód, jakim w życiu jeździłem... Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Jeśli nie zależy Ci na mocy to może Polo IV w benzynie 1.2? Tyle, że 3. cylindrowy motor ma swoje wady. No i spalanie nie jest zbyt niskie. Za to jest na łańcuchu i części tanie. Jeszcze jest silnik 1.4, ale to już ciężej będzie znaleźć w budżecie. Jeszcze mi się Corsa C nasuwa, kilku moich znajomych miało i sobie chwalili jako tani środek transportu. Edytowane 6 Września 2016 przez Johny3 Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Corsa C 1.0 sie sporo ojezdzilem, wiec moze cos bede mogl pomoc. Z Polo IV 1.4 tez miałem styczność, ale krótko. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Minimum 1.2, bo przy 1.0 brakuje mocy i wyposażenie ubogie. Edytowane 6 Września 2016 przez CrisPell Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ja miałem do czynienia z clio II FL, jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało. Zresztą kilka osób tutaj też ma ten samochód. Cytuj Link to post Share on other sites
pawel123t 642 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Civka zwiedziła już ze mną pół Polski i jeszcze jej mało http://i.imgur.com/ghAek5l.jpg Tak, zgubiłem szybkę halogenu. Edytowane 6 Września 2016 przez pawel123t 3 Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Corsę C bardzo zawsze ceniłem, póki znajomy nie nabył sypiącego się egzemplarza. Chyba jakiś felerny, bo miał w miarę pewną historię (auto z Polski), a wiem, że wszyscy zawsze chwalą taniość jej eksploatacji. Cytuj Link to post Share on other sites
GaVoLeN 93 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Aktualnie Renault Laguna I 1.8, a w Listopadzie Volvo V40 1.9 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Corsę C bardzo zawsze ceniłem, póki znajomy nie nabył sypiącego się egzemplarza. Chyba jakiś felerny, bo miał w miarę pewną historię (auto z Polski), a wiem, że wszyscy zawsze chwalą taniość jej eksploatacji. Każde auto jak kupisz zakatowane lub zaniedbane to taki pogląd ci da. Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Rozglądam się za tym.Patrzyłem na polo i ibizę chyba Golfa nie chcę bo brat ma to głupio żeby 2 takie same auta stały na podwórzu. Lupo/Arosa? Fabia? Chociaż do Fabii to tak średnio pasuje 68 konny sdi, ale do Lupo i Arosy 60 koni jak najbardziej wystarcza Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Chociaż do Fabii to tak średnio pasuje 68 konny sdi Miałem, jeździłem...a w sumie próbowałem. Bezpieczne, na 100% nie zrobisz nic głupiego bo nie ma czym Jak coś miałem Polo IV 1,2 63HP (zrobiłem niedużo po z 40 000 ale coś tam wiem). Jak jakieś pytania to pisz PW Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Bezpieczne, na 100% nie zrobisz nic głupiego bo nie ma czym Chcesz się założyć? Cytuj Link to post Share on other sites
pawel123t 642 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Według mnie mniej mocy, mniejsze auto = mniej bezpieczne auto Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Chcesz się założyć? To była ironia, wyprzedzanie traktora/koparki to już był sport ekstremalny Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dlatego takie auta to głównie do miasta, chociaż z tym wyprzedzaniem to też bez przesady, jeździłem 1.7, dało radę, aczkolwiek było ciężko Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 (edytowane) Każde auto jak kupisz zakatowane lub zaniedbane to taki pogląd ci da. Co Ty nie powiesz.. Auto zakatowane raczej nie było. Edytowane 7 Września 2016 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Casti 40 Napisano 7 Września 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Ja od dłuższego czasu śmigam tym http://i284.photobucket.com/albums/ll25/Castipl/CFACB268-ADE0-4F88-9F54-7D2A12C61562_zpsstzzgy1c.jpg 18 Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) No i fajnie. Super zdjęcie, a auto w świetnym zestawieniu kolorystycznym. Sam swojemu walnąłbym taką sesję, ale nie kojarzę nikogo wśród znajomych, kto byłby w stanie zrobić to tak profesjonalnie. + trzeba mieć fajną miejscówkę... (ktoś zna jakąś w okolicach Krk?) Ustawienie auta idealnie podkreśla jego boczną linie poprzez światło ;D Edytowane 8 Września 2016 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 parking przed marketem plus troche filtrow w photoshopie i to samo bedzie.. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Ja wiem, że dziś co drugi z lustrzanką to "jestę zajeomnystym fotografęęę", ale chodzi mi o naprawdę dobre zdjęcia. A to już wymaga pewnych umiejętności Edytowane 8 Września 2016 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Jak chcesz to mój znajomy robi sesje zdjęciowe aut salonowych i do katalogów, jak klient chce do tego modelki to mój drugi znajomy (w sumie to współpracują czasem razem) prowadzi duza agencje modelek i wspolpracuje miedzy innymi z warszawskim salonem ferrari... Wiesz, kto bogatemu zabroni. Ale lustrzanka to nic nie znaczy. Telefonem można zrobić lepsze zdjęcie niż niejeden zrobi lustrzanką.... w trybie auto (nie mylić z autem) Kiedyś widziałem jak Nokią 808 fotografował jeden zawody formuły 1... da się? Da się. No i te wszystkie profesjonalne zdjęcia to po pierwsze idealne ustawianie auta, oświetlenie zastane/sztuczne + dłubanie w photoshopie.. Także wspomniane przeze mnie filtry w PS to żadne upiększanie na siłę.. Edytowane 9 Września 2016 przez Vieworld 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Dlatego mówię, że ktoś kto robił zdjęcie tej Hondzie raczej znał się na rzeczy. Auto idealnie ustawione do światła - zobacz jak oświetlenie idealnie podkreśla boczną linię. A to już nie lada wyczyn w aucie, które jej nie ma... Sry Casti xD Edit: Padłem i nie mogę wstać. Już sam filmik trochè mnie rozbawił, ale jak przeczytałem komentarz na Polskich Drogach "najnowszy lift Laguny umożliwiający wskakiwanie na lawete" to się tak śmiechem zaniosłem, że do teraz mi się w głowie kręci Edytowane 9 Września 2016 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Casti 40 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Luzik ale pierwszy raz słyszę, że ten Civic nie ma linii Nawet wielcy fani bmw tak nie mówią ;p Cytuj Link to post Share on other sites
pawel123t 642 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Szacunek jeśli to oryginalny TypeR Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts