Biafra 16739 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Wszystko się zgadza ale jest też znacznie słabsze Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Rado... to nie moje marzenie, białe Porsche z czerwonym wnętrzem to marzenie mojej znajomej... i właśnie myśli czy kupić już teraz jakieś za 50-70k czy też kupić coś innego a kiedyś kupić już takowe 'prawdziwe' Porsche. Owszem, maserati super marka i przód ma przepiękny, ale reszta auta... tylko to juz calkiem inne auto niz powyzsze Porsche. - http://otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-c-200-4-matic-amg-salon-nowy-biala-perla-czerwona-skora-2016-full-ID6y4DgR.html - Gdybym mial wybierac miedzy tym a tym autkiem, no to Merc by wygrał (pomijam fakt ze jest tanszy o 50tysi). Silnik słabszy i bla bla bla, patrząc tylko pod wzgledem wygladu + biały lakier + czerwone wnetrze. Wracam do pracy Edytowane 9 Maja 2016 przez Vieworld Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Wszystko się zgadza ale jest też znacznie słabsze Kto się ściga takimi samochodami? Tylko jednostki . Myślę, że 6,3 sek do setki jest do przyjęcia . http://otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-c-200-4-matic-amg-salon-nowy-biala-perla-czerwona-skora-2016-full-ID6y4DgR.html - Gdybym mial wybierac miedzy tym a tym autkiem, no to Merc by wygrał (pomijam fakt ze jest tanszy o 50tysi). Silnik słabszy i bla bla bla, patrząc tylko pod wzgledem wygladu + biały lakier + czerwone wnetrze. Wracam do pracy Uznam, że tego nie przeczytałem, porównywanie Ghibli z C klasą i to jeszcze z silniczkiem 184 KM... No nie wypada. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) porównywanie Ghibli z C klasą i to jeszcze z silniczkiem 184 KM... No nie wypada. Silnik słabszy i bla bla bla, patrząc tylko pod wzgledem wygladu + biały lakier + czerwone wnetrze. Ghibli ma ładny przód, ale jeśli chodzi o karoserię to tylko tyle mi się podoba.. za całokształt z wyglądu zewnętrznego dla mnie przegrywa z C200, ale to dla mnie. O gustach sie nie rozmawia. W weekend minąłem 3 giulietty (czarna i 2 białe)... z jedna białą sie zrownalem na trasie i sie gapilem na jej 'kreskę' z boku przez pare sekund... jednym to auto sie nie podoba, ja sie zakochalem Edytowane 9 Maja 2016 przez Vieworld Cytuj Link to post Share on other sites
fiend_ 393 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Maserati w dieselu to moim zdaniem herezja Cytuj Link to post Share on other sites
booncol 664 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Swiat sie wali. Porsche w cenie Fiesty... Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 za całokształt z wyglądu zewnętrznego dla mnie przegrywa z C200, ale to dla mnie. O gustach sie nie rozmawia. Gusta, to jedno, ale to jakby porównywać Casio z Breitlingiem. Nawet, gdyby Casio było 2 razy ładniejsze... Maserati w dieselu to moim zdaniem herezja Dla mnie samochód osobowy w dieslu to herezja, ale jak wiadomo, w Polsce jest dokładnie odwrotnie . Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Możesz rozwinąć swoją wypowiedź ? Bo mnie zaciekawiłeś... Dużo widziałem na drodze ale wczorajsza sytuacja rozwaliła system Droga główna po łuku , na drodze podporządkowanej stoi opel corsa Przede mną po tej głównej jedzie kobieta w golfie , zatrzymuje się myślałem że chce skręcać w podporządkowaną , otwiera szybę i pyta o drogę kobietę w oplu !!!!! Gestykulują z 40 sekund a za nami robi się korek Czas i miejsce idealne na pogawędkę ! To tylko baby mogły zrobić! Edytowane 10 Maja 2016 przez lukyeti 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Nie nie nie. Znowu będzie 10 stron spamu o wyższości paliwa X nad Y... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Nie nie nie. Znowu będzie 10 stron spamu o wyższości umiejętności prowadzenia samochodu X nad Y... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Nie nie nie. Znowu będzie 10 stron spamu o wyższości paliwa X nad Y... Dokładnie. I nikt nie zmieni swojego zdania . 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Gusta, to jedno, ale to jakby porównywać Casio z Breitlingiem. Nawet, gdyby Casio było 2 razy ładniejsze... nie nie nie znowu będzie o wyższości klasy premium nad standard+ ...wiesz, jestem grafikiem i fotografem, ja patrzę oczami (często przeciwko rozsądkowi i wyborom innych). I jeśli casio byłby 2x ładniejszy to bym jego wziął - pomijam tutaj fakt, że marka EDOX wg mnie robi jedne z najładniejszych zegarków w 'normalnej' cenie... i tak wlasnie moj ulubiony model był dostępny tylko w 200szt i nikt go już nie sprzedaje.. http://watch.am/wp-content/uploads/2012/11/edox2.jpg co mam Ci powiedziec? Maserati Ghibli ma piękny przód i wnętrze super - ale czegoś mi brakuje (boki? tył?)... chociaz mozliwe ze gdybym wsiadl do obydwu to bym przyznał Ci rację przez wybór Maserati.. bo mają chyba najładniejsze logo wśród marek samochodowych Edytowane 10 Maja 2016 przez Vieworld 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 - ale czegoś mi brakuje Brakuje w nim Maserati... Ta marka oferuje teraz tylko jeden godny model- Maserati GranTurismo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Maserati GranTurismo piękne! ...to są te chwile gdy coś mi się zaj*ście podoba! - http://allegro.pl/maserati-granturismo-s-porshe-ferrari-lamborghini-i6177701649.html#thumb/3- i nie wazne, ze jest Giulia... bla bla bla, to auto naprawdę jest przepiękne nie wiedzialem jakie bym chcial miec auto w firmie za 3 lata po Julce, teraz już wiem.. w nosie z tym ile to pali i koszty utrzymania ^_^ Edytowane 10 Maja 2016 przez Vieworld Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) GranTurismo produkują tylko do końca tego roku, a następcy na razie nie będzie, więc się musisz spieszyć . Edytowane 10 Maja 2016 przez radosuaf Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) GranTurismo produkują tylko do końca tego roku, a następcy na razie nie będzie, więc się musisz spieszyć . używane w leasingu też mogą być przecież! za 1/3 bańki nikt mi tutaj nie da auta, ale za 3 lata jak bedzie 10latek w okolicy 180k... zobaczymy Edytowane 10 Maja 2016 przez Vieworld Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 za 1/3 bańki nikt mi tutaj nie da auta Słabo się chyba orientujesz w cenach - za nowe to jest 1/3 bańki razy dwa . Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 http://otomoto.pl/oferta/maserati-granturismo-maserati-granturismo-sport-automatik-4-7-f1-ID6yfjlT.html#0986697f55 7000 przebiegu to dla mnie nowe. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Diesel nadaje się do ciężkich maszyn rolniczych, lokomotyw, agregatów prądotwórczych oraz napędzana ciężarówek i autobusów. LPG do zapalniczek, kuchenek gazowych oraz ogrzewania mieszkania. Kobiety do wielu rzeczy ale na pewno nie prowadzenia samochodu. Wyjątki tylko podkreślają tą ostatnią regułę. Tyle w temacie. Zna ktoś jakiegoś dobrego gazownika w Łodzi i nie jest to debil z filartech? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 LPG do zapalniczek, kuchenek gazowych oraz ogrzewania mieszkania Nie żebym coś, ale w sieci gazowej masz metan, a LPG to propan-butan Zna ktoś jakiegoś dobrego gazownika w Łodzi i nie jest to debil z filartech? Było w Krakowie zakładać, znam tu jednego bardzo dobrego Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 http://otomoto.pl/oferta/maserati-granturismo-maserati-granturismo-sport-automatik-4-7-f1-ID6yfjlT.html#0986697f55 7000 przebiegu to dla mnie nowe. To jest 375 netto . Wyłącz ten podpis proszę. Biafra Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 To jest 375 netto wiem Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 a Le Mans wygrywa silnik dla maszyn rolniczych. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Było w Krakowie zakładać, znam tu jednego bardzo dobrego Był w Krakowie zakładany dlatego się wziął i spier.... Z pierwszym maja odmówił posługi. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 To Maserati jest piekne, brzmi fenomenalnie. Jak sie jezdzi to nie wiem, ale za te pieniadze raptem 460KM? Slabo! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts