JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Łee to jeszcze masz czasu... Tymczasem, wychodzę z karczmy i tej nocy już nie zawitam. Chyba że w nocy będę miał rewolucje po pączkach E:@Himer, łotpisz na PW E2:@Down Poprawnie, poprawnie Link to post Share on other sites
maciu512 0 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No niby tak, ale do roboty mi się nie chce za bardzo wziąć, póki co pykam w demo multi Crysisa : )a tak btw jak przy integrze udało Ci się wycisnąć tyle w 3DMarku 06? Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Integra wyciąga ~300pkt( ) a 10k zrobiłem na... 4850 Link to post Share on other sites
maciu512 0 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Uwzględniłbym to w specyfikacji Twojego komputera ;p bo wygląda to dziwnie z daleka. Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Aj się czepiasz Byle jutro zadzwonili do mnie: proszę przyjechać po zwrot gotówki bo niestety seria 4xxx nie jest już produkowana, a odrzucił pan propozycję 5770(tak myślę że to mi zaproponują ) I wtedy co mam kupić za te 600zł Dobra, ja już naprawdę spadam bo mnie zagadujecie Link to post Share on other sites
maciu512 0 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Polecam jak najbardziej 6850, bardzo udana grafa nie sądze by za 4850 dali Ci 600 zeta : ) Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Muszą, tyle jest na fakturze a jeśli nie będą w stanie naprawić/wymienić a ja nie przyjmę takiego np. 5770 to muszą. Ewentualnie jak nie dostane 600zł do ręki to chce jakąś kartę za te 600 I tak myślę nad 6850/5850/GTX460 1GB Już mnie nie ma naprawdę Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Za zepsutego HD4870 dostałem HD5770 Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Spadam w kimono idę sobie posnić tylko nie wiem o czym Mam całe ręce ubabrane w tuszu. Drukarka zabiła mi jettec'a, nieeeee.... Moj czarny.... Jeszcze w połowie pełny był, dalej tusz tam jest, a drukarka swoje... Nie można rozpoznać. Ja pier... Nara Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ja spadam w kimę...wygląda na to że nikogo nie ma, więc przymknę lokal pozdro & branoc & Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Skoro nie otwarte to napiszę se posta Wygrzebałem dzisiaj drugi rower, heheh góral czasami lepszy niż trekking. W trekking wszystko czuć, bo opony są cieńkie i jak są mocno nabite w powierze to jazda po trudniejszych drogach jest hardkorowa. Odkleiłem te porąbane naklejki od tego roweru, bo po co mi one. Magnum(tekking) czeka sobie na remont do wakacji, bo pewnie ze ~600zł pójdzie. Muszę wymienić: Kasetę na nową, łańcuch, przerzutkę na Alivio dla lepszej zmiany przełożeń(starą uderzyła szprycha auć ), środkowy mechanizm wału korbowego, hamulec na przód też alivio, klocki do tylnego(aż dziw mnie bierze, że klicki shimano starły się po miesiący i niz prawie z nich nie ma ). Do tego doliczmy centrowanie obu kół, smarowanko, robocizna. Może wyolbrzymiam, ale nawet teraz nie mam tyle kasy na to. W swoim drugim rowerze jak wcześniej wspomniałem odkleiłem naklejki, przesmarowałem wał korbowy(miski itd. , ogólnie czyszczenie z syfu), piastę przednią, wyregulowałem hamulec przedni. Z tyłu do wymiany tryb, bo obecny niby shimano, niestety nakręcany rozpadł się na części pierwsze, wymiana osi i dostosowanie dystansu, bo nie wiem czemu sam nie mogę i nie potrafię w tej ramie ustawić tylnego koła pośrodku co owocuje fajnie odkształconym i nieskutecznym V-Brake'iem. Nie mam także tyle części na zbycie i czasu więc część rzeczy m. in: regulacja przerzutek, hamulca tylnego i zmiana klocków należy do serwisanta... Ale zasadniczo rower pojedzie tanim kosztem, bo wydam na niego max 70zł. Tryb coś ok ~50zł kosztuje, regulacja przerzutek i hamulców to koszt paru zł. Zwłaszcza u znajomego mechanika No to się rozpisałem, kiedyś dokupię licznik do tego górala, ajk tylko go naprawię to czas na rozgrzewkę bo nie jeździłem ładne 3 miechy i pewnie forma spadła Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 witam. ja właśnie muszę swój też doprowadzić do stanu używalności (author a-zone z boxxerem). bo może 20 marca się na jakieś lajtowe zawody wybiorę. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ja nie mam pro sprzętu Górala kupiłem za 550zł i właśnie po 4 latach sisowski sprzęt właśnie mi się sypie Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 eee tam , mój też z niskiej półki. cóż zrobić, ciągle są inne wydatki Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 a mi mój rower za wolny, trzeba na kolażówkę zbierać, bo powyżej 50km/h po płaskim ciężko się jedzie takie cuś mam: http://www.bicikli-mei.hr/Asortiman%2FAuthor%2Fzenith.jpg Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=da7IGBC68zM&feature=related Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Bany_krk gdzie Ci się tak spieszy ? Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 żeby zasięg zwiększyć, bo od Krakowa w promieniu 50km mam wszytko zjeżdżone, więc trzeba dalej jeździć, na tym rowerze jestem w stanie robić do 150km za jednym zamachem, a potrzebuję zwiększyć to do 300km Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Stary jak ty możesz popi*rdalać 50/h rowerem? Jak moja średnia prędkośc na trekkingu to ~17 km/h... Wiem, że nie jestem super, ale tyle to ty chyba robisz jadąc za tirem Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Cześć Link to post Share on other sites
n3ro11 0 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Stary jak ty możesz popi*rdalać 50/h rowerem? Jak moja średnia prędkośc na trekkingu to ~17 km/h... Wiem, że nie jestem super, ale tyle to ty chyba robisz jadąc za tirem 50 km/h to jeszcze nie jest dużo... Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No za tirem to nie Bo na sucho przy wietrze na 100% ledwo dobijesz 40 dyszek... Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 mam spore przełożenie 48/11 plus lata jazdy na rowerze, średnią prędkość uzyskuję na tym rowerze na poziomie gdzieś 35km/h największa prędkość z górki, jak dobrze pamiętam, 83km/h, chodź znam górki, gdzie spokojnie stówę by się zamkło, ale aż tak odważny to ja nie jestem Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sdAbTyDStcA&feature=fvst Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Jak szedłem raz do lidla na długiej przerwie to najpierw przez pustą ulicę jechał Rosomak i koleś UKM'a ładował na wieżyczce , a potem PT-91 pojechał Dla mnie dziwny widok, bo dlaczego k*rwa czołgi jeżdżą razem z samochodami? To może sobie kupię abramsa ? http://www.youtube.com/watch?v=xsLNDxfQuA8&feature=related Link to post Share on other sites
Recommended Posts