Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00


Recommended Posts

Z tego co pamiętam używa się trochę innych składników do produkcji, bodajże do produkcji szkockiej  używa się m.in ziaren jęczmienia a w amerykańskiej whiskey używa się ziaren zbóż, tak? Jest jeszcze kilka różnic w produkcji, ale nie pamiętam aktualnie. Mogę się podszkolić, taka wiedza na pewno mi się przyda, przynajmniej będę wiedział co piję.

Edytowane przez filo301
Link to post
Share on other sites

Sid jako manager lokalu zrób małą rekrutacje na stanowisko barmana.

Stanowiska w Karczmie dostaje się za staż, nie za poradniki o 'rz czy ż' czy rewolucje kuchenne :majty::P

 

Robotnikom chyba się wynieśli... mieliśmy im płacić za remont? :co::wariat:

Edytowane przez mICh@eL
Link to post
Share on other sites
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...