jimix 8 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Hej, wydaje mi się, że internet na TV Philips PUS9206, jest wolny. Kiedyś słyszałem, że wszystkie tv mają ogranicznik przepustowości ograniczony chyba do 10 mbit i można kupić jakieś urządzenie, które daje boosta. Może najpierw zrobić test prędkości? TV podłączony z routerem przez kabel. Co radzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1366 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Karty sieciowe w TV mają maksymalnie 100Mb/s, więc nawet jeśli masz szybszy internet, to po kablu pójdzie 100Mb. 2 godziny temu, jimix napisał: Może najpierw zrobić test prędkości? Oficjalnie zezwalam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia W dniu 14.01.2024 o 18:29, jimix napisał: Kiedyś słyszałem, że wszystkie tv mają ogranicznik przepustowości ograniczony chyba do 10 mbit i można kupić jakieś urządzenie, które daje boosta. To jakaś opowieść z mchu i paproci Mam już drugi TV Philips, 100 Mbit lata aż miło Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts