kyciu 4 Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) umie ktos moze grac na keboardzie ,moze na gitarze ,albo lepiej ktos umie grac ze sluchu i moze to granie na gitarze pominac bo moge sobie piosenki zmniejszjac okatawe grac normalnie a nie pol dzwiekiach a jestem samoukiem Edytowane 30 Grudnia 2022 przez kyciu Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 To super. W Mam Talent widziałem dzieci, co jeszcze pisać i czytać nie umieją, a już grają. Na razie skup się na graniu, pisanie dopracujesz w szkole. 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Ja ogarniam keyboard, gitarę trochę gorzej. Te akordy trochę wkur...wiające , ale.. ćwicz. W razie problemów to pisz do mnie na priv to zaradzimy, Muzyka przede wszystkim, pomijając uwagi kolegów z forum bo dla nich sprzęt komputerowy i gitara/ klawisz to nie do pomyślenia. Klawisze to mają, ale tylko na klawiaturze komputerowej. Dlaczego zniechęcacie młodych? Bo co.....? Wam nie wyszło? Jeśli ktoś ma problem z pisaniem, wcale nie znaczy, że ma problem z muzyką, co warto przemyśleć. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 żeby się uczyć grać na czymś, to trzeba sobie najpierw to coś kupić. Przed kupnem, warto się zorientować jak tam ze słuchem, słuchaniem muzyki, poczuciem rytmu itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Ninnna4 0 Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Nawet na YT znajdziecie mnóstwo prostych lub bardziej skomplikowanych instrukcji Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts