JohnyRambo 221 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Druga sprawa, ćwicząc bez chemii wypracuję tyle na ile mnie stać naturalnie. Taka masa szybko nie spadnie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak i to jest naturalna siła. Nie chodzi o wygląd byk-kaleka a o muskularną zdrową sylwetkę plus sprawność siłowo motoryczną. Pokazałem kiedyś kolegom "bykom" zgromadzonym na silowni przysiad na 1 nodze domyślcie się ilu zrobiło chociaż jeden? Zrobił kolega ktory trenował siatkę a byki zwykle się przewracały albo stękały. Pozatym sprawny "półbyk" czyt. - facet zbudowany ale bez przesady jest bardziej atrakcyjny dla kobiety a "byk"- facet bez szyi z baleronami na łapach i o karku dziko - tura imponuje bardziej facetom. Coś w tym jest prawda :-) A i jeszcze jest odmiana byków zalanych że biceps nie odcina się od barku jak u babci i tłustych którzy dalej walą masę bo myślą że są kulturystami. Potem idą na disco i stoją pod ścianą myśląc że czas KSW nastał i trzeba jakiegoś chudego nawalić bo ten taki słaby więc dla byka bezpieczniej. Sportowcy których siła rozpiera. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez dinokajman 2 Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Przysiad na jednej nodze dla wielkich kulturystow jest tak samo trudny pewnie jak podciaganie na drazku. Masa zwyczajmnie przeszkadza. Poza tym o jakiej chemii wy tu mowicie? Bo chocby sie bralo mase mono i bcaa to i tak zbudujesz tyle ile mozesz. To pomaga, ale predyspozycji genetycznych nie przeskakuje. Dopiero powazniejsza "suplementacja" wyrabia wiecej albo znacznie szybciej. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 mówiąc o chemii mamy na myśli np dianabol 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) No tak taka chemia trzymana pod ladą. Bo taki ciężki bysiu jakich ostatnimi czasy pełno w gymach (z nielicznymi wyjątkami podatnymi genetycznie) bicem ok 46-48cm i więcej raczej na białeczku, aminokwasach i kreatynce tak nam ładnie się nie rozrośnie. A ile taki potrafi ciężaru dźwignąć! Statycznie oczywiście bo np. pracując w mlynie nosząc worki z mąką by chlopinka zasapał się :-) Sorki że nabijam się ale wolę sprawność i zdrówko nad przesadnie muskularny wygląd strutego bysia. A ci bysie zalani których jakość mięśni jest marna nie powinni żalować sobie aerobiku czy innej aktywności fizycznej w obawie o spadki bo to by im raczej na dobre wyszło. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Coz, powinni zaczac badac kulturystow na sterydy tak jak kolarzy to by sie skonczylo babci sranie i picowanie. To by troche normalnosci przywrocilo, bo pozniej ludzie mysla ze bez dopalaczy mozna tak ladnie rosnac. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 bez koksu nie byłoby zawodowej kulturystyki, w każdym razie nie na takim poziomie ani nie z taką frekwencją, a business jest business, koncerny od odżywek i sprzętu od zawsze zatrudniały profesjonalnych bodybuilderów, by reklamowali ich produkty, ba afaik wszystko zaczęło się od Weider'ów, Joe zauważył, że na czymś takim zarobi znacznie więcej niż na samym byciu mistrzem i mentorem i zorganizował sobie z bratem śliczny monopol wciskając całym pokoleniom różne banialuki, w końcu kto by nie posłuchał takiego guru? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Oczywiście że to nakręca biznes. Kiedyś jednak zawodowi kulturyści mieli ładniejsze sylwetki wiadomo biorąc :-) Arni, Lou Ferigno, Rich Gaspari. Dziś to już przesada. A już napewno ten olej susthanol albo synthol chyba. Ludzie którzy to biorą wyglądają cóż...KRACZATO! Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17829 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ludzie którzy to biorą ...mają poważne problemy z samooceną i powinni udać się do psychologa. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 http://thedailyneuron.com/wp-content/uploads/2013/10/Eating-Popcorn-Soda.gif uwielbiam dyskusje o koksie na forum komputerowym. dalej, dalej:) 4 Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Tyle że w dziale komputerowym nie jesteśmy te działy masz wyżej. Tu ćwiczymy ciężko na siłowni. Dawaj pokrytykuj z nami :-) Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17829 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wy tu gadu gadu, a triceps się robi... Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ciekawe czy na forum o koksie dyskutują o komputerach 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 pewnie, że dyskutują, ale na dużo niższym poziomie, niż my tu o koksie, a jak BIGI zauważył, nie jest on zbyt wysoki Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) No to musimy zrobić doktorat z koksologii chociaż tej ciepłowniczo-piecowej wtedy ich zgnieciemy poziomem! Ale sobie odreagowujemy ciężki dzień chyba he he. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzi**i koks firefox Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 BigPun ty chyba cos niecos a nawet wiecej wiesz o "ciemnej stronie mocy". Czy w ogole ktos widzial taki koks na oczy? Ja cwicze w garazu to nie mam zadnego dostepu do koksu, nawet do takiego opalowego bo mamy piec na drewno. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja jak ćwiczyłem też nigdy nie próbowałem wspomagać się węglem Dom ogrzewany drewnem, mieszkanie ma "ogrzewanie miejskie" więc chyba nie będzie mi dane zawalczyć z koksem Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Eko piec i bardzo dobrze to jest ta "biała strona mocy". W garażu wielu WIELKICH zaczynało pamiętaj o tym np. wyciskając własny samochód 3x12 powtórzeń Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Samochodem można kaptury robić.. :-D ja węglem zasypuje na noc zimą Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Miałem coś poważnie napisać... a tu tak wesoło;)) Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dziś władza moderacja dala nam luz bo prima aprilis jest do północy. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Przy samochodzie można też dopompować klate i troche trica przy zmianie kół na letnie/zimowe Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Myślę że do tej operacji najlepszym autem byłaby...Syrena Bosto taka z budą. A na początek Trabant bo plastikowy mam rację? Trenerem mógłby być Hołowczyc. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez dinokajman Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jednak myślę, że do Żuka z plandeką nawet Syrena nie ma startu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts