CyborgDE 4319 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Jak się domyślałem-hantle i gryf. Obecnie posiadam 2x2kg, jednak przy tak małej wadze trochę trzeba sie namachać Dzięki za odpowiedź, a posty o których wspominałeś ogarnę jutro jak wrócę z zajęć, bo obecnie tapam z telefonu Wytapane z iPhone przez Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dodałbym do wyposażenia uchwyty do pompek. Ogarnij sobie P90X Tutaj masz np chest and back http://vimeo.com/70187779 Resztę filmów mogę Ci na PW podrzucić. Wczoraj tak skatowałem nogi, że usiąść nie mogę Czyli trening jak najbardziej udany. Cytuj Link to post Share on other sites
CyborgDE 4319 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Każda rada jest na wagę złota, więc możesz na PW wysyłać co masz Wytapane z iPhone przez Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Chłopak chce na masie przybrać, a nie zrzucać Cytuj Link to post Share on other sites
polish95 80 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Panowie mam pytanie. Zacząłem chodzić na MMA i treninig mam w Poniedziałek, Czwratek oraz Sobotę. Czy mogę łączyć MMA z siłownią? Oczywiście będę chodził na siłownie w dni tj. Wtorek, Środa, Piątek - staż wychodzi okołu roku z przerwami licząc. Ogólnie robię trening siłowy, a MMA to dodatkowa zajawka (zobaczymy czy przerodzi się w styl życia ) Trening siłowy nie będzie przeszkadzał, czy MMA może przeszkadzać w treningu siłowym? Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A widziałeś zawodników MMA o wadze 130kg + ? No właśnie full takich. Jakoś to łączą Prosto. Dobra na mase na początek i odpowiednio dobrane treningi. Z dietą musisz sam wyczuć i ważyć się Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Jak chcesz robić treningi sztuk walki, to siłownia jest wtedy jedynie treningiem podtrzymującym siłę, raz, góra dwa w tygodniu, ale musisz mieć do tego jeszcze lepszą dietę, jeszcze więcej jedzenia i jeszcze więcej czasu na wypoczynek... czy warto? Odpowiedz sobie sam.Robiąc 3 dni tego 3 dni tego, przemęczysz się i wyniki zaczną spadać. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Panowie w innym temacie forumowicz kupuje boostera na testostron. Ogólnie ćwiczenie nóg i dużych partii tez podnosi poziom. Jak sie do tego ma seks ? Dużo obniża czy przeciwnie ? Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Nie żałuj sobie Chyba, że podczas treningu na siłowni, wtedy lepiej nie Edytowane 19 Listopada 2013 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jak sie do tego ma seks ? Dużo obniża czy przeciwnie ? Będziesz mógł rzadziej zmieniać rękę. Nie mogłem się powstrzymać Przepraszam Zacząłem chodzić na MMA Ostre ćwiczenia 6 dni w tygodniu to przeginka. Większość moich znajomych na BJJ ćwiczy siłowo po treningach. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RoXIcon 47 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Sporty walki i siłownia idą w parze jak się robi wszystko z głową i bez przesady. Trzeba wszystkio ze sobą łączyć ale w zdrowy sposób. Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ostre ćwiczenia 6 dni w tygodniu to przeginka Tak jeśli mówimy tylko o strasznie ciężkich treningach sam trenuję 6 razy w tygodniu z czego 3 treningi to są tylko treningi sztuk walki a w międzyczasie czyli pozostałe 3 dni wstaję o 4:30 lub 5:00 i idę biegać interwały potem wracam i jeszcze robię serie które polecił mi drachenfeles tzn. 100 pompek , przysiadów , brzuszków , pajacyków , padnij powstań i tak przez 60 min jak najwięcej serii z reguły wychodzi mi tego 6/7 serii nigdy mniej ani więcej jedyne co mnie to kosztuje osłabienie wyników w nauce ponieważ brak czasu na nią i pieniądze na różne sauny i izotoniki Cytuj Link to post Share on other sites
RoXIcon 47 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 No to masz dobry trening na wytrzymałość coś co Ci się w sportach walki na pewno przyda Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Panowie mam zamiar zostać przy obecnej wadze (97kg) i zrobić trochę mięśnia i zrzucić jednocześnie tłuszcz. Mam dwie opcje które opiszę poniżej, pomócie wybrać Mam BCAA, Jabłczan i trochę nitro. BCAA brałbym codziennie tak samo jabcynga. Liczę,że w tym przypadku BCAA zahamuje spadki przy aerobach a Jabłczan da trochę wyników przy siłowym.Myślałem o takim treningu : Pon: 50 min rowerek treningowy Wtorek: Barki, Nogi Środa: wolne Czwartek: Klatka + biceps Piątek: Rowerek 50 min Sobota : Plecy Triceps Niedziela – wolne Dieta typowa nieco na masę ale bez przesady. Co o tym myślicie ? Może jakieś propozycje modyfikacji tego treningu? 2. Jest jeszcze jedna opcja teraz zmasować do ok. 103 kg (do końca stycznia), potem rzeźbić (i kilogramami BCAA jeść) i zrzucić na 97 kg tak do maja J Edytowane 21 Listopada 2013 przez assistant Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jest jeszcze jedna opcja teraz zmasować do ok. 103 kg (do końca stycznia), potem rzeźbić (i kilogramami BCAA jeść) i zrzucić na 97 kg tak do maja J jak dasz radę mięsem, a nie sadłem to dawaj, bo to nie szampon, nie ma 2w1, albo masa albo redukcja PS pożalę się, porobiło się, wpakowali mi 5 godzin wykładów w piątki od 16, a cholera cross mam o 17... i to ten najfajniejszy, wersja na weekendowe dobicie, grr Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na wykłady się nie chodzi Ja wtorek mam 7-19 fajnie nie ? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na wykłady się nie chodzi nie mogę nie chodzić, za to mi płacą a wtorek mam 7-19 fajnie nie ? miewałem takie soboty, najpierw 8 godzin UTK/montażu z jedną grupą potem jakieś typografie czy inne DTP z drugą przez kolejne 4 godziny, po wyjściu z pracowni nie wiedziałem jak się nazywam Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Eech bywa i tak. Jest sens brać ten nitrobolon ? Kupiłem na razie 4 gotowe butelki do zalania. W sumie pompe mi dał na treningu. Mam tego jabcynga i chyba powinien starczyć , jak myślisz ? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 w suplach nie jestem na tyle rozeznany Cytuj Link to post Share on other sites
RoXIcon 47 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Proste ze da Ci pompę bo to NO jeśli dasz do tego krete to połączenie jest jak najbardziej ale wg mnie masz suple na dobry trening silowy niby jabłko lepsze do twojego zamiaru bo nie powinno Cię spinac. Ale jako to bywa z kreta nawet i po jabolu mogą Cię łapać skurcze itp ja bym pod to jeszcze dokupił ZMA i było by bosko;) Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
polish95 80 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na treningach fest się idzie wypocić.... Jak będę w poniedziałek przed treningiem chodził na siłownie, to czy czasem nie będę spalał mięśni? Jeśli nie to mogę spokojnie chodzić w Poniedziałek, Środę i Piątek na siłownie, tj Wtorek i Niedziela wolna:P. Po treningu siłownia odpada ponieważ nie mam na tyle czasu.... Cytuj Link to post Share on other sites
dentor23 319 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ja mam takie pytanie bo mimo stosowania diety zatrzymałem się na 66 kg czy jeśli ułoże sobie dietę do mojego celu jaki mam tzn 60 kg i będę jadł porcję jak do 60 kg to czy wagą stracę szybciej ? Czy mogą być z tym związane jakieś zagrożenia ? Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 60kg ?! Utnij wegle i tluszcze nieco. Jesli nie spada znaczy ze organizm dostaje za mało kcal i włącza " oszczędzanie energii" czyli odklada tłuszcz. Wysyłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Trenował ktoś schematami z madbarz.com? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 nie, ale jak to czytam to nie ma tam nic szczególnie odkrywczego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts