Dandys87 2 Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Świetnie, to mam kandydata do zakupu. Trochę wewnętrzny janusz zaboli jak kupię w media expercie za 260 ale przesyłka do sklepu darmowa więc w głowie będzie, że interes ubity. Konkluzja na dziś, PSU działa a to GPU nie pobiera tyle Wacików ile powinno (nikt nie zaprzeczył mojej tezie więc uznaje ją za prawidłową ) , dysk ma pełno uszkodzonych sektorów i może przez to cały system działa porównywanie do wersji cyberpunka na ps4. Cytuj Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 ja bym na twoim miejscu wsadził tą kartę do innego kompa i sprawdził dla świętego spokoju, dysk dyskiem , ale nie podoba mi sie to małe użycie gpu Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Małe użycie + niski wynik w benchu. Karta jeżeli nie zbija zegarów przez temperatury to powinna w każdym teście mieć powtarzalny, porównywalny wynik PRZYNAJMNIEJ na poziomie referenta. Biosem Silent też bym się nie sugerował, bo zazwyczaj wyniki są minimalnie niższe - a w było info, że to 2000 pkt brakuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Dandys87 2 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Dobra, Karte też w takim wypadku obadam, dzieki chłopaki Cytuj Link to post Share on other sites
Dandys87 2 Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Dysk kupiłem, system postawiłem, benchmark wykonałem (xmp jeszcze nie włączyłem), rozwiązanie sprawy poznałem https://www.userbenchmark.com/UserRun/38152618. Dzięki chłopaki za pomoc ;D. Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Czyli karta. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2185 Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Teraz już ma dobry wynik karty (57 percentile) jak bez OC test, odpal jeszcze time spy Cytuj Link to post Share on other sites
Dandys87 2 Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Właśnie pobieram, zobaczymy co wyjdzie ale jestem dobrej myśli. Zobaczymy też jutro, raz już stawiałem nowy system gdzie wszystko grało i nie buczało a na nastepny dzień z du*y znowu karta źle działała. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2185 Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Podobno są nowe sterowniki nvidia też, bo ludzie z poprzednimi mieli problemy Cytuj Link to post Share on other sites
Dandys87 2 Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Tak tak, 461.09 już zainstalowane. Pobrałem 3DMark linkiem z dobre programy i wywaliło mi jakiś błąd no i teraz nie ma pliku w folderze pobrane . Muszę z innej strony pobrać. Time spy 13 838 więc jest standardowo. Czas włączyć xmp i ustawić customowe krzywe wiatraków obudowy bo zaraz głowa mi pęknie od tego szumu. Na dziś karta i cały system działa, zobaczymy co będzie jutro . Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Dandys87 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 15 godzin temu, Dandys87 napisał: Pobrałem 3DMark linkiem z dobre programy i wywaliło mi jakiś błąd no i teraz nie ma pliku w folderze pobrane Pewnie pobierałeś przez ichni menedżer pobierania z adware w gratisie i antywirus wyczyścił z dobreprogramy tylko pobieranie bezpośrednie pamiętaj. Cytuj Link to post Share on other sites
Dandys87 2 Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 2 godziny temu, zbiku90 napisał: Pewnie pobierałeś przez ichni menedżer pobierania z adware w gratisie i antywirus wyczyścił z dobreprogramy tylko pobieranie bezpośrednie pamiętaj. Wiem wiem, akurat 3d mark jest tylko link bezpośredni i w sumie pobrało mi tak samo jak ten drugi tylko że za drugim razem najpierw wszystko wypakowałem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts