Lightning 61 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Co do głośności - sam napisz czy chłodzenie jest głośne czy ciche Tabelki możesz robić w excelu Edytowane 27 Maja 2012 przez Lightning Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ja tam jutro oddam reckę myszy TT eSPORTS Black Element i podkładki Conkor w jednym. W ogóle musiałem ją pisać od nowa, bo plik się spierdzielił poprzez awarię prądu... Pozostało mi tylko wybrać zdjęcia i porobić jakieś hiperłącza i inne pierdoły. A no i jeszcze końcowa tabelka z + i -. Może mi ktoś powiedzieć jak zrobić taką ładną? Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) eklerek czytałeś to http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Mini-recenzje_od_A_do_Z_-_poradnik-2421.html Edytowane 27 Maja 2012 przez kubagole Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Daj poprawny link, to przeczytam Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Jeszcze pytanie starczy do testów 3dmark11 ,Ungine Heaven,Aida64,Cinebench 11.5,Battlefield 3 (single) Battlefield Bad Company 2 (single)choć moge multi zrobić,ale nie wiem za bradzo czy będą dobre bo ping mi skacze ,Crysis benchmark tool,crysis 2,Dirt 2,Far Cry 2 starczy tyle ? Co ewentualnie z benchmarków dodać ? Edytowane 27 Maja 2012 przez kubagole Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jeszcze pytanie starczy do testów 3dmark11 ,Ungine Heaven,Aida64,Cinebench 11.5,Battlefield 3 (single) Battlefield Bad Company 2 (single)choć moge multi zrobić,ale nie wiem za bradzo czy będą dobre bo ping mi skacze ,Crysis benchmark tool,crysis 2,Dirt 2,Far Cry 2 starczy tyle ? Co ewentualnie z benchmarków dodać ? starczy chłopie, na te testy poświęcisz i tak sporo czasu więc nie przesadzaj Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Potrzebuje szybkiej odpowiedzi przez przypadek kliknołem publikuj gdzie mam dopiero pół recki. można to wycofać gdzie napisać ? Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Myślę, że wystarczy kliknąć jeszcze raz w edycję artykułu i na koniec zaznacz "zapisz", a nie publikuj "_" Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 dobra chyba nie wysłany bo było wcześniej było że recka zostanie wysłana.Dzięki za szybką odpowiedz. Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Razer Hydra - nowy wymiar rozgrywki na PC! http://www.testit.ostrog.net/index.php/recenzje/26-recenzja/peryferia/kontrolery-gier/116-razer-hydra-nowy-wymiar-rozgrywki-na-pc?showall=1&limitstart= Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 A ja zaprezentuje coś swojego http://overclock.pl/articles/show/id/433,asrock-fatal1ty-990fx-professional-plyta-glowna-z-walorami Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Komentarz dobry "Ta płyta ma dodatkowo lepszą kartę dźwiękową [...]" gdzie ona jest bo ja jakoś nie widzę Swoją drogą recenzja niezwiązana z tematem - czy pojawi się również na benchmark.pl? Cytuj Link to post Share on other sites
tomcug 154 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Swoją drogą recenzja niezwiązana z tematem - czy pojawi się również na benchmark.pl? Pewnie, że się nie pojawi, Bakak pisze teraz dla Overclock . Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No to "spam" Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Komentarz dobry "Ta płyta ma dodatkowo lepszą kartę dźwiękową [...]" gdzie ona jest bo ja jakoś nie widzę Swoją drogą recenzja niezwiązana z tematem - czy pojawi się również na benchmark.pl? Dzwiękówka jest znośna A recenzja nie pojawi się na BMK, @tomcug wyczerpał temat Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Komentarz dobry "Ta płyta ma dodatkowo lepszą kartę dźwiękową [...]" gdzie ona jest bo ja jakoś nie widzę Jak byłem na konferencji w Warszawie to ten cały Fatal1ty mówił, że na płytach z tej serii montowane są lepsze karty dźwiękowe. Kłamał? Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Informacje się zawsze sprawdza Na stronie producenta masz: (Realtek ALC892 Audio Codec). Czyli "szału nie ma", większość nowych płyt głównych jest w to wyposażona. Poza tym ja tam informacji o karcie dźwiękowej nigdzie nie widzę Jest tylko info o tzw. integrze. No chyba, że to jest ta "lepsza karta". ASRock Game Blaster nie jest dodawany do tej płyty... Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Informacje się zawsze sprawdza Na stronie producenta masz: (Realtek ALC892 Audio Codec). Czyli "szału nie ma", większość nowych płyt głównych jest w to wyposażona. Poza tym ja tam informacji o karcie dźwiękowej nigdzie nie widzę :> Jest tylko info o tzw. integrze. No chyba, że to jest ta "lepsza karta". ASRock Game Blaster nie jest dodawany do tej płyty... Ale, że niby o co Ci chodzi bo chyba nie chwytam? Info o integrze jest takie na jakie zasłużyła, a Ty się czepiasz, jakby to była recenzja sprzętu Audio. Zaś ASRock Game Blaster to żadna rewelacja, bardzo dobrze, że jej nie dodali do płyty bo tylko by podniosła i tak wysoką cenę tego "mobo". Edytowane 30 Maja 2012 przez Bakak Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Przeczytaj jeszcze raz Przecież ja zwróciłem uwagę na komentarz Koziro a nie na recenzję. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Kłamał? No on już niedługo jogurty będzie sygnował swoich nickiem Wszystkie kondensatory na płycie maja ferrytowy rdzeń o podwyższonej trwałościNo to rzeczywiście pr0 el0 płyta... kondensatory z rdzeniem, ale czad Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No on już niedługo jogurty będzie sygnował swoich nickiem No to rzeczywiście pr0 el0 płyta... kondensatory z rdzeniem, ale czad a żebyś wiedział Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Diego_90, pomyliłem się - rzecz ludzka. Nie sprawdzam specyfikacji każdego jednego mobasa (niby powinienem, ale szkoda mi na to czasu). BTW, mógłbyś podłapać żart o Fatal1tym, a nie drążyć temat? Edytowane 30 Maja 2012 przez koziro Cytuj Link to post Share on other sites
mis456 42 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Podobno niezła "zabawa" była po konferencji? MIałem być też ale postawiłem koleżanki ponad, w sumie nie wiem czy to był dobry wybór ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Mnie było w tym roku. Ja mówię o konferencji z... któregośtam roku Wtedy, gdy było bardzo małe afterparty na rynku. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To czego następna publikacja będzie, GTX460, Radka HD5850 czy może jakieś gry sprzed lat? Naprawdę zdziwiłem się jak zobaczyłem mini-reckę CM 690 II Lite bo to stary produkt Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts