Dawid_S 54 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Następny test będzie E8500 kontra 6400+!!! Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) ) To czego następna publikacja będzie, GTX460, Radka HD5850 czy może jakieś gry sprzed lat? Naprawdę zdziwiłem się jak zobaczyłem mini-reckę CM 690 II Lite bo to stary produkt nie rozumiem o co Ci chodzi, ta obudowa byla jedyna fajna rzecza jaka byla do wypozyczenia w tamtym czasie gdy chcialem napisac m-r. to ze obudowa jest dosc stara nie znaczy ze recenza byla robiona na darmo i nikt jej nie przeczyta. ;p sry za brak pl znakow pisze z tel;) Edytowane 31 Maja 2012 przez rafbgo Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wybacz ale 690 II to stara obudowa a wydawało mi się, że mini-recenzje są po to aby użytkownicy mogli się pochwalić jakimiś nowościami, rzeczami które niedawno weszły na rynek. No chyba, że Twoja recenzja czekała rok na zatwierdzenie? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No chyba, że Twoja recenzja czekała rok na zatwierdzenie? Nie zdziwiłbym się Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wybacz ale 690 II to stara obudowa a wydawało mi się, że mini-recenzje są po to aby użytkownicy mogli się pochwalić jakimiś nowościami, rzeczami które niedawno weszły na rynek. No chyba, że Twoja recenzja czekała rok na zatwierdzenie? Może i stara ale często polecana Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 @ UP Co nie zmienia faktu, że stare produkty w dziale aktualnych mini-recenzji to co najmniej podejrzana sprawa. Przykro mi ale taka jest prawda. Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 "M-R - W tym dziale każdy z czytelników może przygotować własną recenzje, która po akceptacji redaktorów pojawi się na stronie. Najlepsze recenzje nagradzamy punktami, które możesz wymienić na produkty w sklepie lub honorarium" Gdzie tu pisze AKTUALNYCH ??? Chieftec CTG-650C – Nowy zasilacz w serii A-80 Mini Recenzja - Artykuł gotowy do publikacji Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Myślę, że czytelnicy są zainteresowani przede wszystkim czymś nowym a nie czymś co od dawna jest na rynku a czego testy, recenzje i worklogi można znaleźć na każdym innym serwisie. Tak to przynajmniej ja widzę ale widać polityka mini-recenzji ostatnio się zmieniła... Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Myślę, że czytelnicy są zainteresowani przede wszystkim czymś nowym a nie czymś co od dawna jest na rynku a czego testy, recenzje i worklogi można znaleźć na każdym innym serwisie. Tak to przynajmniej ja widzę ale widać polityka mini-recenzji ostatnio się zmieniła... Możliwe, że Ty chciałbyś czytać tylko o samych nowościach, ale są ludzie, których interesuje opinia i rzeczowa recenzja na temat starszego sprzętu. Szczególnie jeśli ten jest nadal na rynku i cieszy się sporym zainteresowaniem, a te obudowy są w kręgu zainteresowań wielu osób. Krótko mówiąc czym więcej opinii na jakiś temat, tym lepiej. Gdyż osoby niezdecydowane na jakiś produkt mogą w ten sposób zapoznać się z różnym spojrzeniem na dany sprzęt i na tej podstawie podjąć świadomą decyzję Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Bakak Cytuj Link to post Share on other sites
rafbgo 1000 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Możliwe, że Ty chciałbyś czytać tylko o samych nowościach, ale są ludzie, których interesuje opinia i rzeczowa recenzja na temat starszego sprzętu. Szczególnie jeśli ten jest nadal na rynku i cieszy się sporym zainteresowaniem, a te obudowy są w kręgu zainteresowań wielu osób. Krótko mówiąc czym więcej opinii na jakiś temat, tym lepiej. Gdyż osoby niezdecydowane na jakiś produkt mogą w ten sposób zapoznać się z różnym spojrzeniem na dany sprzęt i na tej podstawie podjąć świadoma decyzję Bakak pierwszy raz przyznam Ci racje Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Możliwe, że Ty chciałbyś czytać tylko o samych nowościach, ale są ludzie, których interesuje opinia i rzeczowa recenzja na temat starszego sprzętu. Szczególnie jeśli ten jest nadal na rynku i cieszy się sporym zainteresowaniem, a te obudowy są w kręgu zainteresowań wielu osób. Krótko mówiąc czym więcej opinii na jakiś temat, tym lepiej.A to przepraszam bardzo mało jest w sieci testów, recenzji, porównań i worklogów tej obudowy? Wybacz ale kompletnie nie trafiasz takimi argumentami a redakcji powinno właśnie zależeć przede wszystkim na nowościach bo "po starociach się nie wygoogluje" Taka jest prawda i nic tego nie zmieni. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chyba kiedyś mi gdzieś tutaj mignęło, że mini-recenzje starszego sprzętu będą gorzej punktowane, a nowszego lepiej. Tak teraz sobie przypomniałem... Więc to po prostu maszynka do robienia punktów, a dla bmk - nabijania odsłon Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Było, tylko przecież nie może zacytować czegoś, co go kompromituje Oto czym kierujemy się przy co miesięcznym nagradzaniu artykułów: temat artykułuatrakcyjność i świeżość tematu, pomysłowość w przedstawieniu tematu (pojedyńcze recenzje starych produktów lub starych gier, są przez redakcję rzadziej nagradzane) Jak dla mnie sprawa jest prosta Edytowane 1 Czerwca 2012 przez mICh@eL Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ale nie ma nic o częstotliwości publikacji, a z tego co tu piszecie to z tym jest najgorzej. W takim razie - może ja otworzę dział a'la mini-recenzje na Overclock.pl (na początek np. na forum)? Jeśli znajdzie się 5 chętnych to jestem gotowy Wami się zająć lub oddelegować do tego odpowiednią osobę. Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Jeśli znajdzie się 5 chętnych to jestem gotowy Wami się zająć lub oddelegować do tego odpowiednią osobę. A czy ty nie masz już wystarczająco na głowie ? jeszcze MR na overclock.pl chcesz prowadzić...? szacun Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Bakak Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 W tej chwili mam wakacje Ogarniałem całą redakcję w czasie matur, więc i z tym dam sobie radę BTW, w tej chwili poszedł już sprzęt na testy OC do dwóch członków Overclock.pl HWBot Team (jeden dostał GTX590, drugi HD7970 + mobo z AM3+ UD5). Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chyba kiedyś mi gdzieś tutaj mignęło, że mini-recenzje starszego sprzętu będą gorzej punktowane, a nowszego lepiej. Zaraz zaraz... Czy to wlasnie przez ten punkt moja MR odtwarzacza MediaThor dostala 5 punktow? Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Odpowiedzi na to pytanie nie uzyskasz lub dostaniesz ją za jakieś 1 245 231 125 882 275 275 869 sekund Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ale nie ma nic o częstotliwości publikacji, a z tego co tu piszecie to z tym jest najgorzej. W takim razie - może ja otworzę dział a'la mini-recenzje na Overclock.pl (na początek np. na forum)? Jeśli znajdzie się 5 chętnych to jestem gotowy Wami się zająć lub oddelegować do tego odpowiednią osobę.Jestem za skoro redakcji Benchmark nie zależy na publikacji świeżych produktów a wolą publikować "starocie" Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dobra napisałem recke klikam publikuj .Poźniej w Niezatwierdzone wpisy jest Dziękujemy za dodanie nowego tekstu. Zostanie on zamieszczony po zatwierdzeniu przez redakcję. Ale to poźniej znika co dalej trzeba zrobić ? Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 nic teraz czekasz na opublikowanie przez Redakcję Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zrobiłem recke Tune Up Utlities 2012 pewnie z miesiąc trzeba poczekać. Cytuj Link to post Share on other sites
tomcug 154 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) nic teraz czekasz na opublikowanie przez Redakcję Raczej na to, aż wspaniałomyślna Redakcji zrobi Ci wielką łaskę i zdecyduje się w końcu przeczytać to, co im wysłałeś . Edytowane 2 Czerwca 2012 przez tomcug Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 To jest tak jak w urzędach - musi trochę poleżeć i "nabrać mocy urzędowej" Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 To następne recki po Euro? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts