Skocz do zawartości

[Sprzedam] NOWA Sapphire RX 580 4GB - BOX z gwr. 12msc

Recommended Posts

Nie Januszu biznesu, tylko miałem kartę wkładać do swojego zestawu komputerowego, z którego ostatecznie zrezygnowałem na rzecz laptopa. 

Nie stać Cię - szukaj taniej. Z czym masz problem? 

Cena i tak promocyjna jak za nową sztukę. Znajdź mi tańszą, zrobię ci taką samą cenę. 

A jak nie, to kupuj karty używane z koparek. 

Edytowane przez mst1622

Skoro kupiłeś za 580 i zrezygnowałeś na rzecz laptopa to sprzedaj za 580 a nie za 670! Tylko Janusze biznesu chcą zarobić na kimś 90 dych.

A skoro nowa to czemu gwarancja 12 m-cy a nie 24 - sapphire i normalne sklepy dają więcej.

Problem mam taki ze to przyzwoite forum a miejsce januszy jest na olx.

Poza tym karta nie nowa skoro ty jesteś pierwszym właścicielem to ktoś będzie drugim. A Ty jeszcze podnosisz cenę. Wg mnie jesteś typowym Januszem biznesu. Prawda prosto w oczy Cie zabolała? Nic do Ciebie nie mam nazywam po prostu rzeczy po imieniu i nie jestem hipokrytą.

@Autorze, dałeś się wpuścić w maliny, to karta zasadniczo nie różniąca się od tych ofert:

https://allegro.pl/oferta/sapphire-radeon-rx580-nitro-4gb-hdmi-gwar-fv-p-n-9315810733

jedynie z "roczną " gwarancją (sprzedającego nie producenta) zamiast miesięcznej, więc pisanie że jest nowa mija się z prawdą.

Mam również nadzieje, że dane osobowe które udostępniasz publicznie na allegro to twoje dane (choć to też nie jest roztropne) bo jeśli kogoś innego to lepiej czym prędzej podmień te zdjęcia na zamalowane w Paincie, bo możesz mieć przez to kłopoty.

Piszę to wyłącznie dla twojego dobra a nie żeby dopiec czy coś, cena to twoja prywatna sprawa ustawiaj co chcesz ale nie wprowadzaj w błąd.(nawet nieświadomie).

• Popieram 1

Czy Ty umiesz czytać, że karta jest nowa? Następne urojenia paranoidalne. 

A ty wysyłasz zakurzoną używkę z koparki z 30 dniową gwarancją. 

Moja grafika jest nówka i pachnie nowością bez grama kurzu wewnątrz. Chłopie, jak to możliwe, że karta jest wg Ciebie używana, a z plombami na backplate i w środku nówka? 

Edytowane przez mst1622

A Ty w ogóle czytałeś to co sam wstawiałeś na aukcje? Wiesz, że faktura VAT marża nie uprawnia do gwarancji producenta tylko sprzedawcy, który daje ją na 12 miesięcy i dodatkowo w piśmie wrzuconym pisze jakoby rękojmia nieobowiązywała?

I w czym masz problem? Jest 12 miesięcy gwarancji SPRZEDAWCY. To zupełnie nie oznacza, że karta jest w jakikolwiek sposób używana, BO NIE JEST xD Czego nie rozumiesz?

Chcesz 36msc producenta - wchodzisz na X-KOM.pl, morele.net czy gdzie tam chcesz i płacisz 800,00 zł - 900,00 zł. Tylko jesteś Januszem i tego nie zrobisz i zamiast tego przyczepisz się do aukcji nowej karty za 600,00 zł. 

To twój konsumencki wybór, czy chcesz zapłacić za komfort 3 lat gwarancji (tak jakby komuś grafika od Sapphire kiedykolwiek padła...), czy kupujesz w fajnej cenie nówkę z gwarancją sprzedawcy roczną (która też prawnie obowiązuje bo jest na to papier).

Jeszcze raz, w czym masz problem? 

EDIT:

Karta sprzedana. Możecie się rozejść i przestać pisać głupoty. 

Edytowane przez mst1622
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...