HansKllos 1 Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 24 czerwca Mateusz Mijal zaprezentował nowy singiel pt. "Wyjątkowa". Jest to jego propozycja na hit lata 2020. Taneczny utwór w sam raz na wakacyjne wypady z przyjaciółmi nad polskie morze lub w góry. Klip powstał w okresie nie łatwym dla polskiej branży artystycznej. "Nie był to łatwy projekt, na co dzień jestem otwarty na różne zwariowane pomysły, jestem optymistą, ale ostatnie miesiące bardzo mnie przygnębiły - brak możliwości koncertowania i brak narzędzi do wykonywania swojej pracy - nie był to najlepszy okres w moim życiu, dlatego gdy powstał pomysł abym zatańczył razem z tancerzami i tancerkami w moim klipie nie zastanawiałem się zbyt długo. Dlatego też ten utwór jest dla mnie wyjątkowy." - opowiada o piosence i teledysku Mateusz. W kilka dni od premiery licznik na youtube pod wideoklipem wskazał ponad 300.000 wyświetleń i znalazł się na 20 miejscu na karcie czasu. Super prawda? Piosenka obecnie zbliża się już do pierwszego miliona wyświetleń Jeśli ktoś chciałby posłuchać piosenkę i obejrzeć teledysk, to może kliknąć w link poniżej: https://www.youtube.com/watch?v=eRA6h-DvanM Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 powstał w okresie nie łatwym niełatwym piszemy razem, dlatego całkowicie się zniechęciłem i nie mam zamiaru obejrzeć teledysku. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Teledysk zrealizowany w Warszawie - Ciekawe czy piosenkarz to też warszawiak czy tylko kmiotek udający ...??? Okazuje się że wokalista pochodzi z Jasła...Czyli olał swoje rodzinne strony i wolał poskakać na tle Warszawy bo to takie europejskie... Żenująca muza, choreografia na poziomie drugiej klasy podstawówki... Hit wiejskich dyskotek zapewniony. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 To bardzo piękna i wzruszająca muzyka. Fenomenalny głos i wspaniały tekst doprowadził mnie do łez. Mijal na prezydenta.... Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Przebojem tego lata będzie inny teledysk pokazujący codzienne życie na wsi bez kolorowania. Po trzech dniach ponad 100 tys. wyświetleń wskazuje na duży potencjał. Takiej muzyki ludzie chcą słuchać, a nie oglądać oklepane scenariusze teledysków: 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14068 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Chyba jestem stara, ale ni cholery nie znam ani jednego ani drugiego "wykonawcy" Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 @up - u mnie to samo, ale bez "chyba"... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 To już doszło do tego że artyści muszą sobie kupować posty na forum?.... a tak zapomniałem teraz to się karierę buduje na lajkach kupionych w Azji - sorry nie było tematu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts