zelazowy 1 Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Szukam jakiegoś wygodnego fotelu do grania. Warunek, powinien być wygodny, wytrzymały, posiadać możliwości konfiguracji oparcia, podłokietników, wysokości. Budżet - powiedzmy, że do około 1200 zł. Raczej nowy niż używany. Pytanie do osób które obecnie używają takich foteli - jak je oceniacie? Co byście zmienili, poprawili? Cytuj Link to post Share on other sites
cyceron 0 Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Za stosunkowo nieduże pieniądze masz fotel Markus z Ikea - wprawdzie nie jest to typowy fotel z przeznaczeniem dla gracza, ale daje radę. Generalnie z fotelami gamingowymi jest jak z obuwiem, trzeba siąść, sprawdzić czy jest wygodny. Sprawdź sobie jeszcze fotele z serii G-Racer lub zestaw 2 loo opcjonalnie zestaw 1 ergohuman - trochę się cenią, ale nie bez przyczyny. Cytuj Link to post Share on other sites
zelazowy 1 Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 serii G-Racer lub zestaw 2 loo opcjonalnie zestaw 1 ergohuman - trochę się cenią, ale nie bez przyczyny. Tzn ile? Cytuj Link to post Share on other sites
cyceron 0 Napisano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 2k zł -> https://www.centrumkrzesel.pl/fotel-pofit-g-racer-red/4783/p Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 Możecie mi wytłumaczyć nazwę "fotel dla gracza"? Czym się różni od innych, dobrych, wytrzymałych foteli? Cytuj Link to post Share on other sites
KamellotK1 296 Napisano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 Ma cenę dla gracza czyli 2x wyższą niż normalny i dopisek pochylonym agresywnym fontem "gejming" 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sir R 296 Napisano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 To ja mam kanapa gejming, jest bardzo wygodna i posiada wiele trybów ułożenia ciała. Polecam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jmichael 8 Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Możecie mi wytłumaczyć nazwę "fotel dla gracza"? Czym się różni od innych, dobrych, wytrzymałych foteli? Z tego co mi wiadomo, to fotele dla gracza, mogą mieć trochę więcej bajerów, typu głośniki w zagłówku, typu jakieś dodatkowe miejsce na myszkę, klawiaturę czy pada, Na youtube jest sporo filmików z info na temat funkcjonalności. Cytuj Link to post Share on other sites
Hiself11 0 Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 599zł https://www.rabato.com/pl/media-expert/gazetka/2dH0r4?page=6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts