sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czytałeś o zmianach w USB i o tym, że zarżnęliśmy tę akcję Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czytałeś o zmianach w USB i o tym, że zarżnęliśmy tę akcjęNo gadaj bo jakoś nie jestem w temacie Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Prawdopodobnie redakcja będzie wybierać dziesięciu użytkowników na których będzie można oddać głos... bo podobno przez G.R.U.P.E. była mała frekwencja no i dominowały głosy na _nick_'a EDIT: tylko bez nerw... redakcja chce się pozbyć G.R.U.P.E. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 tylko bez nerw... redakcja chce się pozbyć G.R.U.P.E.A...fujj...czy G.R.U.P.E. chce żle ??? ADMINI zobaczyli że idziemy w dobrą strone i chcą zrobić to samo, myśle że to jest na plus Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A...fujj...czy G.R.U.P.E. chce żle ??? ADMINI zobaczyli że idziemy w dobrą strone i chcą zrobić to samo, myśle że to jest na plus Ja już też dawno zakrzyknąłem, że sukces Nie chcieli zrobić zmian po dobroci to siłą Bronili się przed zmianami jak nie powiem kto... ale musiały nadejść EDIT: a i mamy regulamin na forum i nowego admina Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 cwaniaki :> :> :> no ale ciekawy jestem czym zaskoczą w tej edycji Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 :oops: Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Junior jest OK o co ci chodzi sevae ??? Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 :oops: Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no co Ty ?? xD weź usuń to puki nikt tego nie zobaczył Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Usunięte Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 O jego podpisSam wczoraj "jarałem" i jest naprawde OK Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 noooom !! SADZIĆ !! PALIĆ !! ZALEGALIZOWAĆ !! xD Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja nie jaram bo to szkodzi na płuca Ale lubię placki czekoladowe Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 SADZIĆ !! PALIĆ !! ZALEGALIZOWAĆ !! xDyes....yes...yes.... Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ja naleśniki z czekoladą albo bananami i bita śmietaną xD bomba kaloryczna Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Co sie czepiasz ?Myślałem, że tego nie wiedział Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Testuje nowe słuchawy i w sumie obleci ale szkoda mi starych Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jakie jakie testujesz? A jakie stare? Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To nowe : http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... Live!.html To stare : http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... white.html To w sumie kwestia przyzwyczajenia ale stare chyba były deczko lepsze, kto wie ?! Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 W sumie to nic o nich nie wiem... Ale te CAL'e są polecane i z wysokiej półki więc może jak się "wygrzeją" będzie coraz lepiej Szkoda, że zdecydowałeś się na słuchawki "komputerowe"... Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Szkoda, że zdecydowałeś się na słuchawki "komputerowe"...Tak to prawda ale dziś mieli je od ręki. P.S. gdzie kol. zeratul na jodłowaniu ????... Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 MJ weź wystartuj w tej edycji USB xD zagłosuje na ciebie Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 OOOOOOOOOOOOOO!!! Ja też zagłosuję Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 MJ weź wystartuj w tej edycji USB xD zagłosuje na ciebieTy se "kużwa" jajca robisz co Link to post Share on other sites
Recommended Posts