kubbak 10135 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mICh@eL to może napisz @ do TS, będziesz miał info z pierwszej ręki... PS. Skończcie te pytania bo już się nudne robi Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A nie mówiłem !!! P.S. I kolejny post nabity U mnie też mICh@eL już dostał ostrzeżenie, ty też chcesz sevae? Nie piszcie tutaj takich głupot, żeby tylko posty nabić. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 czuję się olany eh liczą na dni to "Ulepszamy sprzęt benchmarkowców - ósma edycja" powinna się zacząć Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mICh@eL to może napisz @ do TS, będziesz miał info z pierwszej ręki...Masz racje, jest na GG to może skrobne A czy moderatorzy mogą nabijać posty :> Oho, jeszcze jedno: W dalszym ciągu nikt nie odpowiedział mi na pytanie: P.S: Kiedy ja będę mógł startować No i pozostaje kwestia, czy mógłbym dostać urlop za utworzenie tematu: "Ulepszamy sprzęt benchmarkowców - ósma edycja" Dobra, już więcej nie będę nabijał postów :oops: No może troszkę nabije - ale ciii.... Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No i pozostaje kwestia, czy mógłbym dostać urlop za utworzenie tematu: "Ulepszamy sprzęt benchmarkowców - ósma edycja" Dobra, już więcej nie będę nabijał postów :oops: zapewne byś dostał długi urlop xD na święta w prezencie byś chyba wrócił Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A nie mówiłem !!! P.S. I kolejny post nabity U mnie też mICh@eL już dostał ostrzeżenie, ty też chcesz sevae? Nie piszcie tutaj takich głupot, żeby tylko posty nabić. Tak, był to spam... ale z nabijania postów się tylko zgrywaliśmy. Żeby to nie było odebrane jako spam, to zapytam się czy ktoś szykuje, albo przyszykował już jakąś prezentację żeby dostać się do TOP10 Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja skromną prezentację mam ale nie mam talentu w niczym co mogło by ulepszyć moją prezentację Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie chce nabijać postów ( ) , ale obawiam się, że ta obowiązkowa prezentacja zniechęci wielu chętnych. Poza tym wymagane są wyniki w rankingach, a to też niektórych odstrasza (chociaż mniej niż prezentacja) W dalszym ciągu nikt nie odpowiedział mi na pytanie: P.S: Kiedy ja będę mógł startować Pozdrawiam zielonych P.S. @Junior, Poślij mi na GG swoją prezentację to Ci pomogę @sevae Jeśli ampicylina jeszcze działa, to nie założy taki temat: "Ulepszamy sprzęt benchmarkowców - ósma edycja" Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 sevae jakbym był u siebie a nie poza domem to pewnie jakąś prezentację bym przyszykował i testy wykonał i uzupełnił profil>> może dostał bym się do TOP 10 mam nadzieje że TS jak otworzy nowy temat USB to albo konkretnie napisze nowe zasady żeby wszyscy wiedzieli albo w newsie napisze o nowej edycji to byłby najlepszy pomysł moim zdaniem Ty mICh@eL będziesz mógł startować gdzieś tak za 10 edycji no chyba że redakcja specjalnie Cie potraktuje ze względu na to, że jesteś moderatorem i adminem Pozdrawiam Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 @sevae[/size] Jeśli ampicylina jeszcze działa, to nie założy taki temat: "Ulepszamy sprzęt benchmarkowców - ósma edycja" Sam załóż, albo namów kogoś żeby to zrobił z "mordoru"... ja bana już miałem a teraz jak powstanie to będzie od razu, że to ja... Zarejestrować nowe konto przez "mordor" samemu ciężko EDIT: A nie lepiej w tym dziale założyć temat : "Wstępne prezentacje do Nowego USB" Co na to moderatorzy????? EDIT2: Epilepsji można dostać od czytania ostatnich postów... Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Sam załóż, albo namów kogoś żeby to zrobił z "mordoru"... ja bana już miałem a teraz jak powstanie to będzie od razu, że to ja...Teraz jak coś będzie nie tak, to od razu wiemy że to tY Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Aż mnie korci żeby pogadać z kumplami ale Ty A też jesteś .... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Tak więc niech dzisiejsze wybryki się nie powtórzą, a w tym temacie zapanuje spokój Niech ćmoc będzie z Wami Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 O co tu się działo? Ma ktoś kopie? Mnie nie było Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 sevae, w skrocie z tego co wywnioskowalem to MJ zalozyl pare kont i zrobił tu burdel. Głowne konto do burdelu to bylo bodaj adolf_hitler_benchmark.pl czy cos takiego. Poprzeklinał, zrobil burdel i dostal bana na wszystkie konta. Na głowne konto na 24h a na reszte dożywotnio. Jak sie myle to mnie poprawcie Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Oto bardzo stare wypowiedzi do przeanalizowania... Wynika, że adolfem mogły być 3 osoby: JA, MJ i mICh@eL ... albo jeszcze ktoś Sorry za post pod postem ale to jednak spampost jest Tu macie coś do śledztwa: viewtopic.php?f=40&t=2293&st=0&sk=t&sd=a&start=40 @sevae Czy "adolf hitler_benchmark.pl to twój nowy nick Dziś rano coś takiego przeleciało przez forum... Nie, korzystam tylko z jednego... czyli aktualnego. A nicki które stworzyłem pochodzą od antybiotyków: ampicylina, bacytracyna, nystatyn i jakieś tam jeszcze... Nie, korzystam tylko z jednego... czyli aktualnego. A nicki które stworzyłem pochodzą od antybiotyków: ampicylina, bacytracyna, nystatyn i jakieś tam jeszcze...sevae to trzeba było dać jeszcze takie jedno paskudztwo którym się leczy "śpiączkę" wywoływaną przez muchy tse-tse takie to skubaństwo jest niebezpieczne, że trzymają to w szklanych tubkach, szklanych strzykawkach i wszystko robią przez grube rękawice no i leją to w chorego człowieka -kozackie ;d jak stanieje kupie sobie ;d i walne jako guzik od spodni oO DxD o kamerce szpiegowskiej Czy "adolf hitler_benchmark.pl to twój nowy nick Dziś rano coś takiego przeleciało przez forum... Chodzi Ci o tego gościa : adolf_hitler_benchmark.pl Był on na forum około 10:30 Chodzi Ci o tego gościaDokładnie...aż mnie zamurowało i pomyślałem że to sevae robi za szpiega z krainy deszczowców Wiem dubel, Sory Link to post Share on other sites
Marycha 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 sevae, w skrocie z tego co wywnioskowalem to MJ zalozyl pare kont i zrobił tu burdel. Głowne konto do burdelu to bylo bodaj adolf_hitler_benchmark.pl czy cos takiego. Poprzeklinał, zrobil burdel i dostal bana na wszystkie konta. Na głowne konto na 24h a na reszte dożywotnio. Jak sie myle to mnie poprawcie Człowieku no weż coś na "chorobe" ja tu urządziłem sajgon ?!...(P.I.D. i Marycha) znajdż posta z moimi wyzwiskami ? Ludzie mnie znają ale mam już dość. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Wynika, że adolfem mogły być 3 osoby: JA, MJ i mICh@eL ... albo jeszcze ktoś KAŻDY mógł nim być, nawet ktoś bez konta, kto chciał zrobić burdel... Najbardziej oberwało się MJ, ale teraz wszyscy SPAMerzy nawet tacy malutcy powinni dostać 12-godzinnego bana. Tak, żeby im się odechciało na przyszłość... Ewentualnie można zablokować podpis i dać tam coś w stylu "Jestem debilem - spamuje gdzie się da"... Rozumiem, że teraz będzie zabawa w stylu "Mafii" - tylko teraz nie kto jest z mafii, tylko kto był Adolfem - po prostu jedno wielkie bagno Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 no godzinny ban to straszna kara, dozywotni to tez kara jak cholera.. poza tym spam a to co tu czasami jest wypisywane to dwie rozne rzeczy .. ale panowie spece komputerowcy wiedza lepiej .. Alfoi Omego badz pozdrowiona .. Ja bylem Adolfem... Albo nie .. Co za roznica ?? byl pogadal i niech mu zycie lekkim bedzie.. po co sie nim tak zachwycacie ?? Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 poza tym spam a to co tu czasami jest wypisywane to dwie rozne rzeczy .. ale panowie spece komputerowcy wiedza lepiej .. Do dzisiaj wspominam usuniętą pogawędkę o ekologii która wydała mi się bardziej interesująca (i nie tylko mi) niż jedno z poprzednich USB... - no ale jednak spory offtop to był Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 no ale jednak spory offtop to był jak sie przyjemnie i z usmiechem czytalo to co z tego ??? nawet lepiej bo czasami tak tu wieje powaga ze az smiesznie jest ( w sensie zaloscia zapodaje ) Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 jak sie przyjemnie i z usmiechem czytalo to co z tego ??? nawet lepiej bo czasami tak tu wieje powaga ze az smiesznie jest ( w sensie zaloscia zapodaje ) od razu mówię, że to nie jest osobisty przytyk, wyrażam tylko swoje zdanie. Jeśli Ci nie pasuje - odejdź. Forum jest po to, by pomagać i rozwiązywać problemy benchmarkowiczów, spotykać się wirtualnie, wymieniać poglądy itd. Ale nie siać zament i niesamowite chamstwo. Pisałeś, że każdy przeklina. Ale nie znaczy to że każdy robi dobrze. Sorry za epitet ale nie mogę się powstrzymać od obrazowego porównania. Czemu nie wpierniczasz kloca za przeproszeniem, skoro tyle much po nim łazi?? Właśnie tym stało się przez chwile forum, gdy wyskoczyło tamtych dwóch ze swoją gadką. Spam - ok. Chamstwo - nie!! Ja rozumiem żarty. I staram się, by forum miało elementy humorystyczne -wrzucam filmiki czy demotywatory. To samo ze stroną główną - nie tak dawno przecież mogliście przeczytać mojego newsa o głośniku-śwince z wystającym kablem z rzyci. Nic wulgarnego a cieszy. Niektórych. Humor - ok. Głupota - nie. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Wybryk trwał niecałą godzinę, a reperkusję trwają już kilka... Teraz MJ i sevae się rozstają z benchem, tzn. że coś się dzieje niedobrego Link to post Share on other sites
Marycha 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Teraz MJ i sevae się zbuntowali, tzn. że coś się dzieje niedobregoJuż chyba jasno powiedziałem...zmykam z benchmark.pl I nic nie knuje z sevae Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Już chyba jasno powiedziałem...zmykam z benchmark.pl ja Ci dam zmykać zrobie Ci najazd na chate jak jutro po skończeniu bana nie wrócisz na bencha Link to post Share on other sites
Recommended Posts