sevae 8 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ale nudny ten wątek się zrobił... no nic, ja oryginalny nie będę i też napiszę że głosuję na użytkownika _nick_ ;) Link to post Share on other sites
michaljerzak 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Zgłaszam swoją kandydaturę ; ] Zobaczymy co z tego wyjdzie... http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/michaljerzak.png Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Jako flagowy wróżbita odpowiem Ci. Nic z tego nie wyjdzie. Runiom mówmy stanowcze NIE Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ekhm myślę że żona nie pozwoli mi wydać kasy na nowe podzespoły więc głosuję na kolegę _nick_, głosuj ze mną !! Link to post Share on other sites
TheMasteR 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 mój głos poszedł na kolegę _nick_. Życzę wygranej Link to post Share on other sites
Brandar 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Oj kiepsko dobrałem edycję tym razem. Chyba nie mam najmniejszych szans z nickiem :>. @kubbak dzięki wielkie! Link to post Share on other sites
19dobrzyk64 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 No to ja widzę że _nick_ bije wszystkich na głowę. Mój głos oczywiście też poszedł na niego. W końcu kandydat GRUPE gwarancja uczciwości i jakości Link to post Share on other sites
QszaQ 0 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 I ja zagłosowałem na _nick_ Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 jak do tej pory to nie wiem czy ktokolwiek zagłosował na kogoś innego niż _nick_ no chyba że sam _nick_ bo nie wiem czy jest taka "opcja", żeby głosować samemu na siebie ktoś przypadkiem może wie czy można głosować na siebie (z ciekawości pytam, bo i tak muszę głosować na wybrańca G.R.U.P.E. ) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 No nick, jak tak dalej będzxie to możesz już powoli zamawiać kuriera Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Podoba mi się nowa forma konkursu, jest taka hm wykastrowana z emocji. Może i bym zagłosował na jakiegoś użytkownika..no ale po co.. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Podoba mi się nowa forma konkursu, jest taka hm wykastrowana z emocji. Może i bym zagłosował na jakiegoś użytkownika..no ale po co.. Masz rację nic nie musisz, ale jeśli udzielasz się na benchmarku to mógłbyś sobie zagłosować Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Głos na _nicka_ oddany Mam nadzieję że wygra bo zasługuje na to Link to post Share on other sites
lotam 0 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jakby tu powiedzieć znam _nicka_ już ładnych parę lat ale swoimi recenzjami zaskoczył nawet mnie... głos oddany, Powodzenia. Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ciekawe czy wygra naklanianie do glosowania na jednego kolesia czy tym razem ktos sie postara i zrobi super fikcyjne konta i bedzie glosowal na siebie ;)// W razie gdyby sie znalazl jakis syzyf to glos oddalem Ale jak juz zmodernizuja to zapraszasz na piwko i pokazesz jak chodzi nowa maszynka poza tym przydalby sie jakis licznik w czasie rzeczywistym ( no chyba,ze juz jest taki i mi gdzies umyka ) Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Na razie 62 osoby tylko głosowały - jest on na stronie z ankietą. Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 to widzialem.. sle chodzilo mi bardziej zeby pokazywal wyniki na biezaco, na kogo i ile glosow. Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Takie rzeczy to tylko w Erze . Zobacz, redakcja dopiero niedawno zaczęła podawać wyniki TOP3 więc coś takiego to pieść przyszłości. Link to post Share on other sites
Tomek Stiller 0 Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No niestety, tak na żywo to nie da rady :\ Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 PS Nudy ten konkurs Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A co myślicie o pomyśle _nick_? viewtopic.php?f=3&t=3083 Ja myślę ,że to dobry pomysł na wyeliminowanie runiów i innych zieleniaków Link to post Share on other sites
picias 0 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jak tak dalej pójdzie to za 2 albo 3 edycje USB nikt poza GRUPE nie będzie nawet próbować bo i tak nie ma szans Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jak tak dalej pójdzie to za 2 albo 3 edycje USB nikt poza GRUPE nie będzie nawet próbować bo i tak nie ma szans ale to nic złego :> i jeszcze korzystając z miejsca w moim poście to zachęcam wszystkich co jeszcze tego nie zrobili żeby oddali głos na _nick_ Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jak tak dalej pójdzie to za 2 albo 3 edycje USB nikt poza GRUPE nie będzie nawet próbować bo i tak nie ma szans Ale my nie wybieramy kandydatow sposrod siebie, proponowane sa takze osoby spoza GRUPE, ale to nie nasza wina ze wiekszosc najlepszych uzytkownikow (np firespace760) sie do nas przylaczyla i teraz zaczyna wygladac ze wybieramy tylko swoich. Zreszta kazdy aktywny moze sie do nas przylaczyc - wystarczy przeczytac co nieco tutaj: http://grupe.ugu.pl/forum/index.php?topic=16.0 a potem zalozyc nowy temat z odpowiedziami tu: http://grupe.ugu.pl/forum/index.php?board=3.0 i czekac na odpowiedz, jesli jestescie w jakis sposob aktywni to nie powinno byc zadnych problemow z przyjeciem. pozdrawiam Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ale nudy... Link to post Share on other sites
Recommended Posts