Agnieszka11 0 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Mam pytanie co oznacza cyfra umieszczona przy ikonie internetu w telefonie z androidem? Od dłuższego czasu wyświetla mi się cyfra 2. Wiem, że nie chodzi tu o liczbę otwartych kart czy zakładek w internecie, bo zamknęłam wszystkie i wyczyściłam historię przeglądania stron i nic to nie dało. Trochę mnie to irytuje, bo nie wiem jak się pozbyć tej cyfry? Czy ktoś z Was się z tym spotkał? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 A w czym to przeszkadza ? Nie powiem co to jest na androidzie ale podejrzewam ,że jest to numer sieci , z której korzysta... Cytuj Link to post Share on other sites
Agnieszka11 0 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 A w czym to przeszkadza ? Nie powiem co to jest na androidzie ale podejrzewam ,że jest to numer sieci , z której korzysta... W niczym to nie przeszkadza. Pytam się z ciekawości co to może oznaczać. Wcześniej miałam cyfrę 3, a teraz już długi czas 2. A jak korzystałam z innego telefonu na androidzie to nigdy nie było żadnej cyfry przy ikonie internetu. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Internet z wifi, czy z sieci komórkowej? Może 2G, 3G? Możesz zrobić jakiegoś screenshota? Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Droga pani , ta cyfra (czerwona ?) zapewne pojawia się przy ikonie przeglądarki - jest to oznaczenie że przeglądarka może zostać zaktualizowana - to zapewne dwie aktualizacje. Tak jest w androidzie. Jeśli wszystko gra - to polecam nie robić aktualizacji - dotyczy to telefonów , jak i systemów na PC. Cytuj Link to post Share on other sites
Agnieszka11 0 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Internet z wifi, czy z sieci komórkowej? Może 2G, 3G? Możesz zrobić jakiegoś screenshota? Korzystam z internetu wifi. Zrobiłam screenshota, jednak nie wiem, jak na tym forum dodać załącznik? Droga pani , ta cyfra (czerwona ?) zapewne pojawia się przy ikonie przeglądarki - jest to oznaczenie że przeglądarka może zostać zaktualizowana - to zapewne dwie aktualizacje. Tak jest w androidzie. Jeśli wszystko gra - to polecam nie robić aktualizacji - dotyczy to telefonów , jak i systemów na PC. Mam włączone automatyczne aktualizacje, więc jeśli by o to chodziło, to by się wykonały, a nie czekały na polecenie aktualizuj. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Zrobiłam screenshota, jednak nie wiem, jak na tym forum dodać załącznik? Jest gdzieś poradnik, ale szybciej będzie jak wrzucisz zdjęcie na hosting np. fotka, imgur itp., a tutaj wkleisz link. Cytuj Link to post Share on other sites
Agnieszka11 0 Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Podaje link do screenshota: https://www.fotosik.pl/zdjecie/3340e912a6d9c678 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts