danceman 3 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Witam, czy TV może być non stop podpięty HDMI do laptopa? w przypadkach gdy np: - TV jest wł (oglądanie nc+ itp) , a laptop wył - TV jest wł (oglądanie nc+ itp), a laptop włączony Wiem, że może być to śmieszne pytanie, ale miałem sytuacje że druga końcówka kabla hdmi podłączonego do TV strasznie "kopneła" mnie prądem (nie pamiętam czy TV był wtedy wył czy wł.) Cytuj Link to post Share on other sites
roman106 124 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Oczywiście, że może być podłączony. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 j.w. a wtedy może sam byłeś naelektryzowany i tak wyszło. Cytuj Link to post Share on other sites
danceman 3 Napisano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 możliwe, cały czas jestem, ale wtedy to było coś innego, to było jakbym złapał za elektryczne urządzenie, tam nie było kopnięcia prądem, a normalnie mały paraliż prądowy Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Gniazdko elektryczne do telewizora ma uziemienie ? Cytuj Link to post Share on other sites
danceman 3 Napisano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Chodzi o to czy gniazdko ma bolca? Jeśli tak, to tak Cytuj Link to post Share on other sites
Kurlo1 11 Napisano 14 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Gniazdko może mieć bolca, ale to nie znaczy, że ma uziemienie. Jeżeli to stare gniazdko to jest duża szansa, że nie ma ani uziemienia ani zerówki bo takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts