misiek245 0 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To nie jest efekt do Crysisa, to jest efekt do du** Najgorsza rzecz, jaką osobiście widziałem w grze od kilku lat. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Mi pozwalał na lokalizację wrogów i jakoś nie przeszkadzał. Trzeba było go jedynie umiejętnie wykorzystać. Cytuj Link to post Share on other sites
Mr.GTX 0 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tutaj macie Crysis 2 konfigurator: Rozbudowany do 182 cvar http://cell-systems.net/cfg-maker/clien ... oexec-cfg/ Miłego układania configu Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To jest maksymalnie ustawiony config ? Widze parę rzeczy gdzie trzeba dać na maxa . A po drugie : Są jakieś różnice w grafice ? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A może 1 kwietniowe ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Czy Crytek nie planuje wydania łatki dodającej do wersji PC opcji Quick Save/Load? Cytuj Link to post Share on other sites
Mr.GTX 0 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Na mycrysis.com jest napisane Osoby posiadające STEAM dostaną automatycznie UPDATE do nastepnej aktualizacji i ,że nie ma na co czekać na MANUAL-ne pobranie. (chyba ,że ktoś go wyda :tajniak: ) Cytuj Link to post Share on other sites
Moskit 0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Zapraszam Was do obejrzenia jeszcze bardziej eksperymentalnego odcinku "Wrażeń". Dzisiejszy odcinek został poświęcony Crysisowi 2 oraz... mnie. Tak, tak. Postanowił zrobić coś nowego i mniej standardowego, niż normalne let's playe i recenzje. Podoba Wam się taki pomysł? A może nie? Zainteresuję się naprawdę wszystkimi sugestiami, którymi podzielicie się w komentarzach pod tym filmikiem. Tylko od razu zaznaczę, że nagrywałem ten materiał na kompletnym spontanie i po pierwszej w nocy. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ode mnie dostaniesz "pomógł" na zachętę. Po pierwsze jaki procent użytkowników chce oglądać filmiki/recenzje tydzień po premierze? Rynek jest zapełniony wszelakiej maści lepszymi/gorszymi prezentacjami, które w "the day" zamieszczane są w sieci. Pytanie więc brzmi, czy masz dostęp do wersji "preview"? Druga sprawa to forma. Pokazywanie własnej facjaty to przeszłość. W 7 minutowym materiale musisz umieścić 7 minutowy obrobiony materiał. Ważne jest też, aby słowa mówione pokrywały się z obrazem. Opisujesz wybuchy to pokazujesz wybuch, skupiasz się na opisie lokalizacji to pokazujesz różnorakie lokalizację, itd. Po trzecie dykcja. Problem większości recenzentów-amatorów. Jeśli zależy ci na posłuchu to wybierz się do logopedy. Nie jest to w żadnym wypadku atak na twoją osobę. Z mówieniem jest, jak z bieganiem. Nie ćwiczysz to nie zaczniesz szybciej, sprawniej, płynniej, lepiej technicznie biegać. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nowy Jork czeka na wasze uratowanie. Chyba na to, żebyście go uratowali. Ja najbardziej lubię recki dubscore, gejplaya i mrpralkosuszarki. Cytuj Link to post Share on other sites
PALEC 1 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jest już paczka Hi-res tektur do crysisa 2 http://www.isogamesxpw.com/2011/04/03/c ... s-pack-pc/ testował już ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja uwielbiam tego gościa http://www.youtube.com/user/Wonziu Cytuj Link to post Share on other sites
Mr.GTX 0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Patch 1.2.0 Jest już do pobrania @PALEC Jak bede miał czas to z testuję to EDIT: Pobrałem tego patch 1.2 Jak Mnie pamięć nie myli mieli oni dodać nowe opcje graficzne tak? Wyskoczyło mi okienko Installation succes patch 1.2 lecz jak odpalę grę to jakby nic się nie zmieniło. Dalej są te 3 tryby gracz/zaawansowany/hardkor Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam. Jeżeli posiadam grę z płytki, nie ze steama, to jak mam pobrać takowego patcha? Bo odpaliłem grę i nic mi się nie ściągnęło ... Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Mr.GTX 0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 @Quarantino Wystarczy ,że odpalisz AUTORUN z płytki i dajesz URUCHOM GRĘ. Nie z ikonki z dysku Wtedy aktualnie powinno pobrać Ci patch 1.2 Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Hi-res patch, śmieszna nazwa bo to są tekstury z Crysisa pierwszego z 2007 roku Cytuj Link to post Share on other sites
Mr.GTX 0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi i SP to nie ma co się cieszyć ztego patcha. Kompletnie nic zaskakuje. Bardziej został on w 80% wydane na MP Niech żyją 3 tryby GRACZ/ZAAWANSOWANY/HARDKOR Cytuj Link to post Share on other sites
Faflucy 41 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 @Quarantino Wystarczy ,że odpalisz AUTORUN z płytki i dajesz URUCHOM GRĘ. Nie z ikonki z dysku Wtedy aktualnie powinno pobrać Ci patch 1.2 U mnie normalnie pobrało z ikonki z pulpitu nie musiałem wkładać płytki Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No jest taki mały problem... Booo nie mam już tej płyty Tzn, mój pies się z nią zabawił, i nie mogę odpalić autorun z płytki . Jak odpaliłem C2 z pulpitu to nic mi nie pobrało. Od razu do gry przeszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja uwielbiam tego gościa http://www.youtube.com/user/Wonziu Nie jest to przypadkiem były pracownik Gry-Online.pl? Swego czasu zniknął z serwisu, zastanawiałem się co porabia. Cytuj Link to post Share on other sites
Moskit 0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Co porabia Wonziu? Kręci filmik na YT i tworzy różne materiały na Gaminator.pl. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Już więcej nie pracuje w gry-online co nie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Już nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Moskit 0 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Zrezygnował z pracy na GOLu, ponieważ kiepską herbatę mieli. Cytuj Link to post Share on other sites
PALEC 1 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Trwają kolejne prace nad lepszymi teksturami http://www.crymod.com/thread.php?threadid=67877 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts