Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Niestety, nie widzę złotych myśli z portali aukcyjnych, ale muszę tu wstawić to zdjęcie.

Rzucaliśmy się kiedyś w technikum na zepsute części komputerowe, była identyczna płyta główna, z identycznym zapinaniem tego radiatora :3

Gościu cytuje i odpowiada samemu sobie. :o

Masz rację Wezmę 780Ti może kiedyś dodam następnego w SLI lub poprostu zmienię kartę

i masz  rację z tego co oglądałem benchmarki 760 mars może są wyższe o kilka fps ( czasami kilkanaście) i do tego zawsze w testach była karta referencyjna 780Ti bez OC Dlatego kupie msi 780Ti gaming : Cicha i łatwo się podkręca więc powinny być już większe fpsy niż na karcie 760 mars  :>>> Do tego mniej prądu i cisza

http://forum.benchmark.pl/topic/127414-gtx-760-mars-vs-gtx-780ti/

Edytowane przez iDaft
  • Popieram 2

Nie jest to z naszego forum, ale cały opis ogólnie rozwala :D, a cena to wisieńka na torcie.

"Jest to idealny komputer dla osoby, która potrzebuje (oraz zna się na sprzęcie0 komputer mocny do gry oraz skomplikowanych obliczeń/procesów (nie badziew z marketu, lub "gotowiec" na chipsetach B/H75 i płycie która jest "wykastrowana")"

Wystarczy spojrzeć na specyfikację komputera i już mamy pewność, że mamy doczynienia z "informatykiem".

http://m.allegro.pl/jedyna-taka-modyfikacja-intel-4gb-ram-msi-hd7870-i4182300769.html

Edytowane przez genisuken
  • Popieram 5

Gimbforce. :)

Ogłoszenie "brzmi" jak reklama z Saturna! 

"INTEL CORE i3, DYSK TWARDY PIĘĆSET GIGA! KARTA GRAFICZNA DWA GIGABAJTY!"

Edytowane przez WujkuNieBijKota
  • Popieram 2

A na innym forum to mi napisali że jakiś dziwny jak dla mnie 1200Rpm na 12cmm to już w miare cicho  .Na pewno akceptowalne .Dla mnie xfx tylko przyciaga wygladem można za 50zł mieć karte z 3 letnia gw i cichą np msi

Co ja czytam ?

• Popieram 6