maniek_100 576 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 @up Podrzucisz mi nr do swojego dilera? Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) @Adonim 85 Pokrętne to Twoje myślenie ale każdy wierzy w to co uważa. Ps. Nie jest to bardziej pokręcone niż wiara w Boga i Jezusa co na świat zestąpił coby nas zbawić itp. itd. Edit.: Dobre maniek_100 - ale z ciebie <AWATAR> Edytowane 17 Grudnia 2013 przez szary_turbo Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A nie potrafią włąsną ścieżką szukać i dążyć do prawdy. No to ciekawe masz hobby Nie jestem specem od genetyki więc się wypowiadam ale Twoja teoria jest trochę... dziwna Cytuj Link to post Share on other sites
WiGoR 544 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Żyć nie umierać dajcie wina bo sucho Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 reptyle - jak ktos w temacie Oj ja bardzo w temacie. Ciężko o większą bzdurę, niż teoria, że ludzkością rządzi rasa przerośniętych jaszczurek... https://www.facebook.com/Reptilianzzz?fref=ts Mogę dodać jedynie to : http://dailyatheistquote.com/wp-content/uploads/2013/03/richard-dawkins.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 17 Grudnia 2013 Popularne posty Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Mówie tu bardziej o wczesnych wersjach czlowieka, np. cos na kształt Neandertalczyka. Zmieniono, poprawiono DNA które teraz jest zrobione z części DNA 14 innych ras (kosmicznych) i jako doskonałość wplecione w organizm człowieka. Oczywiście nie jestemy pojąć co nasze ciało i umysł jest w stanie uczynić ponieważ przez te mw. 300 tysięcy lat Ci źli (reptyle - jak ktos w temacie) tyle namieszali że trzeba powoli na nowo odbudowywać kosmiczną mentalność i dojść ponownie na "nowo" kim jestemy. Straszy Cię. I to straszy Cię tak potwornie że bym się, na Twoim miejscu, przebadał. I mówię Ci to krztusząc się ze śmiechu kawą robiąc codziennie od 7 do 19 to co nazywasz "oficjalną nauką". Gdybyś zamiast szukania bredni w internetach poświęcił ten czas na naukę podstaw genetyki- szybko zobaczyłbyś dlaczego przy czytaniu Twoich teorii reptyl mi opadł. I nie myl łatwowierności, ignorancji i braku wiedzy z otwartym umysłem. A teraz wracam do analizy wyników sekwencjonowania genomów moich (dzisiejszych) pacjentów. 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Ktoś tutaj bierze to forum na zbyt poważnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wybacz, ale jak ktoś na poważne pisze o Reptilianach to naprawdę potrzebny jest już specjalista. Sam, jako człowiek myślący o otwartym umyśle, zdaję sobie sprawę, że nie jesteśmy jedyną inteligentną (?) rasą we wszechświecie, bo takie założenie byłoby nie tylko bezpodstawne, ale wyjątkowo nadęte i matematycznie prawie niemożliwe. Czym innym jest jednak branie na serio tego, co ludzie chorzy psychicznie, (a tacy tworzą wspomniane teorie) kreują w swoich umysłach. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 ... no i? Patrz na Rest in P.C. I co z nimi robimy? Nic. I jest dobrze. Tamci sobie żyją w swoim świecie, a my mamy ich w głębokim poważaniu. Za dużo bardziej błahe rzeczy na tym forum można dostać warna/bana, ale równocześnie w ekstremalnych przypadkach potraficie wejść z taką osobą w polemikę. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Teoria Adonima jest prawdziwa! Przecież wszyscy mamy kości ogonowe, dowód, ze naszymi przodkami były jaszczurowate rasy obce. A tak na poważnie, możemy być pewni, że na innych planetach istnieją formy życia, szczególnie, jeśli założymy, że wszechświat jest nieskończony (jedna z teorii). Jednak takiej bzdury nie czytałem już od dawna, szczególnie, ze pisała to dorosła osoba o zdrowych zmysłach. Temat wszechświata i obcych form życia jest naprawdę bardzo ciekawy. Szczególnie, że nie wiemy o kosmosie w zasadzie nic, a szczytem naszych możliwości jest wizyta na Księżycu, który jest rzut beretem od nas. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 My nawet nie wiemy co mamy w oceanach a za podróże w kosmos się zabieramy xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 No ok, pojawiły się nowe teorie takie i owakie, ale trochę odbiegliśmy od tematu - proszę dalej kontynuować w innym wątku np. tutaj Cytuj Link to post Share on other sites
WiGoR 544 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 JonathanPL Wodę w oceanie mamy Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 I tak to jest, kazdy moze myslec co chce i miec swoje poglądy co dałem do zrozumienia ale i autora zbesztać trzeba za jego własne poglądy. Norma. Dokładnie takich reakcji i komentarzy sie spodziewałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Można mieć własne opinie, ale nie można mieć własnych faktów. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Niestety żyjemy w Polsce i nawet Kongo jest bardziej tolerancyjne od nas Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jak widać w polsce nie brakuje tolerancji, tylko psychiatrów. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam kupiłem nie dawno 5i 4570 i H87 Performance i Linx mam temp 96 C na procku czy zmiana Box chłodzenia na Fera 2 HE1224 pomoże zejść do 60 - 65 C???? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 I tak to jest, kazdy moze myslec co chce i miec swoje poglądy co dałem do zrozumienia ale i autora zbesztać trzeba za jego własne poglądy. Norma. Dokładnie takich reakcji i komentarzy sie spodziewałem. To głównie przez zacofanie Religijne, nikt nie potrafi zrozumieć ani nie chce myśleć o jakiś teoriach. bo bóg ich stworzył i resztę mają gdzieś xD Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a kto mieszał religię w ten temat? No proszę Cię. Są fakty, są brednie i są wierzenia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 I są rządzące światem jaszczurki... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Tylko że te brednie czyli niektóre teorie, stawały się faktem. kiedyś teoria heliocentryczna była uważana ze herezję ... aż w końcu udowodniono że Ziemia nie jest w centrum wszechświata. z czasem różne rzeczy stają się faktem, które kiedyś były uważane za Brednie Cytuj Link to post Share on other sites
WiGoR 544 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Kościół to mafia, Katolicyzm jest marną imitacją podrobionej biblii, ściągaj Vat, zamiast pomagać ludziom to jeszcze od nich oczekują. Większość ludzi na świecie nie wie jak Bóg się zwie, mało kto czytał biblię, mało kto w ogóle wie że święta które obchodzimy są w nie te dni co trzeba obchodzone i tak dalej i tak dalej. " strzeżcie się ludzi w czarnych szatach ". Gdyby kościół pozwolił na ujawnienie istnienie pozaziemskich zjawisk to byłby dowód na brak Boga = klęska kościoła. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Nie wiem czy tak szybko chciałbym spotkać pozaziemską cywilizację , świadczyło by to o naszej bezbronności w stosunku do nich, jesteśmy zbyt prymitywni , przylecieli by, kij wie z jakimi zamiarami, my wielce w chaosie zaczęlibyśmy strzelać tymi naszymi rakietkami , a tu zonk Shield i du*a po nas Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No ok, pojawiły się nowe teorie takie i owakie, ale trochę odbiegliśmy od tematu - proszę dalej kontynuować w innym wątku np. tutaj Panowie, bardzo proszę dostosować się do powyższego tekstu. Dziękuję za uwagę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts