Zeratul 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 @Daro z tymmi 3dmarkami to też pojechał... @Warrk fajnie, że wyjaśniłeś, ale wtedy proporcje obrazu będą coś koło 5:4,2 ciekawie by to wyglądało pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czegoś jeszcze nie wiecie i mam wyjaśnić? Tak - ile warnów potrzeba do uspokojenia m...? Warny nic tu nie dadzą, trzeba poczekać ze 3 lata aż m... dojrzewanie minie Albo niech mu benchmark kompa zabierze Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W dziale mini-recenzje na wszystkich zainteresowanych czekają trzy najnowsze gry na konsole. Gdyby tylko można było wypożyczyć od redakcji konsolę... Gdybym miał którąś z tych konsol bym wziął do testów jakąś gierkę, a tak Jeśli nie możecie przetestować i zrecenzować wyżej wymienionych gier, ponieważ nie posiadacie danej konsoli to na jaki ch*j się żalicie pod artykułem w sprawie recenzji? Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 mnie olsniloojoj, blask wiedzy boli, to takie nieznane dla ciebie, prawda?Fragment bardzo ciekawej dyskusji Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://img190.imageshack.us/img190/5910/screenhunter02oct200303.jpg pozdrawiam EDIT wybaczcie mi sposob w jaki to pisze i bledy gramatyczno - stylistyczno ortograficzne lecz jestem po prostu kretynem ale z tym sie pogodziłem juz dawno teraz potrzebuje informacji! Cytuj Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 hahaha xd dobrze że się pogodził xd Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ey nie pisz Twój telefon nie posiada NAWET! bo sie urażony czuje tam miał być pewnie cytat.. ale i tak lol... Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 karta graficzna, budżet do 400zł... w tej cenie to TYLKO 4850 lub GeForce 4850.może pozbieraj jeszcze trochę i kup coś lepszego? pozdrawiam EDIT Kto korzysta z twittera? Ja, mam łącznie cztery w kolumnach, chodzą po 3-4 godzinki na dobę Jesteś tajemniczym hodowcą chomików ??? Co z nimi robisz... Generują mi prąd. Ostatnio mi pobór mocy wzrasta i myślę o dodatkowej parze, ale wiesz, z drugiej strony trzeba pasze kupować, bo zdechną po 2 kWh A jak to cenowo wychodzi w porównaniu z konwencjonalnym zasilaniem? Jestem ciekaw bo może zainwestuję. Było spytać o ceny paszy bo może to wcale nie takie opłacalne ?!... No o to się pytam właśnie... bo chyba z rozmnażaniem problemu nie powinno być, więc w koszta wchodzi tylko pasza... chociaż jak cały czas pracują... Dokarmiasz stadko rozrodcze czy bardziej opłaca się dokupywać nowe sztuki do pracy? Ciekawe pytanie, ja bym jednak wolał założyć mini fermę chomiczą. Takie perpetum mobile, prawdopodobnie szybko się psują więc trza kombinować właśnie w kierunku "masowej produkcji" że się tak wyrażę. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Przeczytałem artykuł o spalaniu prądu, to faktycznie na AMD nic się nie zaoszczędzi, a nawet straci, więc bardziej opłaca się i5. Bo na AMD komputer będzie drogi w utrzymaniu. Dzięki za rady. Czy przez te chłodzenie do i5 będzie mniej spalał prądu komputer? Phenom II 720 @3.5Ghz(Vcore 4,750 - Noctua NH-U9B) Cytuj Link to post Share on other sites
Patrio.94 2 Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 podobno teraz w kościele są miejsca płatne - stojące 2-5zl (zależy od wieku) i 10+ siedzące... aż strach tam chodzić... Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mam nadzieje że mnie wybierzecie choć mało się na forum udzielam.Ma 1 post na forum i myśli, że do pisania trzeba szybkiego procesora Cytuj Link to post Share on other sites
Patrio.94 2 Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 coś z tematu "Jakie imię wybralibyście do bierzmowania?" Polecam już bardziej Freda Flintstona : - koksik przy masie jest. Zawsze Ciebie obroni, - ma swoich ludzi do brudnych robót Barney - ma swoją osobistą mature redhead a później to nawet i wyrwał nasty teenager smilies/bigsmile.gif, - pitbulla ma swojego - swoje własne BMW Same plusy, a ty jakiś tam męczenników szukasz Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Pitbull Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Temat jak najbardziej na luzie ale to chyba nie było z naszego forum chyba że to któregoś z was "wacław" był to sorry od wszelkich demotów mamy topic od 18 lat i takie fotki dobrze podpisać że tylko +18 Cytuj Link to post Share on other sites
Patrio.94 2 Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 racja ale czytałem temat na PCLab i mnie kilka osób rozwaliło Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 27 Października 2009 Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Sorry, zapomniałem o tamtym temacie Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 28 Października 2009 Udostępnij Napisano 28 Października 2009 oni są dobrzy w francuskiej miłości ale nie w ustawachz komentarzy pod newsem o odcinaniu neta piratom Cytuj Link to post Share on other sites
Patrio.94 2 Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ktoś wie jak znaleźć ten czarny rynek? chciałbym kupić.. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 aktualizolam sterownik i nawet formatowalem dysk i od podstaw z inna wersja sterownika zaczynalem. i bez zmian. Cytuj Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Athlon 5000+ @2,9 i GeForce 9600gt chodzi płynnie na 1280x1024 na full z AAx2 60kl/sek?? jak tak to moja zrobi ci loda; z tematu o shifcie xd Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Z tego samego tematu... http://img141.imageshack.us/img141/2246/lolwtfw.jpg UWAGA!! Za takie coś też się dostaje bana. Effendi dziś ma "urlop". Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ale za co konkretnie ten ban niby? Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 mocny tekst @Daro @VMAX OC też ostre.... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a ja bym chciał konkretny rzutnik tak bym mógł odpalać redtuba na ścianie budynku u sąsiada ;P, na pewno zrobiłby ten budynek furrore w okolicy ;D z komentarzy pod newsem.. GreQonE - za słowo "k^%^@". Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Z komentarzy... "ps3 pewnie bo nie xbox, moje xpudlo zamiast chociaz IE dostanie twitter shitter i my"shit"space. dla mnie bomba, nie uzywam zadnego,nawet naszej szkapy." Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts