Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Obczajcie ten temat kto jeszcze nie widział.

http://forum.benchma...akie-przyczyny/

Poziom userow mówi mi 06adcho wyłącz to ale hoy z nimi, co do tematu-ciekawe, Może ma odwrotnie podpięte, zwarcie jakies......niech ten filmik da.. Edytowane przez 06radcho
Gość effendi360

nie moge wejsc do biosu bo klawiatura na usb nie wlacza sie :/

odłącz dyski i karty pci, pci-e za wyjątkiem grafy.Clear cmos .Do biosu idzie wejść?

nie moge wejsc do biosu bo klawiatura na usb nie wlacza sie !!!!

Jebłem ! :rotfl:

@effendi360 te downy faktycznie denerwujom

Geforce 8800 GTS 512 na ddr3 dx9 dx10 opengl 2.0, Brak wsparcia CUDA Physis Geforce GT440 ddr5 to jest bardziej optymalna karta do gier dx11. DirectX 11, OpenGL 4.0 NVIDIA CUDA Technology. NVIDIA PureVideo HD. NVIDIA PhysX.

dwie kar

ty graficznie od siebie bardzo dużo się różnią parametrami. to nie jest wina procka , raczej wina pamięci i szyny , widać ze lepszy komp ma gorszy ram 3 GB ramu ( 2x1GB oraz 2x512MB) 512mb zbija polowe mniejszy transfer. stąd klatkuje.

Edytowane przez Cacek93

Wprawdzie z PCLaba, ale epickie.

Zdradzić wam tajemnicę? Wczoraj od Linuxa odszedł człowiek, który odpowiada za moduł gsh z pakietu hdffnc w wersji 17. O jeju, czy to oznacza, że wczoraj skończyła się era Linuxa?

Nie skończyła się, bo ery linuxa nigdy nie było :E

Ogólnie do tej karty nie odczujesz różnicy przed/po OC procka, ale w przyszłości może wymienisz kartę i wtedy już OC będzie miało znaczenie. Jak patrze na kartę w twoim podpisie, to weź sobie kartę od Saphira z OC ale 1MB, 2MB - są wykorzystane powyżej roździałki fullHD - więc nie będzie różnicy w wydajności.

Edytowane przez Sewci013

A jakie to ma znaczenie?

Serwis powinien działać prawidłowo bez mojej ingerencji, mam nadzieję że od teraz nikt nie będzie mieć takich problemów.

Z tematu z zalami na firme Asus, tak reaguje Autor na pytanie czy chociaz skontaktowal sie z serwisem :wariat:

Gość effendi360

nie ma żadnych spadków i gra się naprawdę przyjemnie o co wam chodzi ludzie :P ?

kupiłem dziś tą grę :P zaraz sam przetestuję, jeżeli 129 zł poszło się *****, wezmę moją CZ-75 i strzele se w łeb :P

dziwne momentami gra potrafi przymulić :P

pirat to pirat :P oryginał to co innego

Czyli mam rozumieć, że pirat dobrze ci chodził a oryginał zamula ? Bo tak wynika z twoich postów.