Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Gość effendi360

Mam do sprzedania konto z grami Bf3+premium,Medal of honor warfighter specialna edycja + Bf bad company 2+vietnam,Need for speed hot pursuit, Dragon age początek,Medal of honor 2010,Fifa 11 Do gier Bf3 , Medal of honor 2010,Fifa 11,Need for speed mogę wysłać pudełka Cena 420 zł można się troszkę potargować.

:rotfl:

:rotfl:

:D Tylko na tym koncie nie ma żadnego klucza na allegro kupionego czyli ryzyko zablokowania konta żadne

Dobra teraz obczaiłem tą cenę dałem jako pierwszą

Dzięki ale sprzedałem właśnie za 390 zł

nie wiem czy jest się z czego śmiać jeżeli naprawdę sprzedał za 390 zł

tyle że faktycznie sporo kart z serii GTX 600 pojawiło się na allegro ...

Po szybkim przejrzeniu na znalazłem ani jednej sensownej oferty 670/680. Same sklepowe (niektóre w absurdalnych cenach) i kilka dość mocno podejrzanych.

AMD wydało nowe sterowniki - ludzie sprzedają swoje nvidie... makes perfect sense...

tyle że faktycznie sporo kart z serii GTX 600 pojawiło się na allegro ...

Dziwne rzeczy się dzieją. Może zwykły przypadek? Jakieś nietrafione prezenty itd ?

Nie no Panowie, bez jaj. Trochę statystyki na bazie Allegro. Na Allegro wystawionych jest:

37 aukcji 7970 w tym jedna używka

64 aukcje 680 w tym 4 używane.

84 aukcje 670 w tym 2 używane

42 aukcje 7950 w tym 4 używane i jedna uszkodzona :)

Po prostu prawdziwy wysyp używek :D

Podpowiem że handlowcy już weszli w okres świąteczny. Chyba po prostu NV jest lepiej przygotowana na przedświąteczną gorączkę zakupów niż AMD, ich kart jest po prostu więcej.

Edytowane przez mulator

A ktoś w to kiedyś wierzył ?

Autor złotej myśli od której się to zaczęło. Ten tam u góry.

Przy dostępności +/- 2:1 na korzyść NV

Teraz trzeba zbadać dynamikę rynku - czy to Nvidia ma taką dostępność ze względu na popyt, a AMD nikt nie chce kupować, czy może odwrotnie... Edytowane przez sid vicious