Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 4 Maja 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witam prosilbym o pomoc. Pewna dziewczyna jest ze mna w zwiazku na FB. Jednak zaciekawilem sie kiedy wszedlem na jej konto na fb i w opcjach status ma: w zwiazku, wszystko ok. Status zwiazku natomiast jest widoczny jedynie dla: "amigos excepto conocidos" no i zastanawiam sie co to oznacza. Prosze o pomoc, przetlumaczenie. Dziekuje. ZDJECIE: http://i.imgur.com/azmHNrV.png EDIT: Po kryjomu logowalem sie na jej konto. To z jej konta zdjecia. Co ja, na sczerniałe kości Imperatora, czytam ?! 15 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 forumforum jak zwykle w formie! Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/omg/omgwtf.gif 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 "Fąfary" dla fą_forą Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 http://forum.pclab.pl/topic/1044710-Facebook-w-jaki-sposob-upubliczniony-status-zwiazku/Tu jest preludium 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Śmiejcie się, śmiejcie. On ma dziewczynę, a wy nadal sami... Cytuj Link to post Share on other sites
broodeeck 527 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) 06 maj dadulekA ja mam 4 ósemki do wyrwania 06 maj lukyetiJak masz rwanie to się ciesz 6 maj EtemityTylko nikomu o tym nie wspominaj bo na to jest paragraf Edytowane 6 Maja 2015 przez broodeeck 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty KomaNdoRamBoo 287 Napisano 6 Maja 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) http://iv.pl/images/22023219544628376595.png Edytowane 6 Maja 2015 przez KomaNdoRamBoo 10 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 IMO najlepiej ogląda się w oryginale z napi oryginalnymi Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 no muszę powiedzieć że zrobiłeś na mnie duże wrażenie, aż strach się bać.. za napisanie wulgaryzmu w pełnym słowie powinieneś sobie dać ostrzeżenie!! za obraźliwe słowo w stosunku do mnie "rumcajs" powinieneś dać sobie kolejne!! więc posprzątaj z sobą by dać innym dobry przykład Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Do chamów zwykłem mówić po chamsku, żeby dobrze dotarło. Jak szukasz zaczepki to uważaj, żebyś jej nie znalazł. Robiąc sensacje w kolejnym zakątku forum tylko się prosisz o to co powyżej obiecałem. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 jak coś to dla Ciebie Pan Cham bo raczej na ty nie przeszliśmy, poza tym troszkę się pogrążasz. Za bardzo wiozłeś tą rolę admina do Siebie, no ale jak to twoja najlepsza rola w życiu, to wypełniaj ja sumiennie. Pierw Panie Chamie, posprzątaj z sobą by inni widzieli że zasady są dla każdego tak jak usera,moderatora czy admina!!! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 I kto tu mówi o zasadach. Stary chłop a... Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 I kto tu mówi o zasadach. Stary chłop a... może i stary, ale w środku młodo się czuję Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Widocznie zbyt młodo. Kultury wypowiedzi uczyli w podstawówce. Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 prawdopodobnie więcej niż w obecnych czasach, tak zaraz uczyli samodzielnego myślenia. jak już wspomniałem, gdyż teoretycznie złamałem zasady, owa osoba która łamie je również "admin czy moderator" też powinien ponieść konsekwencje swego czynu. no ale czego wymagać, to jest Polska tak na marginesie, ówczesna młodzież będzie kiedyś filarem Polski a takim tokiem myślenia jaki jest teraz, to aż strach się bać. Widocznie zbyt młodo. Kultury wypowiedzi uczyli w podstawówce. dobre trzeba SIDa spytać Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Zawsze najwięcej do gadania mają Ci, co robią bałagan. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 słowie powinieneś sobie powinieneś dać sobie kolejne więc posprzątaj z sobą na ty nie przeszliśmy Rozdwojenie jaźni czy coś? A może po prostu główka nie wyrabia i nie bardzo wie czego chce? Jako że staramy się tutaj, aby ludzie zdobywali nową wiedzę dzieląc się wzajemnie już posiadaną, mam dla Ciebie trudne słowo na dziś: konsekwentność Spróbuj opanować, potem nauczymy Cię słowa "logika" oraz terminów pokrewnych: "logiczny", "logiczne myślenie", czy "wniosek". Spokojnie nauka będzie rozłożona na 1 słowo miesięcznie więc na pewno dasz radę 4 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 wow, powinieneś iść na prezydenta, zbawiać Polskę dawać rady to polecam komuś kogo znasz, mamie, tacie, koledze itd poza tym mama nie mówiła nie wtrącać się w nie swoje sprawy, to jest zadanie na dziś dla ciebie nauczyć się tego. bo śmiać mi się chce, zalatuje wazelina od ciebie.. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Po co przeprosić za zachowanie. Lepiej robić z siebie jeszcze większego debila. Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 mówisz o sobie, dadule czy sid ? jak już wspomniałem, gdyż teoretycznie złamałem zasady, czy masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?? Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 dawać rady to polecam komuś Rady daje się zwykle głupszym, żeby trochę poprawić ich marny los. Niestety Ty już jesteś spisany na straty. gdyż teoretycznie złamałem zasady faktycznie, trzeba zacząc od słowa: TEORIA oraz TEORETYCZNY potem zobacz sobie to: http://forum.benchmark.pl/topic/69015-regulamin-forum-benchmarkpl/ i na końcu WNIOSEK Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Panowie proszę o spokój. Zarówno jednej, jak i drugiej stronie takie zachowania nie przystoją. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Panowie proszę o spokój. Zarówno jednej, jak i drugiej stronie takie zachowania nie przystoją. I tak byłoby najlepiej. Tylko mamy tutaj do czynienia z chamskim pieniaczem, który pomimo tego, że nie ma racji jeszcze głośnie drze swoja buzię. Chciałbym, żeby ludzie widzieli za co kolega za chwile dostanie długi urlop, bo potem będzie, że wredna moderacja wzajemnie klepiąc się po plecach, się znowu uwzięła na biednego, bezcennego dla tego miejsca usera. mówisz o sobie, dadule czy sid ? Słyszałeś takie słowo jak DEKLINACJA ? Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Rady daje się zwykle głupszym, żeby trochę poprawić ich marny los. Niestety Ty już jesteś spisany na straty. swoja miara i poziomem inteligencji określasz głupszych od siebie?? mogę stwierdzić ze mój los o o niebo lepszy o twego. wiec wynika to z tego ze sobie tym forum chcesz los poprawic Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts