Skocz do zawartości

Temat o kartach Nvidia Pascal (GP1xx).

Recommended Posts

Ja bym chciał więcej porównań pomiędzy modelami autorskimi, zwłaszcza w kwestii temp./głośność/OC.

Również na to czekam, ponieważ póki co to ciężko zdecydować się na jakiś konkretny model gtx 1080/1070. W moim przypadku będzie to 1070, lecz konkretnie to nie wiem - czekam na więcej testów i już szlag mnie trafia. 

Edytowane przez bartek551

Z pclabowego forum odnośnie zakupionego w esc.pl przez aledrogo 1080 GameRocka

"Info dla kupujących Palita GameRock w esc.pl - przysyłają kartę w wersji Premium Edition, mimo iż według opisu dostajemy zwykłą. Miła niespodzianka na dzień dobry"

• Popieram 1

Drodzy koledzy,napiszę jeszcze raz.To jest temat o kartach graficznych Nv Pascal a nie o pieprzeniu,że się skuszę albo poczekam itp. Powiem wam szczerze, niewiele to kogokolwiek obchodzi. Róbcie takie wpisy w temacie "na luzie",albo na swoich blogach. Szanujmy

trochę stronę ,ludzi,którzy się nią opiekują i tych ,którzy szukają konkretnych informacji w danym temacie. Nie jestem tu nikim innym niż wy ale staram się szanować i przestrzegać pewnych zasad. Pozdrawiam myślących...

Edytowane przez jarrino
  • Popieram 4

Drodzy koledzy,napiszę jeszcze raz.To jest temat o kartach graficznych Nv Pascal a nie o pieprzeniu,że się skuszę albo poczekam itp. Powiem wam szczerze, niewiele to kogokolwiek obchodzi. Róbcie takie wpisy w temacie "na luzie",albo na swoich blogach. Szanujmy

trochę stronę ,ludzi,którzy się nią opiekują i tych ,którzy szukają konkretnych informacji w danym temacie. Nie jestem tu nikim innym niż wy ale staram się szanować i przestrzegać pewnych zasad. Pozdrawiam myślących...

A coz innego pisać,ceny kart grafficznych sa bez znaczenia?

akurat jest okres gdzie ludzie szukaja kart ,sa ludzie ktorych linki tutaj znalezione pomoglby kupic karte taniej i szybciej.Nie widzę tutaj zadnego lamania zasad i braku szacunku.

Sam bym może zmienił 970 na palita ale tylko 2 lata gwarancji mnie odrzuca.

Jakie dwa lata?? Palit ma 36 miesięcy gwarancji, wiem bo zmieniłem z msi gtx 970 na palit 1080. Na marginesie przeskok wydajnościowy jest niesamowity ale co trzeba dodać cena również wyrywa z butów :(

http://zapisz.net/images/654_20160622_171926.jpg

Edytowane przez 5891michal
  • Popieram 2
szkoda jeszcze, że ze sklepów zagranicznych

rozumiem że wolisz zapłacić więcej w PL , lubisz płacić więcej Januszom sukcesu ?

Na marginesie przeskok wydajnościowy jest niesamowity ale co trzeba dodać cena również wyrywa z butów :(

Normale wydajność 1080 wzgl 970 to 70-120% w zależnośći od rozdzielczości im wyższa tym większa przewaga.

Edytowane przez davidoff