jozek23 3088 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca KieszeńWysłane z mojego SM-G991B 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca Trochę gadżetów do drukarki 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 12:18, Kapitan Jawor napisał: I kupiony w zeszłym rokucisnieniomierz https://zapodaj.net/plik-U3uaB2LvTW pojechał po raz drugi na serwis (zawyżał wyniki. Sprawdzone u lekarza rodzinnego. Na szczęście serwisant, sprawdzający go wcześniej, zarobił kopas w dupas (nie ode mnie i już nie pracuje. Niestety - jełopy z serwisu odesłały nazat. Ta sama śpiewka. Jakieś tam odstępstwa od normy, mogą być. W obydwu przypadkach, sprzęt szedł na rękojmię. Trzeci raz, nie będziemy go odsyłać, bo załatwianie czegokolwiek z nimi, to jak kopanie się z koniem. Także produktów Microlife, nie polecam. I niestety, kupimy nowy. Gdzieś na terenie Katowic. Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca 10 minut temu, Kapitan Jawor napisał: Także produktów Microlife, Przecież to wszystko klepane w chinach, obojętnie jak się zwie. Loteriada. Jeśli chcesz mieć precyzyjny wynik to kup sobie tradycyjny pompowany na gruchę z jakiejś dobrej firmy i naucz się prawidłowo mierzyć stetoskopem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca Godzinę temu, Kapitan Jawor napisał: odstępstwa od normy w jaki sposób stwierdzaliście niezgodność z rzeczywistym wynikiem? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca Przede wszystkim pierwsza zasada elektronicznych ciśnieniomierzy - wynik jest w przybliżeniu a nie dokładny! Nie oczekuj wyników dokładnych jak z ciśnieniomierza rtęciowego albo gruszkowego. Tak swoją drogą to Ty chyba masz opinię upierdliwego klienta u sprzedawców. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca 22 minuty temu, worm napisał: w jaki sposób stwierdzaliście niezgodność z rzeczywistym wynikiem? Cisnieniomierz testowany był u lekarza rodzinnego. Umówilismy się, że ja przynoszę dwa swoje Microlify - BP A2 Basic i BP B3 AFIB. Lekarka ma ten pierwszy. Na A2, w obu przypadkach, pokazywał praktycznie takie samo ciśnienie, na B3, było podwyższone. Niestety - tradycyjny odpada. Ojciec ma uszkodzony słuch. Pracował jako tokarz. Nigdy nie nosił ochronników słuchu i od 30 lat, śmiga w aparatach słuchowych, a co za tym idzie, sam sobie nie zmierzy. Matka na dzień dzisiejszy, jest w sanatorium (wraca za 18 dni), ja też nie zawsze jestem na kwadracie. Zapomniałem jeszcze dodać, że w A2, klęknął mankiet (w sumie nie ma się co dziwić, ciśnieniomierz, miał ponad 7 lat). Próbowaliśmy przełożyć z B3, ale coś było nie halo. Zapomniałem jeszcze dodać, że w A2, klęknął mankiet (w sumie nie ma się co dziwić, ciśnieniomierz, miał ponad 7 lat). Próbowaliśmy przełożyć z B3, ale coś było nie halo. Zapomniałem jeszcze dodać, że w A2, klęknął mankiet (w sumie nie ma się co dziwić, ciśnieniomierz, miał ponad 7 lat). Próbowaliśmy przełożyć z B3, ale coś było nie halo. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Dali promocje to za tyle mogę wziąć ,na wakacje jak znalazł 3 2 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Ostatnimi czasa mocno w aliexpress uzbierałem trochę kuponów i kupiłem kamerę termowizyjną za 360zł przecenioną z około 600zł Rozdziałka 256x192 pod usb c telefonuKomputerek dotarł mega sprzęcik jak za taką kasę. Chłodny 68*C przy tym cichutki. RAM Lpddr5 był domyślnie na 3200MHz i bez problemu ustawiłem max dla n100 czyli 4800MHz. Sprawdziłem ten SSD wingctyp 500GB NGFF i całkiem nie najgorzej. Chociaż mówią, że pada jak ktoś używał jako HA w domu:No i dysk WD SN740 2TB do steamdeck migracja clonezillą bezproblemowa i jeszcze poszedł dualboot 50/50 z Windowsem 11. Śmiga dobrze: 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1435 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Jednak zamiast Msi jest RMx Shift 1200W. 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Dali promocjeGdzie taką promocje dorwałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Godzinę temu, drVanSteiner napisał: Gdzie taką promocje dorwałeś? Na mejla mi przysłali , jako powrót do subskrypcji . Ja rak robię od dawna ze wykupuję np HBO na 1-2 miechy anuluję biorę np Netflix na 1-2 miechy i powiedzmy ze po 6 miesiącach HBO daje mi promkę na 2 miesiące za 50% .... dla powracających . To samo mam właśnie teraz z Disney+ do września za 12.99 pooglądam co tam nowego weszło ,anuluje i pewnie na grudzień znowu dadzą promkę XD Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 25 Czerwca Udostępnij Napisano 25 Czerwca 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 25 Czerwca Udostępnij Napisano 25 Czerwca https://i.imgur.com/hnnsUkc.png HY350 2.0 wyrwany za ~3stówki. Jasność do oglądania w zaciemnionym pomieszczeniu więcej niż wystarczająca, wg. niezależnych testów 500-550Ansi (wg. producenta 580). Nieco głośniejszy niż P30 którego mam już kilka miesięcy ale wciąż akceptowalnie. Z plusów natywne FHD, precyzyjne elektryczne ostrzenie, dobre odwzorowanie barw i ogólna jakość obrazu. Z minusów (widocznie jedynie na czarnym ekranie) nieco nierównomierne rozłożenie podświetlenia. Czy polecam? tak ale to się rozwija w takim tempie, że nie wykluczone iż da się kupić coś lepszego w podobnych pieniądzach już teraz. Dla potomnych: Czego nie oczekiwać po tego typu sprzęcie? W pełni funkcjonalnego, płynnego smarta. Jest YT, Netflix i nawet to działa, ale niektórzy mają ponoć problemy z Disneyem czy innymi aplikacjami. No niby jest ten smart, niby działa ale lepiej od razu zainwestować w chromecasta czy coś podobnego. 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 25 Czerwca Udostępnij Napisano 25 Czerwca 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 27 Czerwca Udostępnij Napisano 27 Czerwca https://zapodaj.net/plik-4VEr2cxH33 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 28 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 28 Czerwca Żarówki z kuponem inpost pay za 35złUsb tester z banggood za 100złWysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 9 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 28 Czerwca Udostępnij Napisano 28 Czerwca A tak z ciekawości kupiłem kukirina G3 Pro.Oczywiście dla syna...Ogólnie fajny. Ale przegięcie pały że brak jakiegoś pinu żeby zablokować na 30km/h.Tak się wyłożyć przy tych 65 to masakra...Na geku jakieś 5370,24zł wyszło. A że w okolicy już są wszystkie oprócz G3 Pro no to tak na mnie padło.A generalnie to mając problemy ze zdrowiem, najważniejsze było że wyciągam baterie 8 kilo i nie targam całej do ładowania.Gdyby ktoś to nie kupujcie z allegro bo kuźwa przychodzi z jedną ładowarką. Nasze rekiny biznesu... 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Parę koszulek https://i.imgur.com/Iz2aAVL.jpg 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Parę drobiazgów z Raciborza sobie przywiozłem 5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2590 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Zegarek 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts