Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Nie żaden bug tylko teraz komentarze są tylko od kupujących 
Czy tak ciężko jest dostrzec że pokazywane są komentarze z ostatnich 12 miesięcy jeśli przez ten czas nie pojawiały się nowe na koncie użytkownika te starsze widnieją normalnie nadal na jego profilu wystarczy tam zajrzeć to tyle ;) 

@ragon

No już bez przesady, kumpel ma ten sam już trzeci rok, ale on z jakiegoś powodu akurat nie chce tego siedzidła zmieniać. Ja zmieniam po góra dwóch latach, prędzej po roku. I tak, mam na oku fotel MARKUS z Ikei, bardzo mi się spodobał.

Edytowane przez Fanbooj

Nie żaden bug tylko teraz komentarze są tylko od kupujących

Bug, bo zdarzało się, że nie było widać żadnych jakby konto dopiero co ktoś stworzył.

Mi Band 2 dwie sztuki, dla siebie i mojej lubej.

Zakup od forumowicza kolorowek123

http://forum.benchmark.pl/topic/240255-sprzedam-opaska-fit-xiaomi-miband-2/?do=findComment&comment=2341633

Ciekawa zabawka.

http://static.frazpc.pl/cms/2016/06/xiaomi-mi-band-2.jpg

Edytowane przez Mariusz21_21
  • Popieram 7

Do dziś żałuję, że sprzedałem Technicsa SC EH560, to miało też grzmotnięcie jak diabli, chata się trzęsła, mimo, że sprzęt też niewielki.

Dlatego ja trzymam cały czas SC-EH750 (pod telewizorem) :) Ludzie kupują zestawy szajsunga, filipsa czy inne za grube pieniądze, a gra to jak pierdy komara :)

• Popieram 3

Czy tak ciężko jest dostrzec że pokazywane są komentarze z ostatnich 12 miesięcy jeśli przez ten czas nie pojawiały się nowe na koncie użytkownika te starsze widnieją normalnie nadal na jego profilu wystarczy tam zajrzeć to tyle ;)

Chodziło mi o to że teraz nie ma ocen że teraz nie ma ocen od sprzedających. Więc są użytkownicy (w tym ja) którzy nic nie sprzedali i nie mają teraz w ogóle komentarzy.