kacperq 2048 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 (edytowane) Jakby wyszły max w lutym to bym poczekał (a mają być w kwietniu) to stwierdziłem że mi się nie chcę. Jeśli podpasi mi ta S7 to wymienię ją na S9, ten rok na niej jeszcze przesiedzę. Edytowane 12 Listopada 2016 przez Nowaj Nie cytuj całych poprzedzających postów! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty JacobB 780 Napisano 12 Listopada 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na zimowe wieczory promocja w Piotrze i Pawle jak cośhttp://i.imgur.com/tQSAEPI.jpg 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Precision Kawał solidnego sprzętu. XPS to trochę przy nim zabawka. Nie zawiedziesz się. No i na pohybel nowym Macbookom pro- nie wymaga do profesjonalnych zastosowań nawet jednej przejściówki... IMO MB Pro skończyły się w 2012 roku (Brak możliwości dołożenia kolejnego dysku czy RAMu). To co zrobili teraz to przegięcie. Lepiej kupić właśnie takiego Della i postawić/zlecić postawienie Hacintosha. Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Galaxy S7 Edge Pierwszy Android w życiu Jutro jadę odebrać, zobaczymy czy zostanie u mnie na dłużej czy jednak wrócę do iPhone'a Przesiadłem się na niego z iP6, sprzedałem po miesiącu na SGS7. Mam go jakieś trzy miesiące i... od 2 miesięcy myślę jak wrócić do iPhone'a... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Hackintosh nie wchodził w grę. Kupiłbym zeszłorocznego MB pro ale okazuje się że w mojej nowej działce (integracja danych z proteomiki, transkryptomiki i genomiki) sporo softu nie działa pod OS X. Straszna bieda bo w samej genetyce makówki radzą sobie wyśmienicie (wszystko lata po webowych protokołach albo unixowych apkach- dziedzina jest mocna u hamburgerów więc sporo fajnego softu jest tylko pod OS X). Okazuje się jednak że im głębiej człowiek wdepnie w konkretną działkę tym więcej trzeba cisnąć na tym co los dał albo pisać swój soft (a na to poza lekkim pytongiem albo czesaniem danych w R nie mam czasu). 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Za 15 nówka prosto ze sklepu. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161112/f9e45af010b3734b68c0e306e4d02e07.jpg 9 Cytuj Link to post Share on other sites
nos_tro 1542 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Cena tej podkładki jest genialna. Mam ją od ponad roku i są na niej znikome ślady zużycia. Fakt faktem kurz łatwo się do niej łapie, ale wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką i wygląda jak nówka Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeśli chodzi o Windę na Macbook'u to nie ma najmniejszego problemu by zrobić dualboota. Nie jest to żadne virtu, pełnoprawny system postawiony na kolejnej partycji. https://www.apple.com/pl/support/bootcamp/ Hackintosh nie wchodził w grę. Jasna sprawa. Jeśli ktoś ma taką możliwość i chciałby korzystać z OS X (choćby na drugim dysku, w domu) jest to bardzo dobra opcja. Dobrze postawiony hackintosh (oczywiście nie mówię tu o metodach automatycznych typu TonyMac czy innych podobnych według tutoriali z YT tylko o metodach "ręcznych" - hamac.pl ) niczym nie ustępuje "oryginałowi" a jeśli ktoś potrzebuje można np. uaktywnić karty Nvidii , których od jakiegoś czasu Maki już nie posiadają. U mnie hack stoi koło Maka - różnice to wyłącznie buda i podzespoły Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 UFC 205 - historia została napisana na moich oczach. 3 walki o pas z czego jedna pomiędzy naszymi szczypiorkami. Poziom walk jak i atmosfera nie do opisania a Conor zaskoczył jak zwykle - zdobył drugi pas i jego wypowiedzi... bezcenne. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 I'd like to take this opportunity to apologize... to absolutely nobody! Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 13 Listopada 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Potrzebowałem do drinków http://i.imgur.com/J4nK7pjl.jpg 17 Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Lukson ale biednie ten kwiat doniczkowy wygląda ładniejsze mam w akwriumie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Pewnie okres wegetacji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Przesiadłem się na niego z iP6, sprzedałem po miesiącu na SGS7. Mam go jakieś trzy miesiące i... od 2 miesięcy myślę jak wrócić do iPhone'a... Ja również miałem Szajsunga 7 edge. Fajny, ale jak to android przy tej samej ilości aplikacji co mam na iphone 6s telefon często nie chodził płynnie. Aż mnie zdziwiło że jest to możliwe przy takich parametrach. Szajsunga sprzedałem i wróciłem do Iphone 6S który był moim pierwszym iphone jaki miałem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Dostęp każdej aplikacji do absolutnie całej zawartości waszego smartfona również musicie lubić Nie wyobrażam sobie pracy z nie zrootowanym do szpiku kości urządzeniem... na ajfonach co można po "złamaniu", zainstalować aplikacje z nieoficjalnego źródła?Masa ludzi narzeka na Szajsungi oparte na andku, gdzie jest poinstalowana masa syfu, o cudach typu TouchWiz nie wspominając... Już pomijając aspekty prywatności/odblokowania. Ajfony leżą i kwiczą w kwestii jakiegokolwiek dostosowania telefonu POD właściciela. Smartfon powinien być dla użytkownika, nie na odwrót.. przynajmniej według mnie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 kolejna gównoburza za 3, 2, 1... http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/293/590/6f6.gif 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Jak ktoś chce cudować to zapodaje jailbrejka i robi co chce włacznie ze zmianem 'motywu' ikon, pasków, powiadomień itp z androida. https://www.reddit.com/r/iOSthemes/top/?sort=top&t=all Ale temat był już poruszany więc nie wiem czemu znowu do niego wracamy http://forum.benchmark.pl/topic/20399-co-ostatnio-kupili%C5%9Bcie/page-2040 Edytowane 13 Listopada 2016 przez Kubuś73 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Z tego co wiem, jailbrake daje o wiele wiele mniej możliwości aniżeli root.Druga sprawa, ja bym tego żadnym cudowaniem nie nazwał. Cytuj Link to post Share on other sites
Gregu82 1857 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 UFC 205 - historia została napisana na moich oczach. 3 walki o pas z czego jedna pomiędzy naszymi szczypiorkami. Poziom walk jak i atmosfera nie do opisania a Conor zaskoczył jak zwykle - zdobył drugi pas i jego wypowiedzi... bezcenne. gdzie jest k...a mój drugi pas!!!.... https://www.youtube.com/watch?v=hPiw27AQYh0&feature=youtu.be Cytuj Link to post Share on other sites
SebLag 417 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Ludzie dziwicie się, że szajsung zamula po jakimś czasie. Odpowiedź jest jedna - TouchWiz. Zróbcie to samo na Nexusie, bądź innym smartfonie z czystym androidem... Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Dziwne bo mam s7e od prawie 4 miesięcy i działa tak jak wyjąłem z pudełka pierwszego dnia.Skończcie ten temat jest od tego odpowiedni dział. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty kornel823 211 Napisano 13 Listopada 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Brachypelma Vagans. Nowe hobby 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty MiK 13230 Napisano 13 Listopada 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Brachypelma Vagans. http://static4.fjcdn.com/comments/Kill+it+with+fire+_98951f339f2293f683f32fa40baf453a.jpg 28 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Z tego co wiem, jailbrake daje o wiele wiele mniej możliwości aniżeli root. Nawet średnio zaawansowanemu userowi daje te same możliwości ponieważ jailbrake to przecież root. Kwestia nazewnictwa. Już pomijając , że jeszcze nie tak dawno prościej było zrobić Jailbrake'a niż roota i to że takie modyfikacje robi raczej mniej niż więcej ludzi. Co do iOS vs Android: Ja tam wolę iOS. Jest dla mnie bardziej efektywny i zdatny do pracy. Ale każdy może mieć inne zdanie. Jeśli chodzi o prywatność to nadal przoduje jednak Apple. I uprawnienia które pojawiły się w Andku z 6 wersją w iOS są już od dawna. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts