Popularne posty raiders 2736 Napisano 5 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Czerwca Cywilizacja ... w końcu tyle starań i w końcu trafiłem na odpowiednią konkretną osobę .600/100 11 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Braawooooooo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca @raiders coś duży ten ping jak masz neta od Netii i testujesz do ich serwera. Ja jak u siebie puszczę na serwer dostawcy to mam 3ms, teraz z ciekawości puściłem na Wawę i mam 17ms. Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Flaszkę dla szwagra na pierwsze wędzenie 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2576 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca (edytowane) Śmiesznie się używa tej klawiatury Śmiesznie się używa tej klawiatury Edytowane 6 Czerwca przez kazadan666 podwójne dodanie 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Vileda Professional UltraSpin. Mieliśmy pierwotnie zwykłą Viledę (obrotową). Okazało się, że to jednorazowe dziadostwo (kupiona w Biedzie za nieco ponad 100 zeta). Przy odwiowaniu mopa, coś trachnęło i nie można było odwirować. Naszczęście, Biedrona zwróciła kasę. UltraSpin, mam u siebie na kwadracie i bardzo ją sobie chwalę https://zapodaj.net/plik-KreOHG4qog 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Rakieta do tenisa TR110. Mam zamiar sobie trochę popykać, nigdy nie grałem. https://www.decathlon.pl/p/rakieta-tenisowa-tr110/_/R-p-325183 6 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca @raiders coś duży ten ping jak masz neta od Netii i testujesz do ich serwera. Ja jak u siebie puszczę na serwer dostawcy to mam 3ms, teraz z ciekawości puściłem na Wawę i mam 17ms.@Krzysko daj się pocieszyć dobrym internetem ,na starym miałem ping min 30ms i grałem w sieciowki xd , tyle zachodu pisania , proszenia się żeby ktoś podłączył że naprawdę ping 17 to rewelka i pikuś mały P.s. znowu nie da się foty z pc wrzucić Cytuj Link to post Share on other sites
andrei 790 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Długo się tym nie pocieszysz ... Netia to netia miesiąc git, a potem pie*dol się z nimi do końca umowy ; ) 2 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Dzięki za radę z netią jestem ponad 10 lat ,wcześniej na ADSL i większych problemów nie było Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Mirinda 1431 Napisano 6 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Czerwca Nowe białe AIO 11 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2576 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Śmiesznie się używa tej klawiatury 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2tb do steamdeck'a za 298złWysłane z mojego Oneplus 11 5G przy użyciu Tapatalka 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Ostatnie już narzędzia bo mnie ostatnio trochę ponosi ...Ale na alii dorwałem kromkę na laser 12 linii za fajne drobne w pl min 299zl za to wołają .Oczywiście z Dedry lisica do zestawu narzędzi .I coś co kupiłem bo w kromce było za 229zl a cena regularna 459zl .Przecinarka do glazury na Aku ,na YT testy pokazują że tnie .Ostatnie już narzędzia bo mnie ostatnio trochę ponosi ...Ale na alii dorwałem kromkę na laser 12 linii za fajne drobne w pl min 299zl za to wołają .Oczywiście z Dedry lisica do zestawu narzędzi .I coś co kupiłem bo w kromce było za 229zl a cena regularna 459zl .Przecinarka do glazury na Aku ,na YT testy pokazują że tnie . 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty fabiancol 435 Napisano 8 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Czerwca Zestaw Gigabyte B650 EAGLE AX Ryzen 7 7800x3d Lexar Ares 2x 16gb Trochę się zeszło z uruchomieniem ale chyba będzie ok 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca 149złWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 7 2 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca (edytowane) Parownik klimatyzacji, oringi do klimatyzacji i filtr kabinowy. https://i.imgur.com/973ni6P.png https://i.imgur.com/0bh9CPC.png Edytowane 9 Czerwca przez coco01 4 Cytuj Link to post Share on other sites
kazadan666 2576 Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Masakra z tym dodawaniem zrzutów 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1007 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca 5 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty GreQonE 3629 Napisano 10 Czerwca Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Czerwca W końcu dorwałem, nie mogę dodać zdjęcia, więc tak o: UA-Intercom x2 UA-G2-Pro-Black x2 UACC-Intercom-Sunshield x2 Do tego pół kilo kawki KOPI LUWAK jakiejś indonezyjskiej, ale średnio mi smakuje. 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1431 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca Nowa lodówka, bo stare dwie nie domagały. 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2181 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca W dniu 10.06.2024 o 17:11, GreQonE napisał: KOPI LUWAK Bo to z d.... dosłownie kawa: W dniu 10.06.2024 o 17:11, GreQonE napisał: KOPI LUWAK Bo to z d.... dosłownie kawa 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 9 godzin temu, wrobel_krk napisał: Bo to z d.... dosłownie kawa Właśnie wcześniej miałem z GBS i mi meeeega smakowała, nigdy tak dobrej kawki nie piłem, niestety tym razem strzał na ślepo nie popłacił Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, GreQonE napisał: Właśnie wcześniej miałem z GBS i mi meeeega smakowała, nigdy tak dobrej kawki nie piłem, niestety tym razem strzał na ślepo nie popłacił Kiedyś też muszę spróbować kawy z kota. Na początek kupię 50 gramowe opakowanie. I właśnie - gdzie? W necie? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Godzinę temu, Kapitan Jawor napisał: dzie? W necie? Ja się zaopatrzam na allegro 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts