Popularne posty Skaza 591 Napisano 23 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 23 Kwietnia W sklepie towar niedostępny, ale nadal sprzedają to na Allegro...https://proline.pl/baseus-high-definition-series-kabel-usb-typ-c-hdmi-2-0-4k-60hz-3m-czarny-wkgq010201-p8115288 10 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 22 minuty temu, Skaza napisał: W sklepie towar niedostępny, ale nadal sprzedają to na Allegro...https://proline.pl/baseus-high-definition-series-kabel-usb-typ-c-hdmi-2-0-4k-60hz-3m-czarny-wkgq010201-p8115288 Mam podobny i polecam, super kabel. Dużo artykułów, których nie mają w sklepie jest na allegro itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty jozek23 3088 Napisano 23 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Kupiliśmy ze szwagrem trochę drzewa i skręcamy większą wędzarnie . 8 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Sprzęcicho do ochrony przed deszczem: 4 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Dają teraz gratis do portfeli? Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Nie - akurat nie zmieniałem portfela. Stwierdziłem, że skoro pogoda jest do d, przyda mi się dodatkowa ochrona przed deszczem (zaimpregonowana kurtka z kapturem, nie zawsze pomaga). Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Heh, mnie parasolka nie pomaga. Zacinanie po nogach i pilnowanie by jej wiatr nie wywinął jest upierdliwe. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty marik81 1211 Napisano 25 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Nowy ekran do projektora, trochę gimnastyki przy wieszaniu było.W porównaniu do starego białego, szary wypada o niebo lepiej, nie sądziłem, że będzie aż taka różnica w wyświetlanym obrazie. 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 27 minut temu, marik81 napisał: Nowy ekran do projektora, trochę gimnastyki przy wieszaniu było. W porównaniu do starego białego, szary wypada o niebo lepiej, nie sądziłem, że będzie aż taka różnica w wyświetlanym obrazie. Ponoć śmierdzi! Daj znać, bo aktualnie wybieram pomiędzy Optoma i Elite Screens Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Ponoć śmierdzi!Oj śmierdzi, to racja, ale mam nadzieję, że zapach szybko ustąpi.Jak szukasz ekranu do filmów to zdecydowanie bierz szary, no chyba, że masz całkowicie zaciemniony pokój. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia W dniu 22.04.2024 o 18:07, Han44 napisał: Wiele razy tam kupowałem kupę lat ale nigdy jeszcze nie otrzymałem nowej używanej rzeczy .Zawiodłem się. No widzisz, ja kupowałem wiele razy a ani razu nie dostałem nowej rzeczy, zawsze syf po zwrotach. Szczytem chamstwa była kierownica Thrustmastera pokryta mazią jakby z tłuszczu i pyłu papierosowego czy chłodnica EK z resztkami płynu w środku i bez śrub. Nigdy więcej tego g*wno sklepu. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 20 minut temu, kubbak napisał: No widzisz, ja kupowałem wiele razy a ani razu nie dostałem nowej rzeczy, zawsze syf po zwrotach. Szczytem chamstwa była kierownica Thrustmastera pokryta mazią jakby z tłuszczu i pyłu papierosowego czy chłodnica EK z resztkami płynu w środku i bez śrub. Nigdy więcej tego g*wno sklepu. Kuriera zamówiłem dwa dni temu przez ich system zwrotu ,RMA mam od 3 dni i dalej nie mam odpowiedzi kiedy kurier odbierze kartę, wczoraj napisałem do nich to odpowiedź że dzisiaj będzie, dalej ujajany i czekam siedzę w domu.Ciągle frazesy typu drogi kliencie , przepraszamy itd , jak się wk... to pójdzie sprawa inna drogą nie pozwolę sobie na lekceważenie i brak szacunku do mnie i mojej kasy, A do tego co napisałeś ,,a ani razu nie dostałem nowej rzeczy, zawsze syf po zwrotach'' to tu akurat może miałem szczęscie, zwracam uwagę na plomby i w momencie otwierania czy nie było ingerencji innych łapek.Teraz od razu brak folii na karcie zadecydował o tym że od razu zacząłem konwersację drogą mailową, to że na kartonie nie było plomb ani na zewnętrznym ani wewnętrznym to jeszcze zrozumiem na unboxingach nigdzie nie było w necie (choć dziwię sie firmie Asrock) ale na karcie folia istnieje niestety , nie jest to moja pierwsza karta tylko któraś z koleii i wszystkie były ofoliowane nawet na wentylatorach na backplate oraz nawet z frontu jak moja ostatnia tuf 3080 od asusa. 4 godziny temu, kubbak napisał: Szczytem chamstwa była kierownica Thrustmastera Karta spakowana czeka na kuriera , na maile nikt nie odpowiada dalej nie wiem kiedy kurier aż tu nagle mail lecę otwieram a tu ? ręce opadają Profeska jak .....dodam tylko to https://www.morele.net/onas/ 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Nowa bateria umywalkowa 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty ODIN85 1023 Napisano 25 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 8 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Mirinda 1435 Napisano 25 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 25 Kwietnia (edytowane) Miałem już dosć AMD, teraz czas na Nvidie. https://zapodaj.net/plik-bHXlOrZEUz Edytowane 25 Kwietnia przez Mirinda 9 2 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 10 godzin temu, kubbak napisał: No widzisz, ja kupowałem wiele razy a ani razu nie dostałem nowej rzeczy, zawsze syf po zwrotach. Szczytem chamstwa była kierownica Thrustmastera pokryta mazią jakby z tłuszczu i pyłu papierosowego czy chłodnica EK z resztkami płynu w środku i bez śrub. Nigdy więcej tego g*wno sklepu. Ja ostatnio kupowałem licencję elektroniczną. Co może pójść nie tak? Przecież nie sprzedadzą po zwrocie - zaciągną kod z systemu i wyślą... Prawda? No nie robaczki. Dwa tygodnie oczekiwanie na realizacje, a potem sami z siebie anulowali i po kolejnych dwóch tygodniach udało się odzyskać kasę oczywiście nie bez interwencji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 6 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty marik81 1211 Napisano 25 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 25 Kwietnia @ODIN85 paczkomat sobie w domu zainstalowałeś? 1 13 Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 1023 Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia No brakowało go na wiosce od dawna 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty raiders 2746 Napisano 26 Kwietnia Popularne posty Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Nowe zabawki do zestawu ,lekka kątówka i bateryjna 5ah 10 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 8 1 Cytuj Link to post Share on other sites
1234567890 287 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia W dniu 25.04.2024 o 17:47, Mirinda napisał: Miałem już dosć AMD, teraz czas na Nvidie. https://zapodaj.net/plik-bHXlOrZEUz Mi 6700XT służy od 2021 I chyba go nie zmienie do czasu premiery ps6 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Ja poluję na 7900 ale najpierw muszę pozbyć się 1080tki ;x 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Wczorajsze zakupy Lidlu (6 + 6 gratis). Promka tylko do dziś. I niekoniecznie, muszą to być piwa z browaru Funky Fluid. Potrzebna też jest apka. 7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2 godziny temu, Kapitan Jawor napisał: Wczorajsze zakupy Lidlu (6 + 6 gratis). Promka tylko do dziś. I niekoniecznie, muszą to być piwa z browaru Funky Fluid. Potrzebna też jest apka. To promka też na krafty jest Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts