030366 1145 Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 (edytowane) https://allegro.pl/oferta/mini-przylbica-maska-ochrona-oslona-usta-nos-etui-9573472413 Przyłbicę sobie kupiłem do nowej pracy. Co prawda teoretycznie nie powinienem tego badziewia zakładać (przeciwwskazania zdrowotne, normalnie chodzę bez i nikt mi problemu nie robi), ale jestem w trakcie zmieniania pracy i nowy pracodawca wymaga zakrywania facjaty. Będę teraz w markecie pracował, dużo ludzi, więc może jednak lepiej nie kusić losu i się zabezpieczyć Edytowane 4 Września 2020 przez 030366 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 Nosze maski i swego czasu przyłbice ale projekt tej to jest jakieś nieporozumienie. Przyłbica zasłania również oczy tu tego nie ma .Nacisk na nos będzie taki ze po 15 minutach to wyrzucisz do kosza.... Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 @up, Noszę okulary, więc ze standardową przyłbicą może być problem. Z kolei zwykła materiałowa maseczka to dla mnie katorga, nie jestem w stanie normalnie funkcjonować w czymś takim. Zobaczymy, może nie będzie aż tak tragicznie jak mówisz... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 ja tam mam medyczna maseczkę ale pozarabiana przez kark a nie uszy Cytuj Link to post Share on other sites
DarkSideOfTheMoon 137 Napisano 4 Września 2020 Udostępnij Napisano 4 Września 2020 Że co ? ,koledze pomyliło się z morskim ,a to nie będzie morskie a słodkie ..... fotkę wrzucę całości jak już zaleje pewnie na weekend Nic się nie pomyliło Sam mam duzeeee morskie i jedynie zażartowałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty krzyhox 3632 Napisano 4 Września 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Września 2020 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty maku1980 392 Napisano 5 Września 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Zgodnie z zaleceniami Jak w myszce zmniejszyć DPI? 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BlackCoffe 14080 Napisano 5 Września 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Nie masz specjalnego przycisku na myszce? ************* Kupiłam sobie torbę z chemicznym motywem 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Halny 794 Napisano 5 Września 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Chciałem zobaczyć jak to jest mieć smartwatcha, a że mam iPhone'a to padło na AW 3 42mm 15 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2787 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Reszta części do skutera - może mechanik mi go w końcu ogarnie. Oprócz tego padnęty silniczek wycieraczki w siostry fiacie. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 6 Września 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Chcę kupić nowe GPU a zapomniałem, że mam zasilacz 550W 15 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty drVanSteiner 12596 Napisano 6 Września 2020 Popularne posty Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Każdy facet czasem potrzebuje zamienić starą na nową Więc zmieniłem LG na Electroluxa. Pralkę EW8F169SPA + suszarkę EW9H188SPC Obie gadają przez Wi-Fi. 12 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2747 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Przeraża mnie ta elektronika w sprzętach agd rtv nie długo to pralka będzie robić kawę, a mikrofala pranie.... I wszystko po wifi A jak się coś zepsuje to trzeba szukać elektronika/informatyka ... A i tak wychodzi ze nie opłaca się naprawiać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Ma to też zalety. Mogę np. uruchomić program, którego nie ma w pralce/suszarce a jest w aplikacji, do tego nie ruszając się z kanapy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 I wszystko po wifi Msakra z tym WIFI, amplituner, telewizory, PC, Mac, zegarek, oczyszczacz, laptop, dekodery NC, oświetlenie. Mam chyba z 30 urządzeń podłączonych do WIFI Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Znak czasów Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14080 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Ciekawie się robi jak ktoś zhackuje taką pralkę albo suszarkę 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 To jeszcze pikuś,bo to tylko sprzęty ktòre są w domu. Jaja zaczynają się jak i infrastruktura domu jak rolety, bramy, monitoring, czy nawet pojedyncze gniazdka i wyłączniki świateł są zarządzane po wifi. To dopiero jest liczba urządzeń. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14080 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Już takie sytuacje się zdarzały, inteligentne domy przecież już istnieją. Zresztą domy, w laboratoryjnych warunkach udało się zhackować samochód i mieć wpływ min na układ hamulcowy. A nie muszę mówić czym to się może skończyć. Cytuj Link to post Share on other sites
DarkSideOfTheMoon 137 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 (edytowane) Zgodnie z zaleceniamiJak w myszce zmniejszyć DPI? Masz software do tego. / nie cytuj całych postów i fotek / worm Edytowane 6 Września 2020 przez worm Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 One Blade + Body: Przystawkę do bezprzewodowego Android Auto Kampania na Indiegogo https://www.indiegogo.com/projects/aawireless 5 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Ma to też zalety. Mogę np. uruchomić program, którego nie ma w pralce/suszarce a jest w aplikacji, do tego nie ruszając się z kanapy. Ja tak zmieniam rozmaite ustawienia w subwooferze, co prawda nie po wifi ale bt...w tym przypadku jest to kosmiczna wygoda, siedzę w fotelu lub na kanapie w trakcie słuchania i nie muszę, wstawać - lądować za klockiem i kręcić paluchami po pokrętłach... ekhm których i tak nie posiada. Wszystko co potrzebne jest w dedykowanej apce. Fajnie, że technologia idzie superowo do przodu. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2747 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Już takie sytuacje się zdarzały, inteligentne domy przecież już istnieją. Zresztą domy, w laboratoryjnych warunkach udało się zhackować samochód i mieć wpływ min na układ hamulcowy. A nie muszę mówić czym to się może skończyć. Kiedyś auta kradli na wytrychy ,łomy ,wybijane szyby teraz kradnie się auta na blackboxy, game boy'a .. żądnych śladów ,hałasu .Po prostu złodziej podchodzi otwiera aut i odpala jak oryginalnego klucza Ostatnio były doniesienia ze hakerzy włamali się do TESLI Model 3 . Wiem ze takie czady ,ale czy to na pewno dobre ? na pewno wygodne .. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Pierdoły do Corsy. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Kiedyś auta kradli na wytrychy ,łomy ,wybijane szyby teraz kradnie się auta na blackboxy, game boy'a .. żądnych śladów ,hałasu .Po prostu złodziej podchodzi otwiera aut i odpala jak oryginalnego klucza Ostatnio były doniesienia ze hakerzy włamali się do TESLI Model 3 . Wiem ze takie czady ,ale czy to na pewno dobre ? na pewno wygodne .. Jak będą mieli ukraść to i tak ukradną, bo jak sam zauważyłeś zanim pojawił się keyless też sobie radzili. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts