dodo 20732 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 carbonik Blee, nie cierpię takiego wykończenia, zostaje jak jest na chwilę obecną, pójdzie w inne miejsce, dostawię coś obok i się zgubi a jak nie wytrzymam to pojadę do sklepu i zamienię na biały (IMO ten jest ładniejszy ale stojąc obok białego głośnika trochę odstaje) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Nie widziałem jeszcze dobrze oklejonego niczego, najprościej oddać i wsiąść biały. Zobaczymy, może z czasem mi się spodoba Mało widać widziałeś. Samochody się okleja, a prostego pudła na biało się nie oklei? Tu sprawa szczególnie prosta bo jednobarwne wykończenie (zakładam, że białe jak fronty, bo również w mojej ocenie jakieś carbony tu odpadają) więc nie trzeba bawić się z układaniem prosto wzoru, a do tego front jest z innego materiału, a z tyłu panel I/O więc ogarniasz to jednym kawałkiem folii bez rozcięć. W zasadzie najprostsze co może być, nawet opalarki nie trzeba dotykać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Tu chyba bardziej chodzi o dysonans poznawczy, że masz coś nowego i od razu to obklejasz Też bym tak miał Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez szary_turbo Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Mało widać widziałeś. Samochody się okleja Mam takie zdanie bo widziałem dużo. Nie widziałem jeszcze idealnie oklejonego auta, nie ważne, że oklejenie było robione u nas i kosztowało dość sporo. Tu chyba bardziej chodzi o O to, że sam tego nie zrobię idealnie i nie mam na to czasu (+ nie wierzę w satysfakcjonujący efekt oklejania ogólnie). Głośniki podłączałem miesiąc.. Jak mam kogoś szukać, zawozić głośnik, czekać, odbierać i jeszcze za to płacić to równie dobrze mogę jechać do sklepu i wymienić, a skoro tego nie robię jaka jest szansa, że go okleję? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dante2kx 1095 Napisano 2 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 12 Cytuj Link to post Share on other sites
chester43 2451 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty fiend_ 393 Napisano 2 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Kupiona w sumie za mniej niż połowę ceny za nową. Mor pics 20 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 2 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 18 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty QubaKpl 1842 Napisano 2 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Przewody hamulcowe w oplocie + klocki hamulcowe ebc black stuff http://i.imgur.com/4ml0AU7.png 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty wojciechpiwo 4895 Napisano 2 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 iiyama sie spisała monitor odmówił posłuszeństwa po 2 latach i dali w zamian nowy miałem przez chwilę 60mhz to jest jakaś masakra jeśli chodzi o gry 12 Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 7 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Wymiana lasera na atrament. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 @NewSky mam tą samą drukarkę i jeśli nie używa się jej często to jest lekki problem. Ostatnio miała przestój może z miesiąc czy dwa i pierwszych kilka stron druku wyglądało bardzo brzydko. Drukarka niby ma automatyczne czyszczenie ale dopiero ręczne wymuszenie czyszczenia i wydrukowanie kilku kartek przywróciło jakość wydruku do porządku. Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Wiele nie drukuję, ale przestojów tego kalibru raczej nie przewiduję. Niemniej dzięki Cepheus119 za dobrą radę. Właśnie mechanizm automatycznego czyszczenia i dużo więcej, w przeważającej części pozytywnych opinii, przekonało mnie do tej marki i tego modelu. Początkowo mocno skłaniałem się w stronę Epson WF-2750DWF. Epson przegrał głównie ze względu na dużo negatywnych głosów na stronie Amazon i rzekomego problemu z zamiennikami. Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechu15 1991 Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Mam L565 czyli chyba w zasadzie odpowiednik tego epsona ze stałym zasilaniem w tusz i w zasadzie zapomniałem o problemach z wymianami czy zamiennikami, a o drukarce złego słowa nie powiem. Trzeba dopłacić trochę do drukarki, ale w biurze się zwróciło to bardzo szybko. Wcześniej miałem jakiegoś epsona w budżecie około 400zł to faktycznie był częsty problem z tym, że nie rozpoznawał zamienników, albo sygnalizował pusty tusz po miesiącu mimo iż fizycznie było go bardzo dużo. Przerabiałem resetery, cuda wianki i na końcu dałem sobie z nią spokój na rzecz tej ze zbiornikiem gdzie 70ml oryginalnego tuszu kosztuje 30zł. Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez wojciechu15 Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) No to były grube zakupy: Wspomniane i7 2600 + B75M-HD3 muszę jeszcze zakupić jakiś RAM .... GoodRAM ma focha i nie będzie działać. Po taniości 3x Zephyr 140mm na tył i top zamiast 120mm. 120mm na stelaż pod kartę i jeden na front. Tronsmart Element T6 głośnik z Aliexpress z wyprzedaży wrzucany wcześniej W porównaniu do tego mój stary to stukał, a nie miał bass Różnica gruba, aczkolwiek bass wysuwa się na przód, a średnica i góra jest nieco wycofana można to equalizerem ogarnąć. No i lampy na przód do Corsiny Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez CrisPell 8 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2747 Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Trawnik będę sobie pielęgnował po zimie..... 6 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Johny3 3216 Napisano 3 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 A ja sobie Polaka kupiłem xD No i nowe geje do kierownicy, zmiana z seryjnych plastików na T3PA 16 Cytuj Link to post Share on other sites
TheDawidex 127 Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 ^ cudowny pluszak 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Fraor 1203 Napisano 4 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Troche zaległych zakupów 13 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Revenant 1170 Napisano 4 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Po podróży służbowej do Czech dzisiaj w nocy zaszalałem. Padam z nóg Zakupy na mindfactory, w IKEI oraz AudioTOP. No i wpadł też antyvir McAfee Mobile (1 rok) na smartfona bo licencja się kończyła. - Edifiery R1700BT w wersji Black (w PL niedostępne...) - x5 Silentwings 3 140mm PWM 1000rpm - x2 Silentwings 3 140mm PWM 1600rpm - Kable do Edifierów, Prolinki Futury x2 rca <-> Jack 3.5 1.5m - Biureczko białe z Ikei, malmik wysuwany 21 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Krzysztof 1392 Napisano 4 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Akcesoria: Z kuponem -4$ wyszło niecałe 3$: 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Bogukrach 0 Napisano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Fallout 76 i muszę przyznać że tragedii nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Johny3 3216 Napisano 4 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Obuwie na lato 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 4 Kwietnia 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Zapomniałem wkleić jak wyszła ceramika. Dzisiaj wyszło troszkę słonka wiec widać efekt. Jestem bardzo zadowolony. 30 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts