Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

podbijali tylko i wyłącznie w takiej sytuacji.

Czy nikt się tu już nie zna na żartach, jestem ostatnią osobą która pochwalałaby podbijanie na "pysk".

Auta które miałem (a było tego trochę) nigdy nie jeździły po drogach na "lewych" przeglądach.

Jestem wielkim wrogiem dopuszczania wraków do ruchu...

Zresztą widząc po tym co stoi przed stacją zakładam, że to tylko formalność. ;)

Edytowane przez gtr76
  • Popieram 6

my w Polsce mieszkamy.

Nie uważam, by było to jakiekolwiek wytłumaczenie, a z racji zawodu wykonywanego przez matkę, wystarczająco się nasłuchałem o pośrednich ofiarach mechaników podbijających papiery za przysłowiową flaszkę. Gdyby to ode mnie zależało, dostawaliby oni na dzień dobry dożywocie. 

• Popieram 1

Nie te czasy,nikt teraz nie podbija jeśli auto nie jest sprawne,boją się.Z jakimś autem kiedyś byłem i żarówka była przepalona ( od rejestracji zdaje się ) to musiałem iść i kupić i przy Nim wymienić.

Ale jak słusznie gtr napisał,była to formalność.

Edytowane przez chudy131080

Byś się zdziwił. Ikarusy z dziurami w podłodze wielkości arbuza i wyciekami ze skrzyni przechodziły luzacko przegląd w 2016 a z osobówką bez KAT-a też trzeba kombinować. Te parówy co za żarówkę nie przepuszczą to wyjątkowe złośliwe dziady. W Warszawie kilku sie takich jeszcze znajdzie, na szczęście to tylko małe igiełki w stogu siana bo z tymi normalnymi diagnostami idzie spokojnie porozmawiać i załatwić sprawę normalnie po ludzku, bez flaszek, opłat trzykrotnych czy zatrzymania dowodu... niekoniecznie finalizując stemplem w rejestracyjnym a listą mniejszą lub większą z tym co wymaga poprawy w pojeździe.

Edytowane przez Szarik

Będę miał kiedyś więcej czasu, to sobie też zainwestuje w tego Origin Acces, ale na razie zakupiłem sobie jedną gierkę w celu przechodzenia jej moim tempem, czyli średnio po 2 godziny grania na tydzień przy moich obecnych zasobach czasowych i to przy dobrych wiatrach.