Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

sporo złego na temat oprogramowania tego ZyXELa

Ja tak samo, poczytałem i stwierdziłem że wezmę inny. No i było by problematyczne z synchronizowaniem tego ZyXELa z PLEX-em.

Martwię się tylko o dyski bo mam złe wspomnienia z WD-kami ale to było ładnych parę lat temu. Powoli zaczynam budować bibliotekę rodzinną  :) , zdjęcia filmy szczególnie najmłodszych z rodziny.

@up - skoro masz tyle modeli osłuchanych, może pokusisz się o jakąś recenzje/zestawienie lub porównanie?

Pewnie wielu użytkownikom by się coś takiego w przyszłości przydało.

Żeby nie robić offtopu, ewentualnie pisz na PW.

• Popieram 3

Nie chciałeś edifierów? Jeśli je wykluczyles, możesz powiedzieć dlaczego? Bo z tych 2 nastawilem sie na r2600 wlasnie, ale ludzie też polecają solo

Te Microlaby są zdecydowanie bliższe mojemu gustowi wizualnemu. Dodatkowo te  Edifiery trochę śmiesznie by wyglądały pod blatem zawieszonym 80cm nad ziemią, a na blacie raczej głośników stawiać nie chcę. Niemniej zamierzam wykorzystać przysługujący mi termin na 10cio dniowy zwrot bez podania przyczyny - jeżeli brzmieniowo nie przypadną mi do gustu, to zwrócę je i sprawdzę R2600. Jeżeli zaś mi się spodobają to zostają u mnie :)

śmiesznie by wyglądały pod blatem zawieszonym 80cm nad ziemią, a na blacie raczej głośników stawiać nie chcę.

Kolumny podstawkowe stojące na podłodze i grające w kolano?

Dobre :D

• Popieram 3

Kolumny podstawkowe stojące na podłodze i grające w kolano?

Dobre :D

Pokój wygląda jak wygląda, sprzęt stoi jak może ;)

A w kolana mi nie grają, bo przy PC używam słuchawek.

I nie, nie twierdzę, że ustawione są tak jak powinny. Lepszego pomysłu po prostu nie mam.